Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kızlar.. Bende bugün başlıyorum isveç diyetine.. Aynı zamanda sabahları pirinçte yutmaya başladım.. Şuan kahvemi içiyorum.. Her gün sizinle günlük paylaşacağım.. şimdi tartıyada çıktım.. Tam 70 kilo geldim.. Vermem gereken 15 kilo ...

Bugün 2. Gün şuan kahvemi içiyorum.. Tartıda 68.60 çıktım.. ilk gün için 1.400 gr harika insan motive oluyor..

Ben 6 gün yaptım toplam 3kg 100 gram verdim Ancak 5. Gün bayıldım evde eşimde bağrındı 6yı yapıp bıraktım en az 6 diye 1,5 kgyu geri Aldm bile üstelik iştahm yok
Aaa çok geçmiş olsun bugün benide zorladı ama ağzıma 5 fındık attım.... Bakalım 13. e tamamlayabikecekmitim.. Ara sıra uğrai..

Aaa çok geçmiş olsun bugün benide zorladı ama ağzıma 5 fındık attım.... Bakalım 13. e tamamlayabikecekmitim.. Ara sıra uğrai..
Kuzenim 8 gündür yapıyor oda 3 kg da takıldı kaldı ikimizde sıfır kaçamak birebir yapıyorduk su ve yeşilçay takviyesi de vardı üstelik aradım bugün gözüm karardı daha da veremiyorum bırakacağım dedi yani sorun bende değil demek ki dedim ben de bence vücudu bir süre sonra tembelleştiriyor yinede inşallah siz daha iyi sonuç alırsınız ama ben birdaha asla denemem

Bugün6.güne başlıyor.. Tartıda 66.300 çıktım.. 500 gr daha gitmiş.. 5. Gün sonunda 3.700 gr gitmiş oldu.. inşallah bozmadan sonunu getiririm..

İnşallah canım.. bende pirinç yutma diyeti ile devam ediyorum.. Şu an iyi gidiyor..
Günaydın Devam ediyor musun? Ben de bugün başladım inşallah devam edebilirim. İki yıl önce yapmıştım 7 kg vermiştim ve bundan dört beş ay önceye kadar korudum fakat şuan bu kadar ay yememe rağmen 5-6 kg aldım inş verebilirim. 15 kg vermem gerek.72 kg 1.62 boy

Ewet canım devam ediyorum 70 kg ile başladım.. Bugün 6. Günüm ama yanında pirinç yutma diyeti de yapıyorum 5 günde 3.700 gr verdim inşallah bir terslik olmazsa sonuna kadar giderim.. sende her sabah gel yoklama verde destek olalım birbirimize..

Çok iyi olur canım her gün kg yazayım mı ?

Günaydın.. Bugün diyetimde 7. Günüm.. Tartıda 65.900 çıktım.. 400 gr daha gitmiş.. Toplamda 4.100 gr gitmiş oldu 6 günde..

Bugün 8.günüm.. Bu gün tardıda 65.200 gr çıktım.. 700 gr daha gitmiş.. 7.günün sonunda toplamda 4.800 gr gitmiş.. Aynı zamanda pirinç yutma diyetinde de 11. Günümdeyim.. kendimi çok hafiflemiş hissediyorum.. Durmak yok yola devam .. Bu diyet bitince arkadından başka bir diyete başlamak istiyorum.. hedef 55 kg.. Daha 10 kg vermem gerekiyor..

Tebrikler... Ya ben eşimden dolayı tam yapamıyorum maalesef daha üçüncü gün olmasına rağmen fire veriyorum. Bugün 70.900 kg çıktım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…