Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

12 günün sabahıda 64.800 çıktım..
13. günün sabahı bugün 64.600 çıktım.. Bugün son günüm.. yarın sabahta çıkan sonucuda yazıp konuyu kapatırım artık:)))

Ewet arkadaşlar 70 kg ile başladığım diyete 64.300 gr olarak sonuçlandı.. 5.700 gr gitmiş oldu.. şu an hedef 60 olduğu için pazartesi yeni bir diyete başlayacağım.. yinede 13 günde bence çok güzel bir sonuç..

Ewet arkadaşlar 70 kg ile başladığım diyete 64.300 gr olarak sonuçlandı.. 5.700 gr gitmiş oldu.. şu an hedef 60 olduğu için pazartesi yeni bir diyete başlayacağım.. yinede 13 günde bence çok güzel bir sonuç..
Azmin ve istikrarlı olmandan dolayı ve güzel Sonucundan dolayı tebrik ediyorum 🤗👏🥳

Bugün üçüncü günüm. O kadar hafif hissediyorum ki kendimi. Hiç açlık duygusu yaşamadım. Ekmek yemediğim sürece eriyorum adeta. Yalnız tartı olmadığı için şuan kilomu bilmiyorum. 64-65 belki. Boyum 1,74. Bakıldığında gayet iyi duruyor ancak 58-55 olmak istiyorum. Diyetisyen yardımıyla verdiğim 4-5 kilom vardı. Ancak iki haftadır çok yemeye başladım. 1 yıı geçti koruyorum kilomu.. Haftaya cuma gününe kadar devam edicem daha iyisi için neler mümkün? Kendime sürekli "hafiflik hissi çok güzel" diyerek telkin ediyorum. Şuan herşey yolunda. Sevgiler.

bende yarın başlamayı düşünüyorum geçen 5 kilo vermiştim ama spor yapmıyordum ve d vitaminim eksikti şimdi d vitaminim eksik mi bilmiyorum ama spor yapıcam. başlamayı düşünen var mı

Benim şuan gayet iyi gidiyor. Yemek de gelmiyor içimden midem küçüldü sanırım. güzel bi sürahi aldım kendime içine limon salatalık atıyorum bol bol içiyorum.

Benim şuan gayet iyi gidiyor. Yemek de gelmiyor içimden midem küçüldü sanırım. güzel bi sürahi aldım kendime içine limon salatalık atıyorum bol bol içiyorum.
kaçla başladınız? benim analizli tartım var yağ kas su oranı onlarla birlikte yazıcam size çünkü yağdan mı gitmiş kastan mı bilelim

ben ilk isveç diyetimde çok kararlıydım ve hiç nazlanmamıştım bile inş bunda da böyle olur :KK70:
ben ilk defa deniyorum. 2018 de kalori hesabıyla 15 kilo verdim.sonra kilo veririmim 6 ay boyunca durdu ve saldım biraz. dün sabah bir baktım 5 kilo almışım. durmam gerektiğini anladım ve bu sabah isveç diyetine başladım. aldığım beş kiloyu acilen vermem lazım. kaldığım yerden devam etmem lazım..

kaçla başladınız? benim analizli tartım var yağ kas su oranı onlarla birlikte yazıcam size çünkü yağdan mı gitmiş kastan mı bilelim

Şekerim hiç bilmiyorum cuma tartılıcam. Ama son 10 yılın en hafif kilosunda hissediyorum kendimi. Midem içe göçmüş durumda oyle güzel bi his ki sanırsın Adriana Lima :KK49:

ben ilk defa deniyorum. 2018 de kalori hesabıyla 15 kilo verdim.sonra kilo veririmim 6 ay boyunca durdu ve saldım biraz. dün sabah bir baktım 5 kilo almışım. durmam gerektiğini anladım ve bu sabah isveç diyetine başladım. aldığım beş kiloyu acilen vermem lazım. kaldığım yerden devam etmem lazım..
kaç kilosunuz

X