Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün ikinci günün sabah kesme şekerli kahve içtim öğle yoğurt salam ikindi yeşil çay içtim sonra bi tane filtre kahve içtim. Yarım kilo vermişim bir günde.bakalım ikinci gün bitiminde kaç kilo vermiş olacağım

Üçüncü günüme başlamış bulunmaktayım bu sabah 700 gr vermişim yani toplamda 1,2kg mi 2 Günde vermiş oldum bugün sabah kahve kesme şeker bir dilim ekmek ve lor peyniri yedim öğlede tavada az yağda iki yumurta yiyeceğim içine iki tane inçe dilim salam ekleyeceğim yanında da biraz marul yerim☺️

Bugün 4.günüm 300 gr daha vermişim toplamda verdiğim kilo 1500gr oldu ama zorlanmaya başladım tabiki.bu sabah cevizli sucuk yedim biraz fazladan. Yarın bakalım ne olacak?

cagla2525 cagla2525 İsveç’e devam edebildin mi, sonuç ne oldu? En son Cuma yazmışsın, halen devam ediyor musun ? Ben bugün başladım da direnç noktası neresi, yani bu diyetin en çok hangi noktasında zorlanılıyor merak ediyorum?

Selamm herkese... bende isveç diyeti yapıyorum ve üstelik bugün 4.günümdeyim heerşey yolunda sıfır kaçamakla devam ediyorum... bugün çok zorlandım ama sebebi acıkmak değilde zaafım olan şeylerin gözümün önünde yenmesiydi... ama vazgeçmedim... yemedim... şuan kendimle gurur duyuyorum 5.günün sabahında kilomu paylaşacağım..
Başlangıç:86.6 idi lakin ben diyetw başlamadan 2 gün önce dikkat etmeye başladım ondan ötürü ilk günde dramatik kilo vermedim
Dün sabah 84.6 çıktım 2 günde 2 kg gitti.. yarın bakalım artık....

Güünaydın
5.günün sabahından havucumu yemiş olarak sesleniyorum
Güncel kilo:84,1
Toplamda 4günde 2.5kilo gitti...
Ama aşırı yorgun ve halsizim ama devam etmeye niyetliyim...
Mesajımı okuyan isveç diyetine başlayacak arkadaşım sakın korkma hafiflemek hepsine değer...
Göbeğimin yavaş yavaş gittiğini hissediyorum bile....

Güünaydın
5.günün sabahından havucumu yemiş olarak sesleniyorum
Güncel kilo:84,1
Toplamda 4günde 2.5kilo gitti...
Ama aşırı yorgun ve halsizim ama devam etmeye niyetliyim...
Mesajımı okuyan isveç diyetine başlayacak arkadaşım sakın korkma hafiflemek hepsine değer...
Göbeğimin yavaş yavaş gittiğini hissediyorum bile....
maşallah güzel vermişsiniz geçen sene yanlış hatırlamıyorsam 8-9 gün bende yapmıştım 2 kg gibi bişey verdim oyüzden bana göre değil heralde yada son kilolarımdı ondan gitmedi

8.günden selam...
Ben hala devam ilk defa bugün ufak bir kaçamak yaptım biraz ekmek biraz peynir...
Sabah tartıda 83.1 çıktım..
Yani -3.5 kg çıktı
Ama şunu tekrar söylüyorum tartıda 88 görünce frene bastım 3 4 gün dikkat edip 86.6 düşüp isveçe başladım yani 88 başlasaydım ödemide vereceltim r.5 kg dan daha çok olacaktı neredeyse 12 günde 5kg verdim..

bu diyetle verdiğin kiloyu 3-6 ay arası koruyorsun. bir kaç kez uyguladığım bir diyet. yani öyle şok diyetlerin genel bi etkisi olan verdiğin gibi kat ve kat geri alma durumu yok bu diyette. ama 13 günü tamamlamak zorundasın. 3-4 günde kesersen çatır çatır geri geliyorlar. heveslendim, bayramdan hemen sonra başlayayım bari :KK53: şöyle bi 19 ağustosta beraber başlarız biz yaaa diyenler varsa birlikte başlayıp birbirimize destek olabiliriz :KK49:

Merhabalar ben de yarın başlıyorum inşallah. Bayrama kadar yapacağım, 8 gün yani. Ayna odaklı ilerleyeceğim umarım güzel sonuç alabilirim. 🤗

Merhabalar ben de yarın başlıyorum inşallah. Bayrama kadar yapacağım, 8 gün yani. Ayna odaklı ilerleyeceğim umarım güzel sonuç alabilirim. 🤗
Dün ilk günümdü ve 57.7 ile başlamıştım. (Ayrıca regl ilk günümdü😔) Bu sabah 57. 1 çıktım, tam anlamıyla uymamama rağmen güzel bir sonuç🤗.

Merhabalar 2. Günümü tamamladım diyete harfiyen uyuyorum.
Başlangıç : 63.100
1.günü bitirip 2. Gün sabahında 61.800 ü gördüm.. İnanılır gibi değil 👏🏼 amacım 57
2. Günüm bitti sabah tartılıp yazacağım Size 👍🏻

Merhabalar 2. Günümü tamamladım diyete harfiyen uyuyorum.
Başlangıç : 63.100
1.günü bitirip 2. Gün sabahında 61.800 ü gördüm.. İnanılır gibi değil 👏🏼 amacım 57
2. Günüm bitti sabah tartılıp yazacağım Size 👍🏻
Merhaba 3.günün sabahı tartımda 61,500 ü gördüm 300 gram vermişim dün evden hiç çıkmadığm için diye düşünüyorum hareket etmedim pek neyse iki günün toplamı 1.600 gram bence yinede güzel bir sonuç alıyorum
Bugün 3.günümm yarın sabah yine yazacağım

Ben sıfır kaçamakla listeye aynen uyuyorum asla değiştirmiyorum

Merhaba 3.günün sabahı tartımda 61,500 ü gördüm 300 gram vermişim dün evden hiç çıkmadığm için diye düşünüyorum hareket etmedim pek neyse iki günün toplamı 1.600 gram bence yinede güzel bir sonuç alıyorum
Bugün 3.günümm yarın sabah yine yazacağım

Ben sıfır kaçamakla listeye aynen uyuyorum asla değiştirmiyorum
Merhabalar 3 günü tamamladım 4. Günün sabahında tartıda 60,700 ü gördüm
Toplam 2kg 400 gram vermişim yarın yeniden yazacağım

X