- 12 Ekim 2011
- 1.873
- 567
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #15.201
maşallah güzel vermişsiniz geçen sene yanlış hatırlamıyorsam 8-9 gün bende yapmıştım 2 kg gibi bişey verdim oyüzden bana göre değil heralde yada son kilolarımdı ondan gitmediGüünaydın
5.günün sabahından havucumu yemiş olarak sesleniyorum
Güncel kilo:84,1
Toplamda 4günde 2.5kilo gitti...
Ama aşırı yorgun ve halsizim ama devam etmeye niyetliyim...
Mesajımı okuyan isveç diyetine başlayacak arkadaşım sakın korkma hafiflemek hepsine değer...
Göbeğimin yavaş yavaş gittiğini hissediyorum bile....
Son kilolarda normal benim kilom çok olduğu için sonuçta çoktan çok gidiyor... bakalım 6günde bitti...maşallah güzel vermişsiniz geçen sene yanlış hatırlamıyorsam 8-9 gün bende yapmıştım 2 kg gibi bişey verdim oyüzden bana göre değil heralde yada son kilolarımdı ondan gitmedi
Dün ilk günümdü ve 57.7 ile başlamıştım. (Ayrıca regl ilk günümdüMerhabalar ben de yarın başlıyorum inşallah. Bayrama kadar yapacağım, 8 gün yani. Ayna odaklı ilerleyeceğim umarım güzel sonuç alabilirim.
Şekersiz bitki caylari
Merhaba 3.günün sabahı tartımda 61,500 ü gördüm 300 gram vermişim dün evden hiç çıkmadığm için diye düşünüyorum hareket etmedim pek neyse iki günün toplamı 1.600 gram bence yinede güzel bir sonuç alıyorumMerhabalar 2. Günümü tamamladım diyete harfiyen uyuyorum.
Başlangıç : 63.100
1.günü bitirip 2. Gün sabahında 61.800 ü gördüm.. İnanılır gibi değilamacım 57
2. Günüm bitti sabah tartılıp yazacağım Size
Merhabalar 3 günü tamamladım 4. Günün sabahında tartıda 60,700 ü gördümMerhaba 3.günün sabahı tartımda 61,500 ü gördüm 300 gram vermişim dün evden hiç çıkmadığm için diye düşünüyorum hareket etmedim pek neyse iki günün toplamı 1.600 gram bence yinede güzel bir sonuç alıyorum
Bugün 3.günümm yarın sabah yine yazacağım
Ben sıfır kaçamakla listeye aynen uyuyorum asla değiştirmiyorum
Merhaba 4. Günü tamamladım 5. Günün sabahında 60,400 çıktım 300 gram daha gitmiş toplam 2,700 vermiş oluyorumMerhabalar 3 günü tamamladım 4. Günün sabahında tartıda 60,700 ü gördüm
Toplam 2kg 400 gram vermişim yarın yeniden yazacağım