- 26 Temmuz 2010
- 930
- 11
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #15.241
1 günde 4,200 mü gitmiş anlayamadım. Toplamda da 5.200 dedin ?Bugün 11. Günüm 60.800. çıktım 10 günde toplam 5.200 gr gitmiş oldu.. Kaldı son 3 gün..
Yanlış yazmışım 64.800 gr gelmiştim ahh ahh nerde 60.800 keşke1 günde 4,200 mü gitmiş anlayamadım. Toplamda da 5.200 dedin ?
Azmin ve istikrarlı olmandan dolayı ve güzel Sonucundan dolayı tebrik ediyorumEwet arkadaşlar 70 kg ile başladığım diyete 64.300 gr olarak sonuçlandı.. 5.700 gr gitmiş oldu.. şu an hedef 60 olduğu için pazartesi yeni bir diyete başlayacağım.. yinede 13 günde bence çok güzel bir sonuç..
bugün başladım. gayet güzel gidiyo şu ana kadar.bende yarın başlamayı düşünüyorum geçen 5 kilo vermiştim ama spor yapmıyordum ve d vitaminim eksikti şimdi d vitaminim eksik mi bilmiyorum ama spor yapıcam. başlamayı düşünen var mı
ben ilk isveç diyetimde çok kararlıydım ve hiç nazlanmamıştım bile inş bunda da böyle olurbugün başladım. gayet güzel gidiyo şu ana kadar.
kaçla başladınız? benim analizli tartım var yağ kas su oranı onlarla birlikte yazıcam size çünkü yağdan mı gitmiş kastan mı bilelimBenim şuan gayet iyi gidiyor. Yemek de gelmiyor içimden midem küçüldü sanırım. güzel bi sürahi aldım kendime içine limon salatalık atıyorum bol bol içiyorum.
ben ilk defa deniyorum. 2018 de kalori hesabıyla 15 kilo verdim.sonra kilo veririmim 6 ay boyunca durdu ve saldım biraz. dün sabah bir baktım 5 kilo almışım. durmam gerektiğini anladım ve bu sabah isveç diyetine başladım. aldığım beş kiloyu acilen vermem lazım. kaldığım yerden devam etmem lazım..ben ilk isveç diyetimde çok kararlıydım ve hiç nazlanmamıştım bile inş bunda da böyle olur
kaçla başladınız? benim analizli tartım var yağ kas su oranı onlarla birlikte yazıcam size çünkü yağdan mı gitmiş kastan mı bilelim
kaç kilosunuzben ilk defa deniyorum. 2018 de kalori hesabıyla 15 kilo verdim.sonra kilo veririmim 6 ay boyunca durdu ve saldım biraz. dün sabah bir baktım 5 kilo almışım. durmam gerektiğini anladım ve bu sabah isveç diyetine başladım. aldığım beş kiloyu acilen vermem lazım. kaldığım yerden devam etmem lazım..