- 4 Eylül 2011
- 3.846
- 12.499
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #15.181
Merhaba.Halsizlik oldu evet ama dayanılmaz değil ağır iş yapılmaması gerekiyor ben dukan yaptığın için önceden alışığım zaten ve memnunum şuan bugün 2.günümMerhaba,
Nasıl geçti ilk günün? Sanırım bugün 2. Gündü. Devam edebildin mi?
Ben memnunum ama sizin bebeğiniz olduğu için bu kadar ağır yapmanız sağlıklı olmayabilir. Çünkü hamilelikte birsürü vitamin ve mineral kaybedilir. Doktorunuza danışarak yapın derim belki birkaç değişiklik ile yapabilirsiniziyi geceler hanımlar,bebegim şuan 5aylik ve aşırı kilo aldım süt yapsın diye herşeyi yedim ve ve sonuc kocaman oldum kızımın deyimiyle.ısveç diyetinden memnun musunuz?
Merhabalar benimde 3cü günüm bayrama kadar benimde kilo vermem lazım şimdilik iyi gidiyor bakalımMERhaba arkadaşlarr ben de bugün İsveç diyetine başladım.doğum kilolarımda 10kilosunu verdimgeriye kaldı 10 kilo daha.Şu an 65 kiloyum.ilk hedefim 60olmak.Bayrama kadar da 55 olmak istiyorum. İnşallah iradeli bir şekilde devam ederim. Allah yardımcım olsun
Kilolarımız yakın bende 76.5 kiloyum bugün başlayacam nasipse ben sadece sarkmamak için biraz daha protein alıcam ekstradan o kadar...birbirimize destek olalım yarıda bırakmayalım diyetiEveeet 3 günlük kabak detoksumdan sonra sıra geldi isveç diyetine. Detoks ile 3.200 gram verdim. 74.0 dım sabah. İsveç bitiminde hedefm 68 olmak...haydi Bismillah