Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

iyi geceler hanımlar,bebegim şuan 5aylik ve aşırı kilo aldım süt yapsın diye herşeyi yedim ve ve sonuc kocaman oldum kızımın deyimiyle.ısveç diyetinden memnun musunuz?

iyi geceler hanımlar,bebegim şuan 5aylik ve aşırı kilo aldım süt yapsın diye herşeyi yedim ve ve sonuc kocaman oldum kızımın deyimiyle.ısveç diyetinden memnun musunuz?
Ben memnunum ama sizin bebeğiniz olduğu için bu kadar ağır yapmanız sağlıklı olmayabilir. Çünkü hamilelikte birsürü vitamin ve mineral kaybedilir. Doktorunuza danışarak yapın derim belki birkaç değişiklik ile yapabilirsiniz

MERhaba arkadaşlarr ben de bugün İsveç diyetine başladım.doğum kilolarımda 10kilosunu verdimgeriye kaldı 10 kilo daha.Şu an 65 kiloyum.ilk hedefim 60olmak.Bayrama kadar da 55 olmak istiyorum. İnşallah iradeli bir şekilde devam ederim. Allah yardımcım olsun

Merhabalar benimde 3cü günüm bayrama kadar benimde kilo vermem lazım şimdilik iyi gidiyor bakalım

Eveeet 3 günlük kabak detoksumdan sonra sıra geldi isveç diyetine. Detoks ile 3.200 gram verdim. 74.0 dım sabah. İsveç bitiminde hedefm 68 olmak... haydi Bismillah

Eveeet 3 günlük kabak detoksumdan sonra sıra geldi isveç diyetine. Detoks ile 3.200 gram verdim. 74.0 dım sabah. İsveç bitiminde hedefm 68 olmak... haydi Bismillah
Kilolarımız yakın bende 76.5 kiloyum bugün başlayacam nasipse ben sadece sarkmamak için biraz daha protein alıcam ekstradan o kadar...birbirimize destek olalım yarıda bırakmayalım diyeti

Merhaba kızlar İsveç diyetimin 3. Günü pek başarılı geçmedi akşama kadar hiç kaçamak yapmayıp akşam dayanamadım tahinli çörek yedim çok pişman oldum sabah tartıldığımda 70,500 kilo yani sadece -100 gram vermişim bunada şükür neyse 4. Gün kaçamaksız devam bakalım yarın tartı bana ne gösterecek

Merhabalar 1.60 boyunda 84.5 kilo olarak yaklaşık bir haftadır bu diyeti yapıyorum bugün 8. Günüm. Diyete başladığım gün regl oldum o sebeple çok veremediğimi düşünüyorum. Bugün 82 kilo çıktım. Toplamda 2.5 kilo gitti. İsveç’e başlamadan önce 2 gün detox yaptım belki ödem gitmiş olduğu icin az vermiş olabilirim. Ben diyette ufak değişiklikler yaptım. Ispanağı soğanla yağsız kavurarak yedim mesela. Yani salata sevmeyen bir insan olarak ömrümde yemediğim salatayı yedim bu bir haftada. Ama dün ee yeter deyip yağsız kabak sotenin üstüne 100 gram yağsız kıyma döküp yedim. Yani günlük 600-900 olarak alıyorsun bu diyette. Tam uymadığım için az vermiş olabilirim ama çok hafifledim. Açlığa asla dayanamazdım Nefsimi terbiye ettim. Ben genelde sabah kahvemi içip iki öğün yaptım. Yani kahvaltı da ekmek olduğu zaman bile onu öğlen yemeğine ekledim. 1 de öğle yemeği 7bucuk gibi akşam yemeği şeklinde yaptım hala da öyle devam ediyorum. 2 hafta kadar saha bu şekilde değişiklikler yaparak devam edeceğim. Bu arada gün aşırı 40 dk yürüyüş yaptım.

Bugün başladım sabah 1 kesme şekerli kahvemi içtim bir saat sonra Herby nin Skinny tea çayını içtim öğlede soğanlı minikcik yağda ıspanak kavurup üzerine bir yumurta kırıp yedim acıkacağımı bildiğim için domates ve ikinci yumurtayı ikindiye sakladım akşamada biftek ve salata yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…