Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba. Azminden dolayı tebrik ediyorum. Ama sonucu yazmamışsın. Çok merak ediyorum. Kaç kilo verdin acaba. Birde bu diyeti yaparken spor yaptın mı.

Ay keske ilk basladigimda gorseydim bu yazini nasl motive ederdin beni ama cok fazla bozdum ilk iki gun tam anlamiyla uydum 2.300 gr gitti sonra disari ciktim dsarida yemk zorunda kaldim ama protein uzerine yedim oyuzden dunde devm ettim verdigim kiloyu almadim ama dunde aksam baya bozdum sutlu tatli ve kiymali makarna yedim ama vcudumn buna ihtiyaci varmis sanirim 300 gr vermis uyandim sabah oyuzden bgun 5. Gunden devam edicem hic bisey olmamis gibi sen kac kilo verdin tartildinmi snin artik bitmis olmasi lazm cok merk ediyorum

Merhaba hanimlar diyete baslayanlar varmis ne guzel sizi gorunce motivem geri geldi sanirim ben 77.6 kiloyla pazartesi isvec diyetine basladim boyum 1.60 yukarida yazdigim gibi 3. Ve 4. Gun aksamlari bozdum ama verdigim kiloyu alamadm ve vermeye devm ettim
Oyuzdwn bgun 5. Gunden devam edicem bu sfer aksamda bozmicam devm edicem insallah sizlerde basladiysaniz buraya katilim saglayinki heo beraber motive olablilelim birbirimize destek olalim
Ben ispanak yemedim daha once denedigim icin isvec diyeti yapmistim ama yiyemedim oyzden bu sfer hic denemedim onun yerine ilk gun marul yedim cig bole isde bakalim hayirlisiyla bitirirsem aferim bana

Merhaba. Bende yapmak istiyorum. Ama bazı emdişelerim var. Çok hızlı kilo verildiği için kastan gider mi acaba. Sarkmalar olur mu acaba. Benim kilo verince yüzüm çöküyor. Sizde de oluyor mu. Kilolarımız yakın boyum da1.61 cm

Merhaba. Bende bu diyeti yapmak istiyorum ama anlamadığım bazı yerleri size sorabilir miyim. Ispanak ne kadarr olmalı. Birde salam yerine başka birşey tüketebilir miyiz. Birde biftek değilde yağsız kavurma olur mu. Biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Merhaba tabi yardımcı olabilirsem memnuniyetle ben ıspanağımı kavuruyorum o şekilde yarım yemek tabağı civarında tüketiyorum salamdan kasıt zaten yurtdışındaki kocaman kızarmış bir dilim salam bizim paketler değil o sebepten ben fit yazan bir paket jambon var içinde ince dilim 8parça var yani dediğim gibi onların bir dilimine denk hepsini bir seferde tüketiyorum yoğurtla çokta mis oluyorrr buarada yağsız kavurmaya bende yaptım bikere Verdim de fakat kilonuz çok değilse biftek yapın derim 70 civarı üstü ise bence benim fikrim yiyebilirsiniz ama bunlar tabi benim deneyimim sizde nasıl etki eder bilemem ama İsveç diyeti süper kızlar ya

kızlar günaydın. Bu mesajı yazsam mi yazmasam mi diye çok düşündüm çünkü motivasyonunuzu düşürmek asla istemiyorum. Ben de başlamıştım diyete biliyorsunuz. 8 gün yaptım 8 kilo verdim. 4. Günün gecesi çalışmak zorundaydım aşırı üşüme geldi elim Ayağım titredi o kadar diyim çok az corba içtim. Ertesi gün de çorba ictim. bunun dışında aynen diyeti uyguladim. Açlıkla ilgili hic sorunum olmadı.

9. Günün sabahı kalktigimda aniden mideme ağrı girdi terleme titreme kusma aniden ateş basması sonuç olarak yari baygın acile gittim sonuç ülser. Ben kesinlikle bu diyet hasta ediyor ülser yapiyor diyemem ama farkinda olmadiginiz bir rahatsizliginiz varsa tetikliyor. Gecen aylarda sıkıntılı bi donem geçirip 15 gün hic bi şey yiyememistim bu diyet bana ne yapabilir ki dedim ya da oruc tutarken de çok az yiyorum ne olabilir ki diye düşündüm. Ama isvecte yedigimiz yer lokmanin direkt kilo vermeye katkısı var ona gore belirlenmiş.

Sonuç olarak kısa surede sonuç almak inanılmaz motive edici tartıda gördüğümuz her eksi kilo dışarıdan gören birinin a sen kilo mu verdin demesi harika duygular. Ama sagligimiz hepsinden önemli. Kusura bakmayın dağınık yazmış olabilirim hala hastayım kendimi toparlayamadim kafam çok karışık. Umarım anlatabilmisimdir kendimi. 8 günde 8 kilo verip benim gibi hastanelik olmanizdansa bir ay diyet spor yapıp bu kiloyu vermenizi tavsiye ediyorum. Herkes ayni şeyleri yaşayacak diye birşey asla yok ben yaşadım deneyimlerimi paylasmak istedim.

Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Daha önce böyle bir rahatsızlığınız var mıydı.

Teşekkür ederim. Verdiğin bilgiler için. Bugün başladım ama haftaiçi birkaçç misafirlik var. Nasıl atlatacağım bilmiyorum. Ispanak çiğ mi tüketiliyor normalde. Söylediğin miktar salam çok değil mi.

Ispanak çiğ tüketmek istersen seviyorsan tüketebilrsin tabi ki ben kavuruyorum dediğim gibi salam dan kasıtları kalın kızarmış büyük yuvarlak dilim salam oluyor o bizim incecik salam değil bende Aç bitir pakete benzeyen fit yazılı daha da enerjisi azaltılmış jambon tüketiyorum o bi paket çok değil yoğurtla güzel doyurucu oluyor tavsiye ederim

Buarada başarılar dilerim bence yapabilirsin anlatırsın inan ben misafir olmadığı halde kek börek pasta VS. Yapıp çocuklara eşime yedirdim karşılarında yeşilçayımı yudumlarken kendini bozarsam diye şartlandırma gerçekten ihtiyacın olan yüksek bir kilodaysan bırakma sabret derim

Teşekkür ederim. Ben de evde öyleyim. Yemiyorum. Eşim ve çocuklar yerken kendimi durduruyorum. Sorun misafirlikte tuhaf karşılamaları . Onun için endişeliyim. Peki salam yerine başka birşey tükete bilir miyim.

Liste aramada heryer de çıkanla aynı canım farklı birşey yok tam doğru çevirme yapılmayan yerleri dedim bitek dayan arkadaşım tuhaf bakan baksın sonuçta sen mutlu olcan

Ispanak miktarını nasıl ayarladın acaba. Çok soru soruyorum ama. Sen kaç gün oldu başlayalı ne kadar verdin acaba. Birde eti nasıl pişirdin. Hakkını helal et. Yanlış birşey yapmayayım diye soruyorum.Teşekkür ederim.

Ne demek canım helal olsun da ne hakkı laflıyoruz işte birbirimize sorup iyi oluyor ben bunu üç kere aşırı kg aldığımda yaptım hastalık VS dolayısında hepsinde de 7den aşağı vermedim tekrar yapacağım baştan şimdi başlayamadım geçen ay yaptım ama ıspanak yarım tabak gibi yedin her defasında

Hepsinde 13 güne tamamladın mı. Sarkma felan oluyor mu. Sporda yaptın mı. Ispanağa yağ limon dökebilirmiyiz

Hepsinde 13 güne tamamladın mı. Sarkma felan oluyor mu. Sporda yaptın mı. Ispanağa yağ limon dökebilirmiyiz
Spor 13gün yapmadım yağ bir tatlı kaşığı gibi kullanıyorum azcık soğanlar kavuruyorum bol baharat tatlansın diye canım sen bugun mü başladın yarın beraber başlayalım başlamadıysan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…