Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Spor 13gün yapmadım yağ bir tatlı kaşığı gibi kullanıyorum azcık soğanlar kavuruyorum bol baharat tatlansın diye canım sen bugun mü başladın yarın beraber başlayalım başlamadıysan
Evet bugün başladım. Olsun başla birlikte devam edebiliriz yine. İlk gün kolay geçti. Boy kilo yaş kaç.

Tamam bende yarın başlıyorum kızlar destina geçen başlıyorum dedin bende rahatsızdı sende herhalde başlamadın diye birşey demedim 7kg veririz kızlar umarım

Merhabalar. Ben de yapıyorum şuanda ve 10.günümdeyim 5kg verdim ancak ama porsiyonları biraz geniş tutuyorum ve kahve, meyve çayı, kola zero gibi bir sürü şey içiyorum.Tek problemim gece canım sürekli birşeyler çekiyor bende bu şekilde tutuyorum kendimi.Arkadaşlar korkmayın çok zor yapamam diye, illaki kaçamaklar oluyor. Önemli olan kararlı olmak. Ben doğumdan sonra bir türlü aldığım kiloları verememiştim kızım 4 yaşında şimdi. 77 kg den 72kg düştüm, 1.70 boyundayım hedefim 65kg inmek

Bnde sizinle başlayabilirim yarın boy 163 kilo 73 yaş 19
Tabiki güzel olur. Hepimiz birbirimize destek oluruz. Motive ederiz. Burası bayağı hareketli. Yapanlar kilo verenler de bizimle tecrübelerini paylaşırsa seviniriz. Bende 1 aydır biraz kaçamaklarla karatay yapıyorum. 5 kilo gitti. Bu diyetide biraz hızlandırmak için yapıyorum. 78.600 ile başladım Cumartesi 73.500 düm. Ama haftasonu biraz kaçırdım. 74. 500 olmuştum. Dün isveçe başladım bu sabah 73. 900 olmuşum. Umarım sırf yağdan gider.Bol kilo vermeler.

Tabiki güzel olur. Hepimiz birbirimize destek oluruz. Motive ederiz. Burası bayağı hareketli. Yapanlar kilo verenler de bizimle tecrübelerini paylaşırsa seviniriz. Bende 1 aydır biraz kaçamaklarla karatay yapıyorum. 5 kilo gitti. Bu diyetide biraz hızlandırmak için yapıyorum. 78.600 ile başladım Cumartesi 73.500 düm. Ama haftasonu biraz kaçırdım. 74. 500 olmuştum. Dün isveçe başladım bu sabah 73. 900 olmuşum. Umarım sırf yağdan gider.Bol kilo vermeler.
Canım bende basladım hadi hayırlısı hakkımızda sabah tartıldım 73.8 dim.sabah kahvemi içtim öğle yemeğiyle akşam yemeğinin yerini değiştirdim akşam yemeğimi salata mı ve biftek yerine tavuk yedim çünkü kırmızı et yemiyorum kolay gelsin hepimize basaracagız hemde haftaya pazar biticek gözümüzde büyütmeyelim yapacağız.

Canım bende basladım hadi hayırlısı hakkımızda sabah tartıldım 73.8 dim.sabah kahvemi içtim öğle yemeğiyle akşam yemeğinin yerini değiştirdim akşam yemeğimi salata mı ve biftek yerine tavuk yedim çünkü kırmızı et yemiyorum kolay gelsin hepimize basaracagız hemde haftaya pazar biticek gözümüzde büyütmeyelim yapacağız.
Kilolarımızda aynı sayılır. Boylarda yakın ben 33 yaşındayım. Sen gençsin metobolizma daha hızlıdır.

Olur olur kendini şartlandırma veremem diye ben inanıyorum hepimiz istediğimiz kiloya ulaşıcaz hedeften şaşmayalım yeterki
Sen başladın mı. Nasıl geçti. Ben bugün misafirliğe gittim. Ama maalesef biraz kaçamak yaptım. Öğle yemeğiyle akşamı değiştirdim. Kaçamak yaptığım için akşam salam ve yoğurt yemedim. Sıkıntı olur mu. Moralim bozuldu:kızgın:

Sıkıntı olurmu derken bilemem tabi ama kaçamak o bu yapmama taraftarıyım ben yani ya hep ya hiçciyim dukucum çok severim çeşit yemeyi fakat konu diyetse harfi harfiyen araştırıp yaparım:)

Sıkıntı olurmu derken bilemem tabi ama kaçamak o bu yapmama taraftarıyım ben yani ya hep ya hiçciyim dukucum çok severim çeşit yemeyi fakat konu diyetse harfi harfiyen araştırıp yaparım:)
Senin nasıl gidiyor.

Güzel incelemeye devam en son sonuçları vericem öncekininde söyleyip şuan aynı kilo civsrlarındayız bırakma azmettirici sabret kg görüntü olduğu kadar sağlıkta nefes almam rahatladı değişti resmen

Güzel incelemeye devam en son sonuçları vericem öncekininde söyleyip şuan aynı kilo civsrlarındayız bırakma azmettirici sabret kg görüntü olduğu kadar sağlıkta nefes almam rahatladı değişti resmen
Kesinlikle çok doğru. Ben zaten 1 aydır karatay yapıyorum. Bayağı hafifledim. Ödemlerim felan kalmadı. Kilolarda yavaş yavaş gidiyor. Ama ben regl oldum. Diyeti etkiler mi. Dün 73.900 düm 73.300 olmuşum.Şimdilik iyi gidiyor gibi. Kaçamağa ve regl rağmen. Sen ilkgünn kilo verdin mi.

Kesinlikle çok doğru. Ben zaten 1 aydır karatay yapıyorum. Bayağı hafifledim. Ödemlerim felan kalmadı. Kilolarda yavaş yavaş gidiyor. Ama ben regl oldum. Diyeti etkiler mi. Dün 73.900 düm 73.300 olmuşum.Şimdilik iyi gidiyor gibi. Kaçamağa ve regl rağmen. Sen ilkgünn kilo verdin mi.
Bu arada bende dün kaçamak yaptığım için ilk günü suan tekrar yapıyorum aynı senin gibi ama bugun kaçamak yapmayacagım daha tartılmadım ama bende vermiş hissediyorum yarın sabah tartılıcam ama

Kızlar ben dünü kaçamaksız atlattım cok mutluyum sanki midem küçüldü ya iki günde öle hissediyorum tartılamadım ama bugun ikinci günüm bakalım basaracağım gibi hissediyorum

Kızlar ben dünü kaçamaksız atlattım cok mutluyum sanki midem küçüldü ya iki günde öle hissediyorum tartılamadım ama bugun ikinci günüm bakalım basaracağım gibi hissediyorum
Tebrik ederim canım. Çok sevindim. Sabredersek güzel sonuçlara ulaşacağız inşaallah. Devam edenlerden ses yok. Kilo veren yok mu kızlar. Biraz motive olalım.

X