Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Şu yazıyı okuyunca bu sefer basaracagım dedim bugun baslıyorum tartıldım sabah ac karnına 73 kiloyum hadi bakalım başlamak için beklemeyin kızlar

Merhaba canım baştan söyliyeyim yemek yemeyi seven biriysen zor olacak ama her emeğine ve sabrına değecek. Benim bugün 12. gün Son gün bitmeden tartılmak istemiyorum diye bilmiyorum ne kadar kilo verdiğimi sabırla bekliyorum. Ama gözle görülür zayıfladım. Özellikle kalça bölgem 111 cm den 105 cm düşmüş ne sporlar yaptım da iki cm bile incelememiştim. Bu arada bel çevrem de 78 cm den 74 cm düştü. Bu akşam ve yarın akşam son dakikaları oynayıp iyi bir spor yapmayı hedefliyorum. Sende sabret ve kazan. Sakın pes etme çok güzel sonuç alacaksın

Kızlar Bencede Pes Etmeyin Edecek Bir Durum Yok Valla Bende Aşırı Severim Yemek Yemeyi Neden Sevmeyeyim Ki Ama yemeyi sevmek başka böyle işte dönem dönem çıldırmış gibi mideyi çöp tenekesi gibi doldurmak başka elbette hepimizin farklı sebebi bir kilo alım hikayesi var ama ortak nokta belli kimse aynaya bakınca ya da yeni kıyafetler almaya ihtiyaç duyduğunda kendini iyi hissetmiyor. hem hiç bir erkek yağ katmanı olmuş bir bele sarılmak istemez yanlış mıyım yanii ne yapıyoruz zayıflıyoruzz ben dediğim gibi elma takılıyorum bir kaç gün daha ama tekrar bir İsveç yapacağım gelsin proteinler gitsin vıcık vıcık yağlar diyorum

Kaç kilo ile başladın acaba canım

Bu Arada Ben Sabah Aç Karına Maydanoz Limon Kürü Yapıyorum kaynatılarak olan ve öğleden sonra soda limon yeşilçay içiyorum bunu isveçte devam ettim hala devam 15 günde bir ikisinede bir hafta mola veriyoruz kızlar buarada 82 den 72ye inmiş cildimde ki sivilceler ciddi anlamda temizlenmiş durumdayım stres ve kilo alımından olmuştu ilk defa kurtuldum çok şükür

Valla canım 65 i görmeyi çok istiyorum. Ama tabi ki 62 olana kadar pes etmeyeceğim
Yaaaa süper benim boyum o kadar olsa keşke 163 üm malesef benim ilk hedefim 65 i görmek suanlık ama asıl hedefim 50 kilo olmak umarım yapabilirim bide diyete birebir uygun mu mesela ben ıspanak yemedim bugun ya diğerlerine uydum ama

Canım bence harfi harfine uy. Ben ıspanak sevmem ama inan yediğim ilk gün fark etti bağırsaklarım kımıldıyordu metabolizmayı hem hızlandırıyor hem güçlendiriyor. Sadece bir kere bir bardak ayran içtim onun dışında kaçamak yapmadım. Oda ayranı çok seviyorum o yüzden dayanamadım. Birde canım uyarılarda diyor ki başka bir şey yiyip içmeyin kahve çay meşrubat vb. bende yazılanın dışına çıkmadım o yüzden.( ! bardak ayran hariç ) Bence yaparsın hiç kendini kasma halsiz ve yorgun olman hatta duygusal açlık çekmen gayet normal. İstersen ağla ben öyle yaptım. Ama pes etme

Bu arada kilonu abartma emin ol sen azimli oldukça çok rahat verirsin. millet 300 kilolardan iniyor biz 10-15 kiloyumu veremicez. Eze Eze veririz

Ya suan bana o kadar motive oldun ki anlatamam yaaaa
Canım emin ol aynaya bakınca mutlu olmamak nedir en iyi ben bilirim hayatımda ilk defa kilo aldım. Bu zamana kadar hep zayıf biriydim. Psikolojik sebeplerin stresin arkasına saklanıp çikolata yedim ve nerdeyse hiç hareket etmedim. Bunlar kilo almama sebep oldu. İş aldığım kiloları vermeye gelince oturdum ağladım. Çünkü bedenime ne yaptığımın o zaman farkına vardım. Spor ile başladım ama diyet yapmadığım için çok işe yaramadı ve bu isveç diyeti adeta bir mucize oldu hızla kilo vermek daha çok azimli olmamı sağladı. En azından zayıflayıp eski halime dönebileceğime dair bir umudum oldu. Ve bir şeyi daha öğrendim beni ne mutlu ediyorsa onu yapmalıyım. Bir şeyleri başarmak özellikle bunu kendim için yapmak beni çok mutlu ediyormuş ve eski halime kendim için döneceğim. Ben hep başkaları için yaşadım. Hep başkalarını mutlu ettim. Ama artık sıra kendimde bunun için elimden geleni yapacağım. Senin hikayen ne bilmem ama emin ol en iyi ben anlarım. Pes etme ve kendin için başar.

Ya suan gözlerim doldu inanır mısın bende kendimi sürekli yemege verdiğim hayatımında hiç bu kadar kilo almamıştım 7 rakamı gördüm ya kendime inananamadım kendime ne yaptığımı gördükçe üzüldüm ama psikolojim o kadar bozuldu ki yemeğe daha cok verdim ya hayatımında en fazla 60 kiloyu görmüşümdür herhalde bu zamana kadar bunu ne ara nasıl kendime yaptım bilmiyorum ama kafama dank edince bişeyler yapmam gerektiğini anladım kendim için yapacagım cünkü bunun en çok beni mutlu edeceğini biliyorum

İşte söylenmesi gereken şeyler tam olarak bu. Önce sen mutlu ol ki herkesi mutlu edebilesin. Unutma hayatta hep sorun ve stres olacak ama yemek yemeyi kaçış haline getirmekten vazgeçmeliyiz. Ve bence bu diyet ile başardığımız tamda bu olacak

Diyet listesinde verilen her gıdanın farklı şekilde vücuda etkisi var daha azını yemek daha çok zayıflatmıyor ya da hani üşenip yapmıyoruz VS VS ama ben isveçte deneyimlediğim ne bir eksik ne bir fazla harfiyen uymak buarada 6.günmüydü kaçtı oradaki 25 gram peynir değil 250gr kadar yenebilir ve 2dilim portakal suyu değil 2 portakalın suyu yani bir bardak gibi kızlar ben bu diyeti hayatımda 3kere ağır kilo alıp 30 kg civarında kullanmış biriyim inanın oluyor yeterki isteyin vazgeçmeyin

Kızlar İsveç yapan başlayacak olan var mı ben tekrar bi tur daha yapacağım dedim ya var mı acaba başlamayı düşünen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…