- 20 Mart 2018
- 28
- 17
- 26
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #15.041
Şu yazıyı okuyunca bu sefer basaracagım dedim bugun baslıyorum tartıldım sabah ac karnına 73 kiloyum hadi bakalım başlamak için beklemeyin kızlarMerhaba arkadaşlar uzun süredir forumu takip ediyorum ama yeni üyelik girişi yaptım. Yıllardır kilo aldığımda yaptığım ve müthiş sonuç aldığım diyettir İsveç diyeti 10gün önce yaptım yine ve 7kg verdim. İsveç diyeti bence kilo vermede en garantili diyet protein yeniyor sürekli ve bu özel rahatsızlığı olmayan kimseye dokunmaz bence. Banada çevremde hep aynı tepki geliyor nasıl dayanıyorsun iki çocukla ev işleri VS. Ama ben daha rahat nefes aldığımı ve daha dinç olduğumu hissediyorum bu diyeti yaparken tekrar yapacağım biraz ara verip şuan da elma diyeti kısa birsüre devam edeceğim gerçekten isteyen başarır diyorum
Merhaba canım baştan söyliyeyim yemek yemeyi seven biriysen zor olacak ama her emeğine ve sabrına değecek. Benim bugün 12. gün Son gün bitmeden tartılmak istemiyorum diye bilmiyorum ne kadar kilo verdiğimi sabırla bekliyorum. Ama gözle görülür zayıfladım. Özellikle kalça bölgem 111 cm den 105 cm düşmüş ne sporlar yaptım da iki cm bile incelememiştim. Bu arada bel çevrem de 78 cm den 74 cm düştü. Bu akşam ve yarın akşam son dakikaları oynayıp iyi bir spor yapmayı hedefliyorum. Sende sabret ve kazan. Sakın pes etme çok güzel sonuç alacaksınMerhaba arkadaslar bende pazartesi baslamak istiyorum yapan arkadaslari sonuclarini yazarsaniz cok sevinirim insallah pazartesiden snra gun gun paylasimda blunucam baslicak olanlarda benim gibi burda kac kilo gtti gunluk yazarlarsa cok iyi olur birbirimizi motive edebliriz
Kaç kilo ile başladın acaba canımMerhaba canım baştan söyliyeyim yemek yemeyi seven biriysen zor olacak ama her emeğine ve sabrına değecek. Benim bugün 12. gün Son gün bitmeden tartılmak istemiyorum diye bilmiyorum ne kadar kilo verdiğimi sabırla bekliyorum. Ama gözle görülür zayıfladım. Özellikle kalça bölgem 111 cm den 105 cm düşmüş ne sporlar yaptım da iki cm bile incelememiştim. Bu arada bel çevrem de 78 cm den 74 cm düştü. Bu akşam ve yarın akşam son dakikaları oynayıp iyi bir spor yapmayı hedefliyorum. Sende sabret ve kazan. Sakın pes etme çok güzel sonuç alacaksın
Bence biz kadınlar çok güçlüyüz aklımıza koyduysak mutlaka yaparız. Şimdiden Tebrik ederimŞu yazıyı okuyunca bu sefer basaracagım dedim bugun baslıyorum tartıldım sabah ac karnına 73 kiloyum hadi bakalım başlamak için beklemeyin kızlar
73.4 ile başladım boyun 170 cm cnmKaç kilo ile başladın acaba canım
Ben de 73 cok merak ediyorum kaç kilo verdin acabaBence biz kadınlar çok güçlüyüz aklımıza koyduysak mutlaka yaparız. Şimdiden Tebrik ederim
73.4 ile başladım boyun 170 cm cnm
Valla canım 65 i görmeyi çok istiyorum. Ama tabi ki 62 olana kadar pes etmeyeceğimBen de 73 cok merak ediyorum kaç kilo verdin acaba
Yaaaa süper benim boyum o kadar olsa keşke 163 üm malesef benim ilk hedefim 65 i görmek suanlık ama asıl hedefim 50 kilo olmak umarım yapabilirim bide diyete birebir uygun mu mesela ben ıspanak yemedim bugun ya diğerlerine uydum amaValla canım 65 i görmeyi çok istiyorum. Ama tabi ki 62 olana kadar pes etmeyeceğim
Canım bence harfi harfine uy. Ben ıspanak sevmem ama inan yediğim ilk gün fark etti bağırsaklarım kımıldıyorduYaaaa süper benim boyum o kadar olsa keşke 163 üm malesef benim ilk hedefim 65 i görmek suanlık ama asıl hedefim 50 kilo olmak umarım yapabilirim bide diyete birebir uygun mu mesela ben ıspanak yemedim bugun ya diğerlerine uydum ama
Bu arada kilonu abartma emin ol sen azimli oldukça çok rahat verirsin. millet 300 kilolardan iniyor biz 10-15 kiloyumu veremicez. Eze Eze veririzYaaaa süper benim boyum o kadar olsa keşke 163 üm malesef benim ilk hedefim 65 i görmek suanlık ama asıl hedefim 50 kilo olmak umarım yapabilirim bide diyete birebir uygun mu mesela ben ıspanak yemedim bugun ya diğerlerine uydum ama
Ya suan bana o kadar motive oldun ki anlatamam yaaaaBu arada kilonu abartma emin ol sen azimli oldukça çok rahat verirsin. millet 300 kilolardan iniyor biz 10-15 kiloyumu veremicez. Eze Eze veririz
Canım emin ol aynaya bakınca mutlu olmamak nedir en iyi ben bilirim hayatımda ilk defa kilo aldım. Bu zamana kadar hep zayıf biriydim. Psikolojik sebeplerin stresin arkasına saklanıp çikolata yedim ve nerdeyse hiç hareket etmedim. Bunlar kilo almama sebep oldu. İş aldığım kiloları vermeye gelince oturdum ağladım. Çünkü bedenime ne yaptığımın o zaman farkına vardım. Spor ile başladım ama diyet yapmadığım için çok işe yaramadı ve bu isveç diyeti adeta bir mucize oldu hızla kilo vermek daha çok azimli olmamı sağladı. En azından zayıflayıp eski halime dönebileceğime dair bir umudum oldu. Ve bir şeyi daha öğrendim beni ne mutlu ediyorsa onu yapmalıyım. Bir şeyleri başarmak özellikle bunu kendim için yapmak beni çok mutlu ediyormuş ve eski halime kendim için döneceğim. Ben hep başkaları için yaşadım. Hep başkalarını mutlu ettim. Ama artık sıra kendimde bunun için elimden geleni yapacağım. Senin hikayen ne bilmem ama emin ol en iyi ben anlarım. Pes etme ve kendin için başar.Ya suan bana o kadar motive oldun ki anlatamam yaaaa
Ya suan gözlerim doldu inanır mısın bende kendimi sürekli yemege verdiğim hayatımında hiç bu kadar kilo almamıştım 7 rakamı gördüm ya kendime inananamadım kendime ne yaptığımı gördükçe üzüldüm ama psikolojim o kadar bozuldu ki yemeğe daha cok verdim ya hayatımında en fazla 60 kiloyu görmüşümdür herhalde bu zamana kadar bunu ne ara nasıl kendime yaptım bilmiyorum ama kafama dank edince bişeyler yapmam gerektiğini anladım kendim için yapacagım cünkü bunun en çok beni mutlu edeceğini biliyorumCanım emin ol aynaya bakınca mutlu olmamak nedir en iyi ben bilirim hayatımda ilk defa kilo aldım. Bu zamana kadar hep zayıf biriydim. Psikolojik sebeplerin stresin arkasına saklanıp çikolata yedim ve nerdeyse hiç hareket etmedim. Bunlar kilo almama sebep oldu. İş aldığım kiloları vermeye gelince oturdum ağladım. Çünkü bedenime ne yaptığımın o zaman farkına vardım. Spor ile başladım ama diyet yapmadığım için çok işe yaramadı ve bu isveç diyeti adeta bir mucize oldu hızla kilo vermek daha çok azimli olmamı sağladı. En azından zayıflayıp eski halime dönebileceğime dair bir umudum oldu. Ve bir şeyi daha öğrendim beni ne mutlu ediyorsa onu yapmalıyım. Bir şeyleri başarmak özellikle bunu kendim için yapmak beni çok mutlu ediyormuş ve eski halime kendim için döneceğim. Ben hep başkaları için yaşadım. Hep başkalarını mutlu ettim. Ama artık sıra kendimde bunun için elimden geleni yapacağım. Senin hikayen ne bilmem ama emin ol en iyi ben anlarım. Pes etme ve kendin için başar.
İşte söylenmesi gereken şeyler tam olarak bu. Önce sen mutlu ol ki herkesi mutlu edebilesin. Unutma hayatta hep sorun ve stres olacak ama yemek yemeyi kaçış haline getirmekten vazgeçmeliyiz. Ve bence bu diyet ile başardığımız tamda bu olacakYa suan gözlerim doldu inanır mısın bende kendimi sürekli yemege verdiğim hayatımında hiç bu kadar kilo almamıştım 7 rakamı gördüm ya kendime inananamadım kendime ne yaptığımı gördükçe üzüldüm ama psikolojim o kadar bozuldu ki yemeğe daha cok verdim ya hayatımında en fazla 60 kiloyu görmüşümdür herhalde bu zamana kadar bunu ne ara nasıl kendime yaptım bilmiyorum ama kafama dank edince bişeyler yapmam gerektiğini anladım kendim için yapacagım cünkü bunun en çok beni mutlu edeceğini biliyorum
Canım ben devam ediyorum senin gibi ama tam uyamadım yarın baslayıp 2 kere yapmayı düşünüyorum ıspanak felan atladım ben onları o yüzden seninle başlarım yarın sabahBuarada kilo bildirimi yapan yok başlayanlar devam mı acaba