Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

6 ay once yalnizca 6 gun uyguladim bu diyeti ve 6 gunde 6 kilo verdim.ilk gun verilen 2 kilo sonrasinda gundelik olarak azalmaya basliyor bu sebeple motivasyonunuzu bozmamasi acisindan ilk gun ve 13. gun tartilmak en mantiklisi.verdigim kilolari geri almadim ve sagligim yerine geldi acikcasi. boyum 178 ve 95 kiloydum kortizon vs kullandim gecen yaz boy uzun olunca kapı gibi olmustumki extra koRtizon sisligini bilen hilir hörgüclü ve tip degistiren bir kilodan bahsediyorum saglik cok cok muhim ciiden psikojim bitikti ve asla eski fitligime kavusamayacagimi dusunuyordum fakat isvec diyeti sonrasi usul usul kilolarim gitti.goji berry inanilmaz istah kesiyor.isvec so rasi yardimci olarak tavsiye ederim.bu diyet hem mideyi kucultuyor hemde sonuclari tatmin edici sonrasinda dev dev yemiyorsunuz.bu diyet bittikten sonra canan karatayin beslenme duzenine baslayacagim bana kalirsa canan karatayin onerileri hem cok daha fazla ve kaliteli beslenerek kilo vermemi sagladi iki ayda 20 kilo vermistim.hemde sagliksiz beslendigim zamanlardan coook daha fazla yiyerek.isvec sonrasi karatay duzeni bana iyi gelecek birde soyle birsey okudum ve denedim hakikaten faydasini gordum.tabi bunu kilolarimi verdikten sonra uygulayacagim..haftada 2 gun orucmuscasina az beslenip.2 gun az yiyip. diger 2 gun normal yiyip. sonraki 1 gunde istediginizi yiyorsunuz baya pasta vs ne istersen misal pazar gunu.bu metobolizmayi sasirtan beslenme sayesinde vucut daha aktif ve rutinden ciktigi icin biriktirmiyor.hemde bir diyet bir asiri yeme stresinden kurtariyorsunuz ruhunuzu.bu beslenmeceler uzerine o kadar makale vs okudumki kilo verdiginize ve guvende oldugunuza kendinizi inandirmaniz cok muhim moral denen sey turbo yağ yakıcı stres bedene mevcut durumu stabil tutma sinyalini veriyor bu sebeple yaglarinizin eridigini dusunun mutlu hissedin ve kilo vermesini isteginiz bolgeleri bildiginiz ellerinizle sevin valla ben faydanisini gordum bildiginiz bolgesel zayiflama.ac uyuyun ve tataam hadi cok konustum.

simdi 83 kiloyum kahvemi ictim kahvaltimi yaptim ilk gunum gelismelerden haberdar edicem.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar bugun benim 3.günüm 73.8 ile başlamıştım hala tartılmadım 13.gün sonuna kadar tartılmayı düşünmüyorum başlamak isteyenler başlasın sakın beklemeyin kızlar pazartesiyi inanın bana ilk 2 gün cok zor ama kafanıza koyduysanız yapabilirsiniz bol eksili günlerr

en son 1 hafta once tartilmistim 84e yakindi.bugun eczanede 2. gunumdeyim bugun tartildim 81dim.sonunankadar tartilmayacagim. akşam bir kaşik kurufasulye ekledim fakat et 100 gr civariydi.zorlanmiyorum sıcak su iciyorum.midede daha uzun sure duruyormuş soguk suya nazaran ikiside diyet yaparken faydali oluyor.karsimda cikolatalar latteler doner mantilar yendi fakat iradeliyim.yüźüm karnim kuculdu bile.son gunune kadar dönmek yok.

Kızlar bende devam ediyorum 4.günüm 73.8 ile baslamıştım dayanamayıp bu sabah tartıldım 72.1 bana az gitti gibi geldi ama bilemiyorum yapanlar nasıl sonuçlar aldı acaba yazabilir mi biterse tekrardan yapmayı düşünüyorum

İkinci haftasında hızlancaktır mutlaka bırakma sonuç almayacağını hiç sanmam daha hızlanır canım şuanda da kötü değil zaten başarırsın 13gün inanıyorum

3. gunum karnim dumduz oldu ektra 1,5 yumurta ve salata yerine kirmizi pancar yedim.kahvaltilardaki ekmegi ve sekeri yemiyorum.canim liste disinda birsey istediginde (karbonhidrat harici tabi) kalori denkligine bakiyorum miktarina gore.

kilo kaybi yasamiyorsaniz vucudunuz direniyor olabilir ama kirilir.şekerinizi dusurmeden insulin direncininoirmak mesele o sebeple dayanin bol bol sicak su icmek hafif karin kalca egzersiziyle destekleyince sabit kalip birden parcalaniyor yaglar.
81 kiloyum 20 kilo vermek istiyorum bu diyet sonrasi pazar gunleri haric cok dikkat edicem ve zayif oliciim gari tipkisi 4 sene once gibi

Tebr
CANIM BEN 73.4 TEN 66 KİLOYA DÜŞTÜM TOPLAMDA 7 KİLO VERDİM. BENCE DAHA FAZLA VEREBİLİRDİM AMA SU İÇMEKTE AKSATTIĞIM İÇİN BU KADAR VEREBİLDİM
Tebrik ederim. Çok güzel vermişsin.. 13 güne tamamladın dimi. Hiç kaçamak yaptın mı. Yürüyüşte yaptın mı.

Merhaba kızlar nasıl gidiyor diyet. Benim bugün son gün ama ben tam uyamadım. Onun için 2 kilo verebildim. Ama tam uyulduğun da kilo verdiren bir diyet.Sizler kaç kilo verdiniz. Daha sonra tekrar denemek istiyorum.

Ben üç kez denedim, az verdim ama genelde de almadım geri. Hepsi toplam 7-8 kilo verdim. Buna da şükür :)
Merhaba kızlar nasıl gidiyor diyet. Benim bugün son gün ama ben tam uyamadım. Onun için 2 kilo verebildim. Ama tam uyulduğun da kilo verdiren bir diyet.Sizler kaç kilo verdiniz. Daha sonra tekrar denemek istiyorum.

Yarın bende başlıcam insallah karataya baslamistim ama 13 gun isvec diyetini bir deneyesim var gerekirse sonra karataya tekrar devam etcem .ama bu isvec diyetinde saç dökulmesi olur diye korkuyorum zaten cok guçsuz bir onerisi olan varmi bu konuda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…