Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ben bu sabah yeniden başlayacağım kızlar bi şey sorucam yappıpta kilo verenler ödemden mi gidiyor yoksa kilo verdiğiniz belli oluyor mu
cnm tabiki önce ödem gidiyor sonra gözle görülür zayıflama oluyor ama cidden çok zor bir diyet bugün 7. günüm ve bir ara sürekli aç kalmanın verdiği sinirden ağladım. etrafımda herkes pasta börek veya en basit makarna yiyorlar. Bu cidden sinir bozucu oluyor. İlk defa inadım bir işe yaradı şimdi çok memnunum gün geçtikçe gözle görülür zayıflıyorum. Etrafımdaki herkes bunu fark edip ne yaptığımı soruyorlar. İsveç diyetinin duyuncada sen çok sabırlısın ben o kadar iradeli olamam diyip geri çekiliyorlar. Bunları duymak beni daha mutlu ediyor ve daha azimli oluyorum. Bence başla ve pes etme bak 7 günüm nasıl geçti anlamadım.

Ya bende yapmak istiyorum ama yapamıyorum dayanamıyorum lütfen bana da söyleyin ya nasıl dayanıyorsunuz

Ya bende yapmak istiyorum ama yapamıyorum dayanamıyorum lütfen bana da söyleyin ya nasıl dayanıyorsunuz
Aslında İngilizcesi bu şekilde ağır değil ve 7kg-20 kilo arası veriliyormus.
Ben bundan sonrakini o şekilde yapicam. Mesela 7. Günde akşam değil de öğlen yenmiyor, yazıyor. Etler, balık haşlama ya da kizarmis olabilir diyor. Peynir 25 gr değil de 200 gr.

Eger biraz bilgilendirirsen yapalim canim hic bir fikrim yok puanlamayla ilgili

kızlar nasılsınız? Bende yarin başlıyorum İsveç diyetine 13 gunluk. Evde baskül bozuldu tartilamayacagim ama iyi ki bozuldu günde on kere tartiya çıkıyorum çok sinir bozucu oluyor. Diyet bittikten sonra tartilacagim.

Bu diyette soda yeşil cay serbest mi peki? Tuketirsem diyeti baltalamis olur muyum

Eger biraz bilgilendirirsen yapalim canim hic bir fikrim yok puanlamayla ilgili
Site ismi vericem ama yasak sanırım. Nete karbonhidrat diyeti puanlari yaz, bi kadının sitesi var. Orada puanları yazıyor. Ben oradan almıştım. Bi göz at, mesela günlük 20-25 puanı gecmeyelim. Uyarsa yine haberleselim.

Yok canım icebilirsin. Kahve sanırım gün içerisinde başka icilmiyor.

Soda yı bilemiyorum ama yeşilçay sorun olmaz canım hatta günde 2 bardak içebilirsin bence ödem atmış olursun birlikte yapalım mı ?

valla canım ağlaya sızlaya dayanıyorum. Üstelik aynı zamanda çalışıyorum akşam eve gittiğimde hemen ne yiyeceksem yapıyorum. Çoğu zaman elimi kaldıracak halim olmuyor tüm gün yoruluyorum. Ama pes etmiyorum. Evde her şey var çikolata cips kola vs. ama hiç birini yemiyorum üstelik yemek hazırlıyorum aileme hemde basit yemeklerde değil sarma dolma gibi yemekler yapıyorum ama tadına bile ben bakmıyorum. Ailemin canı bir şey çekerse hemen kalkıp yapıyorum. ki çoğu zaman bunları yaparken yığılıp kalmaktan korkuyorum Ama dayanabilmemi sağlayan en büyük şey 20 nisanda nişanlanacak olmam. Belkide bunun heyecanı bana güç veriyor. Sende kendine hedef koyarsan bence sende yapabilirsin yeterki bir hedefin olsun her şeyi yaparsın

Bugün 9. günüm her şey çok iyi gidiyor artık kendimi oldukça enerjik hissediyorum. Çok az yiyerek de insan doyuyormuş bunu anladım üstelik çok fazla kilo verdiğimin farkındayım. Etrafımdakiler de bunu onaylıyor. Ama yinede son güne kadar tartılmamakta kararlıyım. Son gün hedeflediğim kilonun altında olursam daha mutlu olacağım Merakla ve sabırla bekliyorum. Başlayanları uyarmak isterim gerçekten çok zor bir diyet ilk zamanlar çok ağladım. Ama sabreden kazanır bozmayan memnun kalır

Ne
Süpersin canım bravo.
Ben de merakla bekliyorum sonucunu

Evet benimde arkadaşlarım dayanamam falan diyor ve duydukça hırslanıyorum bende yarın başlıcam ve sonuna kadar devam edicem hiç sonunu getirmemiştim ama tartıda eksilince ödem bile olsa çok mutlu oluyor insan

Evet benimde arkadaşlarım dayanamam falan diyor ve duydukça hırslanıyorum bende yarın başlıcam ve sonuna kadar devam edicem hiç sonunu getirmemiştim ama tartıda eksilince ödem bile olsa çok mutlu oluyor insan
Bnde baslayacagım gercekten bu sefer basarabilirim umarım ama dün regl oldugum için 13 gün sonuna kadar tartılmayı düşünmüyorum sanırım suan 75 felanım hedef 65 inşallah olucak bu sefer ayrıca her gün 3 litre artı olarak 2 bardak yeşilçay içecegim umarım basarırım inanırsam olucak bu sefer

Regl olduysan yapma, bittikten sonra yap. Verimli olmaz çünkü

kızlar gunaydin. Diyet psikolojisine girmek bana iyi gelmiyor o yüzden isvecle ilgili nr var ne yok takip ediyorum ama yazmiyorum. Sanki bu benim yasam tarzimmis gibi normal beslenme duzenimmis gibi yaşıyorum ki çok iyi hissettiriyor.

3. Gunumdeyim. Tartilmadim ama şimdiden karnim duzlesiyormus gibi geliyor. cok tatlı bir açlık hissi var ama nasil desem o kadar iyi hissettiriyor ki uzun zamandir aclik duygusunun ne oldugunu unutmustum duygusal yeme bozuklugumdan dolayi kendime acikma fırsatı vermiyordum çünkü. Ama acikmak muhteşem bir duyguymus.

diyeti hic bozmadim arada maden suyu içtim. İlk gün de keyfim hic yoktu kahvaltıyı yapamamıştım. inanılmaz motiveyim 13 gün değil 13 yıl yapabilirim isveci. Ama tabi 11' inde endokrin randevum var doktorum ne derse ona gore sekil alicam.

Tavsiyem bol bol olumlama yapın. yapamiyorsaniz da youtube da videolar var açın on dakika dinleyin. Muhteşem iyi hissettiriyor.

simdi benecim daha 3. Günden ahkam kesiyorsun demeyin : ) inanin bu asamaya gelmek kolay olmadı. Tadını çıkarıyorum. Hepinizi çok seviyorum arada gelir guncellerim. Tartilmadim o da beni diyet ve kıtlık enerjisine sokuyor. Bol hafiflemeli tartida eksileri görmeli günler diliyorum. Benim yolum uzun ama yola çıktığım için de mutluyum

Başlamak bitirmenin yarısı canım bence sen 13 günü kaçamak yapmadan bitirirsin

Merhaba arkadaslar bende pazartesi baslamak istiyorum yapan arkadaslari sonuclarini yazarsaniz cok sevinirim insallah pazartesiden snra gun gun paylasimda blunucam baslicak olanlarda benim gibi burda kac kilo gtti gunluk yazarlarsa cok iyi olur birbirimizi motive edebliriz

Merhaba arkadaşlar uzun süredir forumu takip ediyorum ama yeni üyelik girişi yaptım. Yıllardır kilo aldığımda yaptığım ve müthiş sonuç aldığım diyettir İsveç diyeti 10gün önce yaptım yine ve 7kg verdim. İsveç diyeti bence kilo vermede en garantili diyet protein yeniyor sürekli ve bu özel rahatsızlığı olmayan kimseye dokunmaz bence. Banada çevremde hep aynı tepki geliyor nasıl dayanıyorsun iki çocukla ev işleri VS. Ama ben daha rahat nefes aldığımı ve daha dinç olduğumu hissediyorum bu diyeti yaparken tekrar yapacağım biraz ara verip şuan da elma diyeti kısa birsüre devam edeceğim gerçekten isteyen başarır diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…