Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

İyi vermişsin. Böyle veriyorken sen ona da devam edebilirsin, ben de listeli olanı yaparım. Nasıl istersen yani. İkisi de rus diyeti :)

Ben yarın isveç diyetine başlayacagım benimle baslamak isteyen var mı acaba daha önce baslayamadım tartım yoktu bugun alacagım onu da ondan sonra rus diyeti diye bişey paylaşılmış onu yapmayı düşünüyorum

Ben başladım 2 hafta önce 5 kilo verdim fakat bir yandan da sınavlarım olduğu için devam ettiremedim verdiğim kiloları geri almadım cmt günü yine başlıcam hafta somu evde olunca 2 gün alışmış gibi oluyorsun iyi oluyor

Tamamdır canım ben bugün 73.5 ile başladım hadi hayırlısı bende haftasonuna denk getirdim kolay olsun diye aynı şekilde öbür türlü hemen bozuluyor

Kızlar bugün ikinci günüm ve açıkçası zor geçiyor. Çünkü gerçekten çok açım Ama sorun değil iki gün geçti bile kaldı 11 gün. Normalde işte yoğunluk olmaz ama dün ve bugün vardı. Biraz yoğunluk zorladı beni ama evde olsam hiç durduramazdım kendimi. Bu arada işyerinde herkes çikolata kurabiye hatta çiğköfte bile ikram eden oldu ama hepsini elimin tersi ile ittim. sudan başka bir şey içmiyorum ve listenin dışına hiç çıkmadım Zaferim 11 gün sonra belli olacak. Bu zamana kadar tartılmayacağım. Son gün daha iyi hissetmek için

Haklısın zor bir diyet ama ben sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum inat ettim Peki yoğurt hurma nasıl oluyor?
Benim bu üçüncü denememdi, beni sıkıyor aynı şeyler yemek. Yoksa yediğim miktar bu kış bundan fazla değil hatta azdı bazı aylar. Düşük karbonhidrat diyeti yapıyordum. İsveç de düşük karbonhidrat diyeti ile şekillenmiş bir liste. Yapanlar bilir. Ben de isvecteki puanı hesapladim günlük 26 puan ve fazlası çıkıyor. Benim yediğim çoğu zaman 10-20 puan arası. 20 puanı geçmeyecek şekilde isvecteki listeden esinlenerek farklı sebze falan yiyorum. İsveç'te veremediğimi böyle verdim diyebilirim, ha zamanında İsveç'te de iyi verdim ama baydi biraz.
Hurma yoğurt diyetini yapanlar bir hafta yapıyor ama ben dayanamam o kadar. Bir günlük yapıyorum ben. Üç öğün 7ser hurma ve yanında birer kase yoğurt yiyorsun. Gün boyunca toplamda 21 hurma ve 3 kase yoğurt yemiş olacaksın. Arastirirsan çok iyi verenler var ama dediğim gibi ben açlığa dayanirim ama aynı şeyleri yemek sıkıyor beni. Ben de üç beş gün üç beş gün değiştiriyorum diyetimi :)

Ben bu sabah yeniden başlayacağım kızlar bi şey sorucam yappıpta kilo verenler ödemden mi gidiyor yoksa kilo verdiğiniz belli oluyor mu
İsveç öncesi şok diyet, kür falan yapmadiysaniz önce ödem atarsiniz. Yaptıysanız yağdan yakmaya başlar. İsveç bence düşük karbonhidrat diyeti sistemine dayanıyor, yağdan yaktırıyor. Aynada belli oluyor yani.

evet bende ilk yaptığımda 3 kilo verdim aynaya bakıyorum belli oluoyr o kadar seviniyorum falan

Yok canim devam etmedim tek olunca sıkıldım 3.aksam koca 1 tabak patates kizartmasi yedim ona ragmen ertesi sabah 100gram eksideydim ama tek olunca ben pes etmeye meyilli oluyorum
Aynı senin gibiyim ben de. Tek olunca yapamıyorum. Dün ufak kacamaklara rağmen bugün 3. Gün ama sıkıldım. Bunun yerine düşük karbonhidrat diyeti yapalım mı? İsveç gibi düşün ama liste yok puan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…