- 8 Ekim 2012
- 3.372
- 6.452
- 36
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #15.001
Bu arada ben rus diyetiyle 2 gün sonuda 1.600 vermis durumdayim ayrica aclikda hissetmiyorum tokum abur cubur canim istemese hersey daha güzel olcak :)Mantıken olur bence :) beni de meyve suyu düşündürüyor. Meyve suyu yerine meyve yesem?
Anlastik ozaman :)İyi vermişsin. Böyle veriyorken sen ona da devam edebilirsin, ben de listeli olanı yaparım. Nasıl istersen yani. İkisi de rus diyeti :)
Ne güzel söyledin beni de İsveç’ten başkası paklamıyor bir de ona alıştım başka yapmak istemiyorumbeni isvecten başkası paklamiyor. Kupalar da gitti, bari kilolar kalmasın
Ben başladım 2 hafta önce 5 kilo verdim fakat bir yandan da sınavlarım olduğu için devam ettiremedim verdiğim kiloları geri almadım cmt günü yine başlıcam hafta somu evde olunca 2 gün alışmış gibi oluyorsun iyi oluyorBen yarın isveç diyetine başlayacagım benimle baslamak isteyen var mı acaba daha önce baslayamadım tartım yoktu bugun alacagım onu da ondan sonra rus diyeti diye bişey paylaşılmış onu yapmayı düşünüyorum
Biraz da sabırsız olmamızdan sanırım paklanamamakNe güzel söyledin beni de İsveç’ten başkası paklamıyor bir de ona alıştım başka yapmak istemiyorum
Tamamdır canım ben bugün 73.5 ile başladım hadi hayırlısı bende haftasonuna denk getirdim kolay olsun diye aynı şekilde öbür türlü hemen bozuluyorBen başladım 2 hafta önce 5 kilo verdim fakat bir yandan da sınavlarım olduğu için devam ettiremedim verdiğim kiloları geri almadım cmt günü yine başlıcam hafta somu evde olunca 2 gün alışmış gibi oluyorsun iyi oluyor
neden sonlandıracaksın ? 6. gün bırakman gerekmez mi?Benim 4. Günüm :) yarın sonlandiracagim.
Yok canım uyumadım ben ona. Hatta 4te bıraktım, bugün hurma yoğurt yapıyorum.neden sonlandıracaksın ? 6. gün bırakman gerekmez mi?
Haklısın zor bir diyet ama ben sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum inat ettimYok canım uyumadım ben ona. Hatta 4te bıraktım, bugün hurma yoğurt yapıyorum.
Benim bu üçüncü denememdi, beni sıkıyor aynı şeyler yemek. Yoksa yediğim miktar bu kış bundan fazla değil hatta azdı bazı aylar. Düşük karbonhidrat diyeti yapıyordum. İsveç de düşük karbonhidrat diyeti ile şekillenmiş bir liste. Yapanlar bilir. Ben de isvecteki puanı hesapladim günlük 26 puan ve fazlası çıkıyor. Benim yediğim çoğu zaman 10-20 puan arası. 20 puanı geçmeyecek şekilde isvecteki listeden esinlenerek farklı sebze falan yiyorum. İsveç'te veremediğimi böyle verdim diyebilirim, ha zamanında İsveç'te de iyi verdim ama baydi biraz.Haklısın zor bir diyet ama ben sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum inat ettimPeki yoğurt hurma nasıl oluyor?
Ben bu sabah yeniden başlayacağım kızlar bi şey sorucam yappıpta kilo verenler ödemden mi gidiyor yoksa kilo verdiğiniz belli oluyor muneden sonlandıracaksın ? 6. gün bırakman gerekmez mi?
Canım benim bugün 1 günümdü ama belli oluyor ya giden kilo coğu kişide bu yüzden yapıyor bnce yoksa bu kadar popüler olmazdıBen bu sabah yeniden başlayacağım kızlar bi şey sorucam yappıpta kilo verenler ödemden mi gidiyor yoksa kilo verdiğiniz belli oluyor mu
İsveç öncesi şok diyet, kür falan yapmadiysaniz önce ödem atarsiniz. Yaptıysanız yağdan yakmaya başlar. İsveç bence düşük karbonhidrat diyeti sistemine dayanıyor, yağdan yaktırıyor. Aynada belli oluyor yani.Ben bu sabah yeniden başlayacağım kızlar bi şey sorucam yappıpta kilo verenler ödemden mi gidiyor yoksa kilo verdiğiniz belli oluyor mu
evet bende ilk yaptığımda 3 kilo verdim aynaya bakıyorum belli oluoyr o kadar seviniyorum falanİsveç öncesi şok diyet, kür falan yapmadiysaniz önce ödem atarsiniz. Yaptıysanız yağdan yakmaya başlar. İsveç bence düşük karbonhidrat diyeti sistemine dayanıyor, yağdan yaktırıyor. Aynada belli oluyor yani.
Yok canim devam etmedim tek olunca sıkıldım 3.aksam koca 1 tabak patates kizartmasi yedim ona ragmen ertesi sabah 100gram eksideydim ama tek olunca ben pes etmeye meyilli oluyorum
Aynı senin gibiyim ben de. Tek olunca yapamıyorum. Dün ufak kacamaklara rağmen bugün 3. Gün ama sıkıldım. Bunun yerine düşük karbonhidrat diyeti yapalım mı? İsveç gibi düşün ama liste yok puan varYok canim devam etmedim tek olunca sıkıldım 3.aksam koca 1 tabak patates kizartmasi yedim ona ragmen ertesi sabah 100gram eksideydim ama tek olunca ben pes etmeye meyilli oluyorum