kızlar gunaydin. Diyet psikolojisine girmek bana iyi gelmiyor o yüzden isvecle ilgili nr var ne yok takip ediyorum ama yazmiyorum. Sanki bu benim yasam tarzimmis gibi normal beslenme duzenimmis gibi yaşıyorum ki çok iyi hissettiriyor.
3. Gunumdeyim. Tartilmadim ama şimdiden karnim duzlesiyormus gibi geliyor. cok tatlı bir açlık hissi var ama nasil desem o kadar iyi hissettiriyor ki uzun zamandir aclik duygusunun ne oldugunu unutmustum duygusal yeme bozuklugumdan dolayi kendime acikma fırsatı vermiyordum çünkü. Ama acikmak muhteşem bir duyguymus.
diyeti hic bozmadim arada maden suyu içtim. İlk gün de keyfim hic yoktu kahvaltıyı yapamamıştım. inanılmaz motiveyim 13 gün değil 13 yıl yapabilirim isveci. Ama tabi 11' inde endokrin randevum var doktorum ne derse ona gore sekil alicam.
Tavsiyem bol bol olumlama yapın. yapamiyorsaniz da youtube da videolar var açın on dakika dinleyin. Muhteşem iyi hissettiriyor.
simdi benecim daha 3. Günden ahkam kesiyorsun demeyin : ) inanin bu asamaya gelmek kolay olmadı. Tadını çıkarıyorum. Hepinizi çok seviyorum arada gelir guncellerim. Tartilmadim o da beni diyet ve kıtlık enerjisine sokuyor. Bol hafiflemeli tartida eksileri görmeli günler diliyorum. Benim yolum uzun ama yola çıktığım için de mutluyum