-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.681
Merhaba bende kimse yok diye üzülüyordum iyiki geldin :) benim boyum 1.63 83 kiloyla başladım bugün 3. Günüm sabah tam 81 gösteriyodu tartı. Sen spor yapiyo musun? (yazik banaaaa) .
Oh ne güzel benimde bir diettaşım oldu o zaman :) Ben açıkcası 6. 7. Günde tartılmayı düşünüyorum. Spor derken yürüyüş yapıyorum O kadar (Ameliyat oldum, spor yapmam yasak şimdilik). Sen tam uyabiliyor musun? Biftek'i nasıl yapıyorsun? ve zorlanıyormusun?
Biftek yemiyorum ben . Daha doğrusu yiyemiyorum midemi bulandiriyo kirmizi et ama ilk gun yağsız kıymaya baharat attım köfte gibi yağsız tavada pişirdim onun dışında tavuk göğsü tercihim. Spor yapıyorum ben özelikle göbeğim ve yandaki o muhteşem simidim için. 3 saattir hastanedeydim elimin baş parmağında doku zedelenmesi olmus sardılar parmağımı. suyumu bitirip yatcam şimdi ama bugün çok acıktım hastane acıktırdı galiba ama normalde hic zorlanmiyorum hatta enerjik oluyorum .saat 23.30 da yatıp 7 de kalkıyorum metabolizma hizlaniyomus erken yatıp kalkınca. Ayyy çok konuştum açlık başıma vurdu galiba
Gecmis olsun canim. Benimde en büyük sorunum göbek zaten. Ahhh ah... Ben tam uymaya calisiyorum. Yani Biftek de yiyorum. Balik günü icin de ton balik aldim. Acikmiyorum fazla, acikinca su iciyorum ya da cubuk kraker yiyorum ahaha :) Bakalim bugün 3. Gün. Yarin tartilmayi düsünüyorum merak ettim cünkü
Bugün midem bi garip su içemiyorum midem bulanıyor galiba sabah ictigim guatr ilaci yuzunden oldu . Limona su katcam oyle icebiliyorum anca suyu. Bol bol mekik cek tam olmasada yarim mekik cek . Bu diyet bitsin weight watchers diyeti ve yoğurt kuru yapcam . Istersen ona da beraber yapalım. Hem yoğurt kuru göbek yağlarını yakıyo sarkma da olmuyo denedim onayladım Bide bak ne dicem sana tuvalete girince ıdrarina bak sabahları üstünde böyle bi katman oluyosa yağlar gidiyomuş internette okumuştum ben bakıyorum valla gidiyo yağlar.
Aa idrar olayina hic bakmadim. Ve mekik aleti var onu yapayim bari. Bi tembellik geldi sanki banaBende normal su icemiyorum, limon ile karistiriyorum. Ben yumurta diyeti yapmistim 900 kalori diyetiydi galiba adi. 1 haftada 3 kilo falan verdim. Ama isvec diyeti daha faydali, yani 2 sene önce yaptigimda 7-8 kilo falan vermistim. Tabii sonra dikkat etmedim, deli gibi yedim yine aldim
5. Gün sabah uyanır uyanmaz 79 geldim yani 4 günde 4 kilo gitti su içmesem spor yapmasam korkardım kas ve su kaybı diye :) ama bi yandan da büyük bi sorun var kabızlık. Bu benim normalde de problemim ama o kadar mekik o kadar spora bu bağırsaklar hiç mi etkilenmiyo ya 4gundur 1 kere bile olmadı yok yani . Karnimda ağrı falan da yok ki anlamadim niye böyle oluyo . Y Yade86 sende de var mı böyle bi problem??
Bak söylemeyi unuttum bi cam şişeye yap çişini bak . Ben bunu bu diyet su ve kas kaybettiriyo dediklerinde yapmıştım ama baya yağ yaktığımi fark ettim. Pulbiberli yoğurt kurunu görümceme yaptırdım 1 ayda hemen hemen 10 kilo verdi . Göbeği baya küçüldü hala da devam ediyo . Aklında bulunsun bak . Bide erken yatmak çok önemli.
Ayriyetten rejim yapiliyor mu? Yoksa normal yemegin yanina mi yeniliyor pulbiberli yogurt?
Ister diyet yap ister yapma ama sana dediğim weigt watchers diyetten ziyade sağlıklı beslenme biçimi gibi. Istersen bi bak . Ben ikisini beraber yapcam . Ayrıca bugün brokoli et ve salata vardı diyette ben tavuk ve brokoli yedim hala tokum galiba aksam yemeği yemicem ama brokoli bana ödül gibi geldi en sevdiğim şeylerden biri kendisimekik de gerçekten ise yarıyo bide ben adimsayarla günlük 6000 adımı tamamlıyorum aksm tamamlamadıysa olduğum yerde yürüyerek tamamlıyorum eşim delirdigimi dusunuyo bu yüzden
Insan ozluyo zayıf zamanlarını. Şimdi ben kendime napmisim diyorum aglayasim geliyo bazen . Valla benim hedef 55 . Zor ama imkansız değil. Yapabilirim . 900 kalori diyetine bakıyım bi de yiyeceklerine göree belki bende yaparım
Ben hic cok zayif olmadim valla. En düsük 67di. 67ye kadar insem o da yeter900 kalori diyeti sadece yumurta ve yulaf ezmesi iceriyor ama inanilmaz tok tutuyor. Gerçi 1 hafta sonra Yumurta görmek istemiyorsun
Ayyy kalsın o zaman canım ya ben WW
Yapıyım. Şahsen bu diyetten sonrada uzun süre yumurta yemek istemicem galiba . Gerce bugün baya doydum brokoli sağolsun. Diyet iyi gidiyo da börek yapıp yiyememek cok koydu bugün
Y Yade86 Ben yağsız tavada pişirerek köfte de yedim . Bence olur yani . Valla ben o kadar doydum ki öğlen akşama balığı bile yiyemedim hala da acıkmadım bence brokoliden oldu böyle . Ben salata yemedim onun yerine de brokoli yedim brokoliye sarımsaklı sirkeli limonlu pulbiberli sos yaptım. Valla çok çok iyi geldi bugunki menüüstüne 5 km yi geçkin yürüdüm egzersiz yaptım . Ama aklım balıkta da kalmadı değil onu da çok severim ben bütün yemekleri çok seviyorum galiba
Sen o zaman et yerine tamamen balik tercih ediyorsun ve dieti etkilemiyor ve kiloyu verebiliyorsun. Süper yani... Ay deme öyle agzim sulandi ahaha bikac leblebi attim agzima aciktim valla ama birakmayi düsünmüyorumBenimde cok sevdigim yemekler var ama yediklerime sayiyorum valla durmasaydim 100kg olurdum herhalde