-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.701
Ben et yerine tavuk göğsü yiyorum canim. Ben nasıl 100 kilo olmadım şaşırıyorum bi oturuşta 2 büyük menü hamburger yiyen insanım. Burger king in düzenli müşterisiydim benkebapçılar beni görünce esas duruşa geçerdi hele marketler beni görünce napcan şaşardı. Ahhhhh ahhhh ne günlerdi. Suanki yağlarım o günlerden eser o yüzden bitti bozmicam diyetimi . Yaşasın eriyen yağlar ve zayıf bedenler
Hanımlar merhabalaar
Yarın sabah sizin kervana katılıyorum bende
İsveç diyetini çok seviyorum ama en zoru mental olarak kendini hazirlayabilmek
Ay pardon canim tavuk demek istedim yeni gördüm mesajiBende valla cilginlar gibi yiyorum ama su icsem yariyor
Hanımlar merhabalaar
Yarın sabah sizin kervana katılıyorum bende
İsveç diyetini çok seviyorum ama en zoru mental olarak kendini hazirlayabilmek
Sabah tartıldım, tam 63.0
Ben 56-57 olmak istiyorum, 6-7 kilo vermek istiyorum bir an önce, boyumda 1.66
Daha önce yapmıştım İsveçi, 5 günde 3 kilo vermiştim sadece 1 kilosunu aldım 4 ayda, ama acayip yedim yani
Şimdi sıfırdan ama bu kez 13 gün tartilmadan firesiz devam etmek istiyorum
Valla ben bu diyetle su içmeye başladım. Normalde su yerine kola içiyodum ne sağlıklı amabugün 6. Gün kaldı 9 gün. Bide ben sabah 2 yemek kaşığı zeytinyağı içtim uyanır uyanmaz. O çok etkilemez galiba diyeti.
Itiraf etmem gerek öğlen yumurtanın yanında çok çok az diyet mozarella peyniri 3 zeytin ve 3 dilim salatalık yedimyemeyeydim iyiydi ama reglim yaklasiyo cok acıkıyorum bu zamanlar yedim bende ama bi 5 10 km yürüyüp yakarım ben salatalık Neyse de zeytin fena oldu
Bende sigara içiyorum çok kötü oluyo biliyorum. Bu diyeti 3 aydan önce deneme metabolizmanı alt üst edersin ki 3 ay bile az bence . Kız bende bilmiyorum hakiki zeytinyağiymis valla yaktı boğazımı içerken. Ama içtim gitti bugün hiç spor yapmadım birazdan bi tepinmeye başlayım da erişin muhteşem doğa üstü destansı yağlarımBende aralarda cubuk kraker atiyorum agzima ahaha. Ölürüm yoksa. Sigara da iciyorum, agzim aci aci oluyor
Bu diyet kaçamağı pek kaldırmıyor yaa
Ben sabah kahve içtim öğlen akşam menüsünü yedim biftek ve salata, ama 200 gramdan daha çok yedim yani, o yüzden aksam bir yumurta eksik yicem, salata yerinede patates salatası yerim bol yeşillikli.. en azından 13 gün yapıp ufak hafifletmeler uygulayabilirim
Şu içermiyorum ve spor çok iyi yapıyorsunuz bende tık yok
Bende sigara içiyorum çok kötü oluyo biliyorum. Bu diyeti 3 aydan önce deneme metabolizmanı alt üst edersin ki 3 ay bile az bence . Kız bende bilmiyorum hakiki zeytinyağiymis valla yaktı boğazımı içerken. Ama içtim gitti bugün hiç spor yapmadım birazdan bi tepinmeye başlayım da erişin muhteşem doğa üstü destansı yağlarım
Y Yade86 Ben bugün aynı çıktım tartıda regli zamanında fazla bile çıkabilir deniliyo bugün yarın bende regli olcam . Çok takma kafana diyetle beraber yürüyüş yaparsan verirsin bence ya . Kaçamak da yapıyosan bence yeşil elma kuru kayısı bi iki ceviz gibi şeylerle yap . Zaten yürüyüş yaparsan dengelersin .bide bazıları 2. Hafta vermeye başlıyormuş kiloyu yada diyetten sonra .
7. Gün çok zor ya 1 tane yeşil elma yedim saat 12 de tavuk ve salata var öğlen sadece . 6 gündür iyiydim ama bugün tansiyonum çok düşüyo saat 5 gibi 1 elmayla biraz tuzsuz fıstık yiyecem bide tavuğa biraz tuz attım ben. Ayyy çok kötüyüm bugün galiba bana enerji verip tok tutan sabah içtiğim kahveymis Valla kafama sıkıp ölesim var Yadeeeee