Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ben et yerine tavuk göğsü yiyorum canim. Ben nasıl 100 kilo olmadım şaşırıyorum bi oturuşta 2 büyük menü hamburger yiyen insanım. Burger king in düzenli müşterisiydim ben :KK61: kebapçılar beni görünce esas duruşa geçerdi hele marketler beni görünce napcan şaşardı. Ahhhhh ahhhh ne günlerdi. Suanki yağlarım o günlerden eser o yüzden bitti bozmicam diyetimi . Yaşasın eriyen yağlar ve zayıf bedenler:halay:

Ay pardon canim tavuk demek istedim yeni gördüm mesaji :KK70: Bende valla cilginlar gibi yiyorum ama su icsem yariyor :KK70:

Ay pardon canim tavuk demek istedim yeni gördüm mesaji :KK70: Bende valla cilginlar gibi yiyorum ama su icsem yariyor :KK70:

Valla ben bu diyetle su içmeye başladım. Normalde su yerine kola içiyodum ne sağlıklı ama :-) bugün 6. Gün kaldı 9 gün. Bide ben sabah 2 yemek kaşığı zeytinyağı içtim uyanır uyanmaz. O çok etkilemez galiba diyeti.

Hanımlar merhabalaar :KK200::KK200:
Yarın sabah sizin kervana katılıyorum bende :KK76:
İsveç diyetini çok seviyorum ama en zoru mental olarak kendini hazirlayabilmek :KK14:

Hoşgeldin canım. Ispanak benim mental hazirligimi cok zorluyordu bende çiğ semizotu yemeye başladım zaten sevmem ıspanağı. Vermen gereken kaç kilo var senin ?

Sabah tartıldım, tam 63.0 :silah:
Ben 56-57 olmak istiyorum, 6-7 kilo vermek istiyorum bir an önce, boyumda 1.66
Daha önce yapmıştım İsveçi, 5 günde 3 kilo vermiştim sadece 1 kilosunu aldım 4 ayda, ama acayip yedim yani
Şimdi sıfırdan ama bu kez 13 gün tartilmadan firesiz devam etmek istiyorum :KK49:

Sabah tartıldım, tam 63.0 :silah:
Ben 56-57 olmak istiyorum, 6-7 kilo vermek istiyorum bir an önce, boyumda 1.66
Daha önce yapmıştım İsveçi, 5 günde 3 kilo vermiştim sadece 1 kilosunu aldım 4 ayda, ama acayip yedim yani
Şimdi sıfırdan ama bu kez 13 gün tartilmadan firesiz devam etmek istiyorum :KK49:

Bence kilon iyi ama sen bilirsin. Kız ben 83 kiloyla başladım 2 sene önce bende 66 kiloydum evlenince ve guatr çıkınca 17 kilo aldım şimdi 78.5 kiloydum. 4.5 kilo verdim 5 günde. Günlük 1 saat spor yapıyorum ve en az 6000 adım atmaya çalışıyorum. Bence sen sporla birlikte 6 gün yap kilon az olduğu için zaten az kilo vereceksin 6 gün metabolizmayı şaşırtıp sonrasında da verebilirsin .

Itiraf etmem gerek öğlen yumurtanın yanında çok çok az diyet mozarella peyniri 3 zeytin ve 3 dilim salatalık yedim :110: yemeyeydim iyiydi ama reglim yaklasiyo cok acıkıyorum bu zamanlar yedim bende ama bi 5 10 km yürüyüp yakarım ben salatalık Neyse de zeytin fena oldu :110:

Valla ben bu diyetle su içmeye başladım. Normalde su yerine kola içiyodum ne sağlıklı ama :-) bugün 6. Gün kaldı 9 gün. Bide ben sabah 2 yemek kaşığı zeytinyağı içtim uyanır uyanmaz. O çok etkilemez galiba diyeti.

Aynen cola da benim vazgecilmezimdi ama biraktim :-) su ve maden suyu iciyorum. Öglen ton balik ve salata yedim. Aksam köfte ve brokoli var :-) Kiz ac karnina nasil ictin zeytinyagini? :KK70: Ayrica idrardaki yag olayini bende farkettim, süper valla.

Tek düsüncem 13 gün bittikten sonra bi 13 gün daha mi yapsam yoksa ne yapsam bilemedim. WW istemiyorum :KK43:

Itiraf etmem gerek öğlen yumurtanın yanında çok çok az diyet mozarella peyniri 3 zeytin ve 3 dilim salatalık yedim :110: yemeyeydim iyiydi ama reglim yaklasiyo cok acıkıyorum bu zamanlar yedim bende ama bi 5 10 km yürüyüp yakarım ben salatalık Neyse de zeytin fena oldu :110:

Bende aralarda cubuk kraker atiyorum agzima ahaha. Ölürüm yoksa. Sigara da iciyorum, agzim aci aci oluyor :KK43:

Bende aralarda cubuk kraker atiyorum agzima ahaha. Ölürüm yoksa. Sigara da iciyorum, agzim aci aci oluyor :KK43:
Bende sigara içiyorum çok kötü oluyo biliyorum. Bu diyeti 3 aydan önce deneme metabolizmanı alt üst edersin ki 3 ay bile az bence . Kız bende bilmiyorum hakiki zeytinyağiymis valla yaktı boğazımı içerken. Ama içtim gitti bugün hiç spor yapmadım birazdan bi tepinmeye başlayım da erişin muhteşem doğa üstü destansı yağlarım :halay::halay:

Bu diyet kaçamağı pek kaldırmıyor yaa
Ben sabah kahve içtim öğlen akşam menüsünü yedim biftek ve salata, ama 200 gramdan daha çok yedim yani, o yüzden aksam bir yumurta eksik yicem, salata yerinede patates salatası yerim bol yeşillikli.. en azından 13 gün yapıp ufak hafifletmeler uygulayabilirim :emir_bebek:
Şu içermiyorum ve spor çok iyi yapıyorsunuz bende tık yok :duduk:

Bu diyet kaçamağı pek kaldırmıyor yaa
Ben sabah kahve içtim öğlen akşam menüsünü yedim biftek ve salata, ama 200 gramdan daha çok yedim yani, o yüzden aksam bir yumurta eksik yicem, salata yerinede patates salatası yerim bol yeşillikli.. en azından 13 gün yapıp ufak hafifletmeler uygulayabilirim :emir_bebek:
Şu içermiyorum ve spor çok iyi yapıyorsunuz bende tık yok :duduk:

Canım patates yerine yumurtanı ye bence . Normalde bende kaçamak yapmıyorum ama zeytinden çok bisi olmaz ama yinede ben aksam sadece haşlama tavuk yedim salata yemedim zaten bugün 6 km yürüyüş yaptım evde . Olduğum yerde yürüyorum yürürken bazı hareketler yapıyorum bazen koşuyorum. Leslie gibi ama kendi usulümce . Telefonun olctugune gore 686 kalori yakmışım. Valla bacaklarım çok ağrıdı ama iyi oluyo yorulup erken uyuyorum :KK70:spor yap ki kasların guclensin yağların parçalansın kolay yakılsın.

Bende sigara içiyorum çok kötü oluyo biliyorum. Bu diyeti 3 aydan önce deneme metabolizmanı alt üst edersin ki 3 ay bile az bence . Kız bende bilmiyorum hakiki zeytinyağiymis valla yaktı boğazımı içerken. Ama içtim gitti bugün hiç spor yapmadım birazdan bi tepinmeye başlayım da erişin muhteşem doğa üstü destansı yağlarım :halay::halay:

Valla bu diyet kacamak kaldirmiyor. Tek gram veremedim :KK43: Ay sinirim bozuldu.

Y Yade86 Ben bugün aynı çıktım tartıda regli zamanında fazla bile çıkabilir deniliyo bugün yarın bende regli olcam . Çok takma kafana diyetle beraber yürüyüş yaparsan verirsin bence ya . Kaçamak da yapıyosan bence yeşil elma kuru kayısı bi iki ceviz gibi şeylerle yap . Zaten yürüyüş yaparsan dengelersin .bide bazıları 2. Hafta vermeye başlıyormuş kiloyu yada diyetten sonra .

Y Yade86 Ben bugün aynı çıktım tartıda regli zamanında fazla bile çıkabilir deniliyo bugün yarın bende regli olcam . Çok takma kafana diyetle beraber yürüyüş yaparsan verirsin bence ya . Kaçamak da yapıyosan bence yeşil elma kuru kayısı bi iki ceviz gibi şeylerle yap . Zaten yürüyüş yaparsan dengelersin .bide bazıları 2. Hafta vermeye başlıyormuş kiloyu yada diyetten sonra .

Dogru diyorsun canim valla. Birakmicam zaten 13. Günü tamamlayana kadar. Güya tartilmicaktim he :KK70: her gün tartiya cikiyorum. Benim adet dönemim bitti, bitmesini bekledim zaten baslamak icin.

7. Gün çok zor ya 1 tane yeşil elma yedim saat 12 de tavuk ve salata var öğlen sadece . 6 gündür iyiydim ama bugün tansiyonum çok düşüyo saat 5 gibi 1 elmayla biraz tuzsuz fıstık yiyecem bide tavuğa biraz tuz attım ben. Ayyy çok kötüyüm bugün galiba bana enerji verip tok tutan sabah içtiğim kahveymis Valla kafama sıkıp ölesim var Yadeeeee :silah:

7. Gün çok zor ya 1 tane yeşil elma yedim saat 12 de tavuk ve salata var öğlen sadece . 6 gündür iyiydim ama bugün tansiyonum çok düşüyo saat 5 gibi 1 elmayla biraz tuzsuz fıstık yiyecem bide tavuğa biraz tuz attım ben. Ayyy çok kötüyüm bugün galiba bana enerji verip tok tutan sabah içtiğim kahveymis Valla kafama sıkıp ölesim var Yadeeeee :silah:

Ay deme öyle canim Allah korusun. Benimde 2 gündür basim inanilmaz agriyor ve 7. Gün en zoru zaten :KK43: Bende havuc ve yumurtayi yedim ama basim catliyor. Bende yarin kesin yesil elma alacagim. Son 5-6 aydir hay*** gibi yiyorum valla, suan bisey yiyememek zor geliyor. Bilmiyorum sende de öyle oluyor mu ama kilo verince birkaç kilo sanki 30 kg vermisim gibi tekrar deli gibi yiyorum :KK43:

Ya ben yemek yemeye aşık bi insanım hele fast food bayılırım. Esim de benim gibi yemek yemeyi seviyo ama o kilo almiyo 5 kilo alsa 1 haftada kendiliğinden veriyo. Normalde bu kadar etkilenmiyorum acliktan ama bu regli öncesi ağrılardan galiba yerimden kalkamıyorum. Öğlen yemeği yedim saat 3 de azcik kendime geldim . Tavuğun içine 1 domates çok az biber azcik tuz ve bi dış sarımsak attım sote gibi yaptım ama 0 yağ ile . Valla azcik iyi geldi . Çok kötüyüm ben bugunnnnnn acayip yorgunum .

Diyetin ilk hafta bitimi çok zor değil mi..
Aralarda tansiyonunuz etkileniyorsa tuzlu ayran için mutlaka yipratmayin bedenininizi..
Bende aksaklıklar oldu sabah kahve içtim biftek yerine köfte yedim meyve olarak çilek ve bir bardak ayran.. yarın dişçi randevum var ve zirkonyum estetik yaptırıcam ve bu süreçte bir hafta pek yemek yiyemicem gibi gözüküyor yinede uymaya calisicam :KK55:

Bi tane elma tavuk ve salata yedim bide bi kaç tane tuzsuz fıstık. Tavuğa çok az tuz atmıştım o toparladı galiba beni. 1 saat sporumu da attım ohhhhh . Valla çok fena olmuştum . 4 ay sonra bi daha yapcam ben isveç diyetini . Kahve olmayınca daha çok acıkıyorum ben ya normalde arada 1 türk kahvesi içiyodum bugün içmedim ama . Sana şimdiden geçmiş olsun canım. Diş çok kötü bişey ya . Ayyy diyet yapmanın açlığı farklı ama diş yüzünden ac kalmak psikolojik olarak çok yoruyo beni .

X