Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ayy biraz arastirdimda bu diyet en acilinden bana lazım doktorum kilo vermeden sakin gelme yanıma dedi doğum kilolarimi vermem lazım bu diyet kafama çok yatti

Benim bugün 3. Günüm şimdilik bir zorluğu yok. 2, 5 kilo.vermisim 3 gunde

merhaba kızlar aranıza bugn katıldım bende yarın bu olum dıyetıne baslıyorum hep berabe ryapalı kılolardan kurtulalım ama ben pcos hastasıyım o yuzden korkum ve dıaformın kullanıyorum bılgısı olan lutfedn foruma yazsın cevaplarınzı beklıyorum :)

Merhaba ben Ayşegül 2 gündür burayı okuyorum aynı zamanda 2 gündür isveç diyeti ve spor yapıyorum. 22 yaşındayım evlenmeden önce de yapmıştım o zaman 12 13 kilo vermiştim diyetle . Ama evlendikten sonra 17 kilo alarak 83 kiloya ulaştım ve kendimi aştım. Bugün de araniza katılmak istedim ve burdayimmmmm hepinize bol bol sabır diliyorum

Merhaba. Benimde 2. Günüm bugün. Başlangıç kilom 88kg, boyum 1.75.
2 sene önce yapmistim ve güzel kilo vermiştim. Bakalım simdi nasıl olacak :)

Merhaba. Benimde 2. Günüm bugün. Başlangıç kilom 88kg, boyum 1.75.
2 sene önce yapmistim ve güzel kilo vermiştim. Bakalım simdi nasıl olacak :)

Merhaba bende kimse yok diye üzülüyordum iyiki geldin :) benim boyum 1.63 83 kiloyla başladım bugün 3. Günüm sabah tam 81 gösteriyodu tartı. Sen spor yapiyo musun? (yazik banaaaa) .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…