Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

selamlar yine benn, salı günü tekrar isveçe başlıyorum, 5-6 gün bi tur daha yapıcam.. burdaki eziyetin tadını başka yerde bulamıyor insan
merhaba son bikaç yorumunuzu okudum sade kaç kilosunuz falan bilmiyorum isveçe başladınızmı bende çok iradesiz biriyim ama dün ilk defa bir diyete başladım ve bozmadım 66 kiloydum dün sabah bu sabah 65 geldim isvec diyetinde 2.günüm

Benim bugün 9. günüm 4 kilo vermişim bir daha yaparmıyım bu diyeti pek sanmıyorum.Fazla olarak meyve olmadığı günlerde şeftali yedim bazende iş yerindeki yemek durumuna göre günleri değiştirdim.Çok halsiz bırakıyor acil kilo vermem gerekli olmasa yaaprmıyım bilmiyorum ama tavsiyem yapıcaksanız 6 gün yapın 3 günde 600 gr vermişim.Bu verdiklerim ama direk yağdan gidiyor görselde baya değiştim.

bende acil olduğu için başvurduğum biir yöntem şekersiz çay bile içmiyorum oyüzden öğlenleri biraz halsiz bırakıyor inşALLAH sonuca değer merakla bekliyorum işyerindeki yemekhaneye bile gitmiyorum ya yersem diye öğlen yemklerini evde hazırlayıp sabah yanıma getiriyorum

Bende öyleyim yemek hanede salatamı yiyorum.İlk kez dün yedim ızgara vardı.İnşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız.ama mide küçülüyor.Ben 9 gündür nasıl tatlısız kaldım bilmiyorum.Devamında çok alınmaz çünkü mide küçülüyor ve bazı şeyleri istemiyorsunuz çok emek verilen bir diet.

bencede mide küçülüyor dün akşam 5 yaprak marul 5 dal maydanoz 2 salatalıkdan salata yedim o bile çok fazla gelmiş gibi tıkadı açlık hissetmiyorum zaten yemek konusunda yemesemde olurda abur cubur çok yerdim şimdi onlarsız bir hayat istediğim kiloya düşene kadar siz kaç kilodan kaça düştünüz şuanda isveçe devam ediyormusunuz devamında başka ne diyet düşünüyosunuz

4 gün oldu biteli halen 1,5 kilo eksildim isveç için az gibi geliyor bozmadığım şekersiz çay bile içmediğim halde bugün 5.ci gün 7.gün sonunda bıraksammı emin değilim 13 gün tamamlamayı düşünüyodum

herkese merhabaa, isveçi 62.6 ile bırakmıştım sonra çabalarımla 61.8 i gördüm vee 2 hafta ara verdim ama hiç dikkat etmedim hemde hiiç
bu sabah 63.2 kg çıktım totalde sadece 1.4 kg aldım.. bu sabah yeniden başlıyorum 5 gün yapıp bırakıcam yine, sadece sabah kahvelerinde biraz yumuşatmalar yapıcam o kadar.. hadi bismillah
öyle abartıldığı gibi bi kilo alımı asla yok onu söylemeliyim, hızlı verdim çok abartmama rağmen 1.4 kg benim için hiç birşey açıkçası, vücut inceliğim aynı şekilde devam ediyor

ben 9 gün yaptım anca 2 kilo verdim bu sabahta bozmam diye kahvemi içtim ama öğlen ıspanak yerine salatalık ve 4 tane küçük brüksel lahana yedim sanırım artık vazgeçtim isveçten

Yarin tekrar basliycam bende 1 defa yapmistim ama cok kilo verememistim kendi cabalarimla 84 den 62.400 e kadar düştüm 5 kilo daha vermek istiyorum

KIZLAR ÇOK GÜZEL GİDİYOR ÖGLEN YEMEKTEN SONRA TARTILDIM 5. GÜN 73 Ü GÖRDÜM ÇOK ŞÜKÜR ÖNCELİ HEDEFİM 69 BAKALIM NE OLACAK 13 GÜNDE LİSTE DIŞINA ÇIKTIGIM TEK ŞEY ISPANAK YEMEDİM MARUL YEDİM HARFİ HARFİNE DEVAM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…