-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.561
Ilk hamile kaldigimda 57 kiloydun ikinci cocuguma hamile kaldigimda 63 aslina bakarsan kilo verdikten sonra biraz o kiloyu korunak gerekiyor çünkü ilk hamileligimde kilo verip hemwn hamile kaldim tabi diyet falan yapamdim haliyle ve inanilmaz bir hizla aldim kiloyu ee tabi ben biraz salmis olabilrim kendimi ama hauatimin her doneminde hep dikkatli yedimBende oyle. Hergun diyete basliyor oglen bozuyorumama bu sefer kararliyim. Cnku bebis dusunuyorum 64 ile hamile kalmak var birde 58 ile kalmak var. :)
Sabah şekersiz kahve
Öğle ıspanak ve 1 domates
meyve yerine 1 gün kurusu
aksam iki haşlanmış yumurta
1. gün :69,8
2. gün:67,9
3. gün:67,1
7 günde kaç kilo verdiniz ?Cok iyi 7. Gunumdu ben biraz meyveyi kacirdim aksam biraz yedim çünkü sekerim düştü
Ben az verdim biraz yaa su anda tartilamiyorum evde olmadigimdan ama 5 gunde 2 kilo vermiştim baska yerde bubiyeti uygulamak.cok zor ama surekli annem agzima biseyler sokmaya calisiyo bide bayramda napcaz bilmiyorum seni tebrik.ederim gayet iyi gidiyosun belki ben daha oncesinden diyet yaptigim icin fazla su atmadim oyle avutuyum kendimi7 günde kaç kilo verdiniz ?
Evet anneler zorluyo biraz haklisin. Kizlar yaa ben 2 gundur yiyemiyorum hic bitiremiyorum artik midem bulaniyo yumurtadanda ispanaktanda her yedigimden zorlaniyorum sanirim 13 gunu tamamlayamycamMerhaba, kimse yazmıyor.
Bugün de bitti . Bakalım yarın ki kilom.kaç olacak . Şöyle 66.5 altı olsa
Sanırım 7 gün bitireceğim. Annemlere gidiyorum . Kesinlikle izin vermez bana .
Ama dikkat edeceğim.
SuperrGünaydın
1. Gün : 69.8 kg
2. Gün : 67.9 kg
3. Gün : 67.1 kg
4. Gün : 67.0 kg
5. Gün : 66,9 kg iki gündür az gitti . Ama olsun bugün itibariyle 5 günde 3 kg ben bye
Zaten ilk yaptığımda toplamda 6 kg vermiştim. 6 versem yine yeter bana .
Cok iyi fikir ben vucut olcusu almadim. Bugun 3. Gun bugun alayim hemen. Harika fikir.kahvemi içtim, yarım litrede su
bir çok kişi kilo kaybıyla beraber incelmede oluyor mu diye merak ediyor. bu yüzden vücut ölçülerimi aldım. 13 günün sonunda karşılaştırıp burada da paylaşacağım
1 EYLÜL
kol : 29 cm
bel : 76 cm
bacak : 61.5 cm
göbek : 87.5 cm