- 27 Şubat 2014
- 297
- 142
- 34
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.581
Cok iyi fikir ben vucut olcusu almadim. Bugun 3. Gun bugun alayim hemen. Harika fikir.
senin nasıl gidiyor, biraz daha alıştın mı ? tartılıyor musun ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok iyi fikir ben vucut olcusu almadim. Bugun 3. Gun bugun alayim hemen. Harika fikir.
Yok canim tartilmadim. Haftaya cuma tartilcam. Aksamlari 2 gundur adeta acliktan basim agriyor. Ama son 10 gun katlanacagim. Cok duydum bu diyeti hic yapmadim bu sefer yapacagim. Senin nasil gidiyor?senin nasıl gidiyor, biraz daha alıştın mı ? tartılıyor musun ?
Bayram günü İsveç
7 gün yaptım geri kalan 6 günü bayramdan sonra yapacağım .
Herkes bayram tatilinde.kaç kilo kaybınız oldu ? nasıl geçirdiniz ?
Herkes bayram tatilinde.
Ben 3 kg verdim . Tatlı yemiyorum. Hatta bugün annemlerde hizmet etmek için geldim . Ayak üstü bir kaç parça et yedim . Hiç birşey yemedim .
Ayni bende de var ilk 3 gun bas agrisi bugun yok sukureveet benim günlüğüm gibi oldu burası, bayramda kimse tatlılara karşı koyamıyor anlaşılan
2 civarı akşam menümdeki meyveyi yedim, 3 erik. bugün akşamla öğlenin yerini değiştirdim, 16.30 da 100 gr haşlanmış et ve yeşil salata yedim.
baş ağrım devam ediyor ama halsizlik hissetmiyorum
Tebrikler 1 haftada 3 kilo cok iyi. Bakalim ben ne kadar verecegim.Herkes bayram tatilinde.
Ben 3 kg verdim . Tatlı yemiyorum. Hatta bugün annemlerde hizmet etmek için geldim . Ayak üstü bir kaç parça et yedim . Hiç birşey yemedim .
Bugun daha onceden tam oturan bir sortum bol geldi. Super bir his. Esimde surekli sen bu aralar daha bir guzellestin deyip duruyor. Yani nesem yerinde.
Tek sorun bugun kahve yok. Kahveye alistim hergun icmeye ama bugun icmedim isvecte sadece yazanlari yiycem. Son 8 gun