Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba şu an kaç kilo ile başladınız ? diyete tamamen uydunuz mu maşallah süpersiniz.

merhaba arkadaşlar tebrik ederim hepinizi.bende bugün başladım. 81.2 kg ile. bakalım neler olacak 13 gün içinde. yazarım sonuçlarıbirbirimizi yalnız bırakmayalım

Bende bugun basladim daha onceden dikkat ediyodum 2 ayda yaklasik 10 kg gitti ama yavasladi artik kilo vermem bu diyet bitince yine dikkatli yemeye devam etsem acaba tekrar vermeye baslarmiyim cunku bu diyetle.gidecek 8 10 kilo bile olsa bana yetmeyecek ayrica gunde.1.5 saat spor yapiyorum

kızlar merhabalar. Bugün itibariyle bu diyete başlıyorum güncel kilom 60 ve tek sıkıntım vücudumun savunmaya geçmiş olması bundan yaklaşık 2 yıl önce 20 kilo civari vermiştim ve geri de almadım tabiki yememe içmeme dikkat ederek ama ne yaptıysam da kalan kiloları bir türlü veremedim doğal olarak yıllarca hep kilolu bir insan olmama bağlıyorum bu durumu ayrıca kahve bağımlıyısıyım günde 5 ile 10 bardak arası nescafe tüketiyorum bu süreçte elimden geldiğince kahve tüketmemeye çalışacağım. Buraya yazmak istememin sebebi ise buradaki okuduğum her yorum bana azim vermesi elimden geldiğince buraya yazmaya çalışacağım. Kilo vermek bizim elimizde ve inandığımız ve istediğimiz sürece bunu başaracağımıza inanıyorum

Kızlar merhaba ben de 3 ay önce yaptım 6 kilo verdim 81 den 75 e düştüm. Ramazanda 70 e sonrasında ise 68 de takılı kaldım bir türlü veremiyorum. İki haftadır saldım yine 69 um suan
Yarın yine İsvece başlayacağım . Okullar başlamadan 65 olmak istiyorum en az.
12 günüm var .
Ben yarın başlıyorum.

Günaydın
Sabah kahvemi içtim.
Evi süpürüp öğle yemeği yiyeceğim. Haslanmis ıspanak ve domates 1 katı yumurta yiyeceğim.
Kilo 69.8lg

Yaa ben az veriyorum galiba bugun 5. Günüm kacamak falan yapmiyorum gunde 1.5 saat sporda yapiyorum ama basladigimda 75.3 kg bu sabah 73.5 2 kilo bile degil nasil verdiniz siz 7 kg 10 kg bari 70 olsaydim oyle umut etmistim hep

Yaa ben az veriyorum galiba bugun 5. Günüm kacamak falan yapmiyorum gunde 1.5 saat sporda yapiyorum ama basladigimda 75.3 kg bu sabah 73.5 2 kilo bile degil nasil verdiniz siz 7 kg 10 kg bari 70 olsaydim oyle umut etmistim hep
Ben 3 ay önce yapınca 6 kilo verdim . Sonra başka diyetlerle devam ettim .
Şimdi 69.8 kg yeniden başladım. Bu sefer kaç kilo gidecek bakalım

Umarim seni istedigin gibi verirsin.moralimi bozmamaya calisiyorum insallah ilerki gunlerde biraz daha fazla veririm hadi nakalim hayirlisi birbirimuzi motive edelim yarin tartilinca yazicam

Umarim seni istedigin gibi verirsin.moralimi bozmamaya calisiyorum insallah ilerki gunlerde biraz daha fazla veririm hadi nakalim hayirlisi birbirimuzi motive edelim yarin tartilinca yazicam

Ben sabah bir saat yürüdüm
Kahveler içildi temizliğe devam
1. Gun : 68.9kg
2. Gün : 67.9kg

Merhaba. Acilen kilo vermem lazim sihirli degnegimiz olsa keske
Ne yapicaz bu fazladan 5 kiloyu bilmiyorum. :)
Boyum 1.63 kilom 64
59 58 ideal gorunusum benim.
Tavsiyeleri alabilirmiyim. Nasil yapiliyor bu isvec diyeti ne yeniyor ne yenmemeli ? :))

Merhaba. Acilen kilo vermem lazim sihirli degnegimiz olsa keske
Ne yapicaz bu fazladan 5 kiloyu bilmiyorum. :)
Boyum 1.63 kilom 64
59 58 ideal gorunusum benim.
Tavsiyeleri alabilirmiyim. Nasil yapiliyor bu isvec diyeti ne yeniyor ne yenmemeli ? :))
İlk sayfada var . Ben en çok bu diyetle veriyorum. Ve midem küçülüyor devamında diyet yapabiliyorum. Yoksa her gün yarın diyete başlıyorum deyip başlayamıyorum

İlk sayfada var . Ben en çok bu diyetle veriyorum. Ve midem küçülüyor devamında diyet yapabiliyorum. Yoksa her gün yarın diyete başlıyorum deyip başlayamıyorum

Bende oyle. Hergun diyete basliyor oglen bozuyorum ama bu sefer kararliyim. Cnku bebis dusunuyorum 64 ile hamile kalmak var birde 58 ile kalmak var. :)

Bende oyle. Hergun diyete basliyor oglen bozuyorum ama bu sefer kararliyim. Cnku bebis dusunuyorum 64 ile hamile kalmak var birde 58 ile kalmak var. :)
Ben de 4 çocuk var . Her kiloda hamile kaldım
En küçüğü 3 yaşına yaklaşınca bahanem de kalmadı . Yok doğum sonrası yok emziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…