- 23 Mayıs 2011
- 3.731
- 3.979
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.541
Kızlar Merhaba daha öncede yazmıştım tüp bebek tedavisinden dolayi 85 kilo olmuştum mayısta isvec diyeti yaptım 13 günde 7 kilo verdim ve bu 3 ayda hiç dikkat etmememe rağmen kilo hiç almadim diyeti Aynen uyguladım ekstra hiçbir şey yemedim yürüyüş te yapamadım çünkü insan halsiz düşüyor 3 ay sonra tekrar başladım bugün 2.günüm bitti
Diyete baslamadan önceki akşam tartildim tam 79 dum bugün 3.günüm tartı 76 yi gösteriyor Aynen uyguladım tuz falan da koymuyorummerhaba şu an kaç kilo ile başladınız ? diyete tamamen uydunuz mu maşallah süpersiniz.
Ben 3 ay önce yapınca 6 kilo verdim . Sonra başka diyetlerle devam ettim .Yaa ben az veriyorum galiba bugun 5. Günüm kacamak falan yapmiyorum gunde 1.5 saat sporda yapiyorum ama basladigimda 75.3 kg bu sabah 73.5 2 kilo bile degil nasil verdiniz siz 7 kg 10 kg bari 70 olsaydim oyle umut etmistim hep
Umarim seni istedigin gibi verirsin.moralimi bozmamaya calisiyorum insallah ilerki gunlerde biraz daha fazla veririm hadi nakalim hayirlisi birbirimuzi motive edelim yarin tartilinca yazicamBen 3 ay önce yapınca 6 kilo verdim . Sonra başka diyetlerle devam ettim .
Şimdi 69.8 kg yeniden başladım. Bu sefer kaç kilo gidecek bakalım
Umarim seni istedigin gibi verirsin.moralimi bozmamaya calisiyorum insallah ilerki gunlerde biraz daha fazla veririm hadi nakalim hayirlisi birbirimuzi motive edelim yarin tartilinca yazicamBen 3 ay önce yapınca 6 kilo verdim . Sonra başka diyetlerle devam ettim .
Şimdi 69.8 kg yeniden başladım. Bu sefer kaç kilo gidecek bakalım
İlk sayfada var . Ben en çok bu diyetle veriyorum. Ve midem küçülüyor devamında diyet yapabiliyorum. Yoksa her gün yarın diyete başlıyorum deyip başlayamıyorumMerhaba. Acilen kilo vermem lazimsihirli degnegimiz olsa keske
Ne yapicaz bu fazladan 5 kiloyu bilmiyorum. :)
Boyum 1.63 kilom 64
59 58 ideal gorunusum benim.
Tavsiyeleri alabilirmiyim. Nasil yapiliyor bu isvec diyeti ne yeniyor ne yenmemeli ? :))
İlk sayfada var . Ben en çok bu diyetle veriyorum. Ve midem küçülüyor devamında diyet yapabiliyorum. Yoksa her gün yarın diyete başlıyorum deyip başlayamıyorum
Ben de 4 çocuk var . Her kiloda hamile kaldımBende oyle. Hergun diyete basliyor oglen bozuyorumama bu sefer kararliyim. Cnku bebis dusunuyorum 64 ile hamile kalmak var birde 58 ile kalmak var. :)
Ben de 4 çocuk var . Her kiloda hamile kaldım
En küçüğü 3 yaşına yaklaşınca bahanem de kalmadı . Yok doğum sonrası yok emziyorum