-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.521
Kimseler yok isveçte inşallah güzel kilolar veririzmerhaba bayanlar ilk günüm zamanla sizi bilgilendirecegim 68 kg başlıyorum
inşallah vermem lazım gelinlik giyecegimKimseler yok isveçte inşallah güzel kilolar veririz
Bende evlenmeden önce ilk defa yapıp arada kaçamaklı da olsa beş buçuk kilo vermiştim
merhaba bayanlar ilk günüm zamanla sizi bilgilendirecegim 68 kg başlıyorum
Arkadaslar bu linkte orjinal isvec diyeti varmis aslinda bizim yaptigimiz farkliymis http://www.sendezayiflakulubu.com/d...8587-isvec-diyetinin-icyuzu-coook-onemli.html
2. Gunumdeyim
Malesef o gün mide bulantisindan duramadım 1 hafta kadar ara ara serum yedim bozmak zorunda kaldım tabi diyetle hicbir alakası yoktu.devam edebildiniz mi nasıl gidiyor ?
Bide bu küp şeker kahvenin içine dimi?
Hafif tuz kullanımı varmi yoksa hiç mi kulllanmamam gerekiyor?
Supermis vala şuan çok motiveyim insalah güzel giderben yaptığım dönem kullanmıştım.kola zero bile içmiştim..içecek istediğim gibiydi yani..5 günde 4 kilo vermiştim..
yakın zamanda ben de yapmayı düşünüyorum.nişanım var çünkü.
16 yaşımdayken yapmıştım 6 kilo verip 12 kilo geri almıştım o seneye kadar hiç üşümeyen ben sonraki kışları hep üşüyerek en ufak şeyde hasta olarak geçirdim. Bağışıklık sistemim mahfoldu. Bunlar geçici çözümler kalıcı sorunlar getirir. Lütfen en yakın hastanenizdeki diyetisyene başvurun. Size özel hazırladığı diyete uyun . Uyguladığınız takdirde verdiğiniz kiloları da geri almadan sağlıklı olursunuz...isveç diyeti yapan varmı aranızda arkadaşlar bu başlık daha önceden vardı ama ben başlamayaı düşünüyorumda 13günlük tavsiye edermisiniz?