Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba,

Ben de bugün başlıyorum bu diyete. Sırf bunun için hesap açtım. Yalnız diyetin Türkçe çevirisinde yanlışlar var.

Royal Danish diet diye aratırsanız görürsünüz.
2 dilim portakalın suyu değil, bir bardak meyve suyu mesela. 2 dilim salam değil, "ham". Daha büyük bir şey oluyor. Ben onun yerine tavuk falan yemeyi düşünüyorum. Zaten listeyi biraz değiştirerek uygulayacağım. Hepsini paylaşırım. Şu an Türk kahvemi içiyorum.

Kilom:48.5

Boyum kısa, 4 kilo vermek istiyorum.

hoşgeldin, benimde bugün 4. günüm.. 13 günün sonunda tartılmak istiyorum ama şu an göbeğim neredeyse sıfırlanmış gibi.. bende salam yerine jambon tüketiyorum daha sağlıklı geliyor, yine de besin değiştirirken gerçekten muadili olanları ye yoksa tam etki görülemiyor diyorlar. bende ıspanak yerine hep marul salatası yedim şu ana kadar

Hoşbulduuuum :)

Ben o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum, düşük kalorili olduğu sürece sorun yok bence. Zaten Türkçeye çevrilen diyet daha ağır. İngilizcesinde yarım tavuk yenilen gün var haha.

Ben değiştirdim listeyi, kendime uyarladım. Gün gün yazdım. Her gün sonunda paylaşırım listemi, şimdi paylaşıp uygulamamaktan korkuyorum.

Bir de her gün at kılı fırçasıyla vücudumu fırçalayıp callanetics yapıcam.

ilk kez duyuyorum fırça
nasıl işe yarıyor ki, ben sporu pek sevemiyorum ya yarım saatlik egzersizlerle geçiştiriyorum günlük keşke sevebilsem
bende arada yoğurtları filan çok yiyorum ya da taze ceviz atıyorum ağzıma minik minik biraz korkumda diyet bitince karbonhidrata dönünce kiloyu koruyamamak, o yüzden karbonhidratı direkt kesmek istemiyorum vücuttan

Daha onceki gunlerde de kucuk mide agrilarim olmustu isvec diyetini yaparken ama dun gece adeta agridan uyuyamadim. Ve bu sabah itibari ile saglikli yeme moduma dondum. Merak edenler icin 5 gunde 1.5 kg vermisim ama gercekten cok incelme hissediyorum.

öncesinde diyet yaptıysan ödemden çok yağ vermiş olabilirsin aslında eğer öyleyse rakam çok normal, bende ciddi bi incelme hissediyorum etrafımdakiler de fark ediyor

fırçalamak kan dolaşımını artırıyor, selülite falan iyi geliyor. cilt sıkılaşmasına da yardımcı.
ben de sevmiyorum spor ama sıkılaşmam lazım

doymayınca ben de porsiyonu büyütücem. geçmiş sayfalarda ayy 1 kase yoğurt yedim ama yarım kase olması gerekiyordu yazıp sonra 3 dilim kek yedim diyenler var onun yerine 2 kase yoğurt yerim yani.

öncesinde diyet yaptıysan ödemden çok yağ vermiş olabilirsin aslında eğer öyleyse rakam çok normal, bende ciddi bi incelme hissediyorum etrafımdakiler de fark ediyor
Evet canim son 2 aydir karatay diyeti yapiyordum. Ben de yagdan vermis olabilecegimi dusunuyorum ins oyledir.

1. günümün akşamında planladığım şeyleri yemedim ama yine de kötü hissetmiyorum.

sabah: şekersiz türk kahvesi
öğlen: 2 yumurta, 2 domates, 1 salatalık
akşam: 1 kase yoğurt, 4-5 kaşık mercimek yemeği, 3 adet küçük incir

pek isveç gibi durmuyor ama olsun :)

200 squat yaptım. akşama callenetics yapıp kahve içerim. cumartesi sabahı tartılacağım, ondan önce tartılmak istemiyorum.

2 saat hafif tempolu yürüyüş yaptım ve öğle yemeğini yeni yiyebilicem, 1 yumurtayı yağsız omlet yapıcam yine bi havuç rendelicem yağsız peynir yok evde tulum peyniri yicem onun yerinede
bugün diyete gerçekten alıştım, ciddi manada 2. ve 3. günler zor geçiyor, neredeyse hiç açlık hissetmiyorum yada başka birşey yiyesim gelmiyor

tebrik ederim şekercim :) bugün kaçıncı günündü? ben de akşama leslie de yapıyım bari. umarım yarın senin gibi olurum hahaha

bugüün 4. günüm, 2 ye 3 e dayan gerisi cidden kolay, kaç kilo vermek istiyordun sen, zaten miniciksin
bu arada havucu rendelemedim küçük küçük doğrayıp yağsız tavada kavurdum kapakla güzel oldu, inşallah sıkıntı yapmaz

4 kilo ama 2 kilo versem sıkılaşsam da olur. eylül 20si gibi intikam almak istediğim biri var

kilo alıp vermekten sarktım ve de çatlaklarım oluştu. bu sefer sabredicem bitircem bu diyeti, sonrasında mide küçülüyo zaten.

ama sabrederken de çok zorlamıcam, geçen sene tatil öncesi protein diyeti yapmıştım 4 gün çok güzel geçirdim. canım istese de yemedim. sonra tansiyonum düştü, bembeyaz oldum üşüdüm. o bahaneyle daha çok yedim.

bu arada sıkıla sıkıla callaneticsimi yaptım. yıllardır zorluyorum kendimi tekrar başlayayım diye. ama bi türlü kıçımı kaldıramamıştım. bu sefer olcak yaaa inanıyorum

ovv planlar hardcore acıdım eylüldekine
bende akşam öğünü olarak portakal yerine bi tane nektarin yedim birde bi kase yoğurt, regl olcam birde bu aralar bakalım nasıl olucak
spor ve sıkılaşmanın gücüne inanıyorum gerçekten, kilo kaybından daha güzel bir vücuda kavuşturuyor insanı

şimdi tekrar türk kahvesi içiyorum. fal kapatcam akşamları ödül olarak hahaha.
meyvenin üstüne tarçın dökünce tatlı gibi oluyo öyle de yiyebilirsin seviyosan.
sabah görüşürüz şekercim :)

günaydııın, bu sabah dayanamadım ve tartıya çıktım, çok mutluyuum
4 günde ufak kaçamaklarla -2.9 kg
65.1 den 62.2 ye
daha bi zevkle devam edicem diyete gerçekten de, birde kuzucuk senden sonra dün callaneticsi araştırdım ve çok beğendim bi 10 gün her gün yapmak istiyorum dün 40 dk yaptım az sonra kahvaltı etçem bi büyük rendeli havuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…