Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

sanırım piskolojik olarak zorlanıyorum biraz da, güzel şeyler yiyesim var hep
ama aşırı zorlanmadım ilk günde, sabah şekersiz türk kahvesi içtim yani 13.00 da.
15.30 da bi yumurta haşlayıp yedim, 17.30 da bi yumurta bi domates ve ıspanak yerine marul yedim. 20.00 da akşam yemeği olarak yağsız 150 gr kadar biftek ve bi tabak yeşil salata yanında da çok küçük bi tulum peyniri. gün içinde sadece 3 minik fındık kaçamağım oldu o kadar. aşırı çok su içiyorum 3-3,5 lt civarı. bölgesel egzersizler yapıyorum birde.

bu sabah hafif baş ağrısıyla uyandım.. dün gece 1 tane tuzsuz etimek yedim 10 civarı.. tartılmıyorum 13 günün sonunda tartılmayı düşünüyorum.. ben sabahları kahveye şeker atmıyorum onun yerine bu sabah sade nescafeye 1 çay kaşığı süt tozu attım başka türlü içmek azap gibi.. bol bol suya devam.. amaaa kararlıyım

eveet benim günlüğüm gibi oldu burası, bayramda kimse tatlılara karşı koyamıyor anlaşılan
2 civarı akşam menümdeki meyveyi yedim, 3 erik. bugün akşamla öğlenin yerini değiştirdim, 16.30 da 100 gr haşlanmış et ve yeşil salata yedim.
baş ağrım devam ediyor ama halsizlik hissetmiyorum

arada 1 soda içtim, 20.30 da da bi ince dilim jambon, 200 gr kadar yoğurt ve 2 küçük erik yedim günü kapattım, baş ağrımda yavaş yavaş geçiyor.

Ayni bende de var ilk 3 gun bas agrisi bugun yok sukur

Slm kizlar
Bugun isvec diyetimin 4. Gunu ve gercekten bir incelme hissediyorum.
Bugunku menum
Sabah: az sekerli turk kahvesi. 1 dilim kizarmis ekmek
Oglen: 1 havucu cay kasigi kadar keten tohumu yagiyla yedim. 1 kase cottage cheese (tuzsuz yagsiz cokelege benzer birsey). 1 tane haslanmis yumurta.
Aksam: 1 kase yogurt. 1 bardak taze sikilmis portakal suyu

Su: 3 litre
Spor: 30 dakika yuruyus

günaydınlaar
bu sabah biraz kötü hissediyorum açıkçası, gözümde kararmalar baş dönmeleri ve garip bi mide bulantısı..
buna rağmen karnım inmiş gibi geliyor.
bugün 3. günüm, sabah kahve ve 3 etimek yedim (2 etimek bir dilim kızarmış ekmeğe denk) bi saat sonrada ayakta kalamicak gibi olunca öğle menüsünden bir domatesi tuzlayıp yedim daha iyi hissediyorum..
bugün artık yürüyüşe başlıyorum.. umarım bundan sonrası daha kolay olur

2 saat hafif tempoda yürüdüm alışveriş yaptım
sabah ki kötü histen eser yok, yemek yiyesim hiç yok öğle saatini de kaçırdım hatta ama ıspanak yerine marullu yeşil salata yapıp yanında bi avuç üzüm yerim sanırım az sonra..

Slm kizlar
Bugun isvec diyetimin 5. gunu

Sabah: 1 buyuk havuc. 1 cay kasigi keten tohumu yagi
Oglen: 1 biftek. 1 buyuk salata.
Aksam: 200 gr somon baligi. Haslanmis brokoli limonlu ve keten tohumu yagli.

Aksam baligim hazir. Birazdan brokoliyi de hazirlar yerim.

Su: 2 lt
Spor: yok bugun misafirlerim vardi az once gittiler. Aksama spor yaparsam yazarim

Bugun daha onceden tam oturan bir sortum bol geldi. Super bir his. Esimde surekli sen bu aralar daha bir guzellestin deyip duruyor. Yani nesem yerinde.
Tek sorun bugun kahve yok. Kahveye alistim hergun icmeye ama bugun icmedim isvecte sadece yazanlari yiycem. Son 8 gun

gayet iyi gidiyorsun yalnız, tebrikler
moral motivasyon iyi olmuş özellikle insan inceldiğini fark edince ayrı bi heyecanlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…