Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

selam arkadaşlar ben 13 temmuzda 82,900 ile başladım bugun 6 günüm bire bir uymaya calışsamda cay kahve tüketiyorum başka bi kaçamak yapmıyorum 1 kilo verebildim ( neden cok az ama (

selam arkadaşlar ben 13 temmuzda 82,900 ile başladım bugun 6 günüm bire bir uymaya calışsamda cay kahve tüketiyorum başka bi kaçamak yapmıyorum 1 kilo verebildim ( neden cok az ama (

aslında kilon yüksek neden olmadı ki.ben 79 la başlayıp 75 e düşmüştüm..ben de yapmak istiyorum şu sıralar nişanım var bir de..

ne kadar sürede ne kadar kilo verdin canım? 2 ayda 10 kg vermem gerek nişanım var da..
Canım ben 3 nisanda başladım rejime. 13.takımdayım diyet gruplarından takip ediyorsundur sen de. Takımın bana çok faydası oldu büyük yol katettim motivasyonsuz yapamazdım. Arkadaşlar sağolsunlar. Nisandan beri 20 kilo verdim.

maşallah ya süpersin.ben de 13.takımla 27 kg vermiştim toplamda ah ah..sonra kapandı takım..10 unu geri aldım sonrasında..

2.gunum ama cok zorlaniyorum cunku oglende 100 gr yogurt ve 1 dilim salam var aksama kadar nasil dayanilir ki 5 tane findik 1 tane armut yedim yoksa bayilacaktim baslangic kilom 59.5 sadece hamileligimde bu kiloyu gormustum saka gibi

Sabah raporu geliyor dün akşam yürüyüşe çıktık küçük cadım dondurma istedi ben ayrı almadım ama prensesiminkinden biraz yedim annelik bunu gerektiriyor du sırf çok yiyip boğazları acımasın diye dün bide yeşil çay soda limon üçlüsü içtim sabah tartıda _800 grm eksiktikim dondurma dan tırtıklamasam eksi 1 olacakmış galiba :-( neyse buna da çok şükür sabah kahvenin yanında bir küp şeker yerine bi tane hurma yedim ben ce daha sağlıklı zaten kendime göre biraz değiştiriyorum isveçi şimdi yorumlarınızı alayım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…