Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Belli ki herkes bırakmış.:KK70: ya da paylasmak istemiyorlar.Ben kurban Bayramına iki hafta kala yapıcam. Kızlar o zman kadar midemi açlığa alistircam yavaş yavaş. Sonra bırakmam hiç değilse

Kızlar nerdesiniz. Ben bugun İsveç diyetine başladım.Bayrama iki hafta kala yapıcam demiştim ama regl döneminden dolayı 1 hafta erken başlıyorum.
Başlangıç kilom 54.4 gelişmeleri aktarıcam

3. Gün gayet iyi gidiyorum. Kilom;53.5 oldu:KK76: hedef bayrama kadar 50 olmak. Aslında normal diyet yapıyorumdum 1.5 ay ama kilo vermem yavaslayinca şok diyet uygulamaya karar verdim 13 gün yapıcam. Tabi 6. Gün birakmassam:KK6:

isveç diyeti yapan varmı aranızda arkadaşlar bu başlık daha önceden vardı ama ben başlamayaı düşünüyorumda 13günlük tavsiye edermisiniz?
16 yaşımdayken yapmıştım 6 kilo verip 12 kilo geri almıştım o seneye kadar hiç üşümeyen ben sonraki kışları hep üşüyerek en ufak şeyde hasta olarak geçirdim. Bağışıklık sistemim mahfoldu. Bunlar geçici çözümler kalıcı sorunlar getirir. Lütfen en yakın hastanenizdeki diyetisyene başvurun. Size özel hazırladığı diyete uyun . Uyguladığınız takdirde verdiğiniz kiloları da geri almadan sağlıklı olursunuz...

Kızlar Merhaba daha öncede yazmıştım tüp bebek tedavisinden dolayi 85 kilo olmuştum mayısta isvec diyeti yaptım 13 günde 7 kilo verdim ve bu 3 ayda hiç dikkat etmememe rağmen kilo hiç almadim diyeti Aynen uyguladım ekstra hiçbir şey yemedim yürüyüş te yapamadım çünkü insan halsiz düşüyor 3 ay sonra tekrar başladım bugün 2.günüm bitti

X