Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bende oyle. Hergun diyete basliyor oglen bozuyorum :KK70: ama bu sefer kararliyim. Cnku bebis dusunuyorum 64 ile hamile kalmak var birde 58 ile kalmak var. :)
Ilk hamile kaldigimda 57 kiloydun ikinci cocuguma hamile kaldigimda 63 aslina bakarsan kilo verdikten sonra biraz o kiloyu korunak gerekiyor çünkü ilk hamileligimde kilo verip hemwn hamile kaldim tabi diyet falan yapamdim haliyle ve inanilmaz bir hizla aldim kiloyu ee tabi ben biraz salmis olabilrim kendimi ama hauatimin her doneminde hep dikkatli yedim

Kızlar 2 . Gün sabah erken 1 saat yürüdüm geldim.
Sabah şekersiz türk kahvesi içtim
Öğle bir kase yoğurt. Salam yemedim
Aksam 1 haslanmis yumurta.
Kacamak olarak sadece çay içtim. Tüm gün temizlik yaptım

Sabah şekersiz kahve
Öğle ıspanak ve 1 domates
meyve yerine 1 gün kurusu
aksam iki haşlanmış yumurta
1. gün :69,8
2. gün:67,9
3. gün:67,1

7 günde kaç kilo verdiniz ?
Ben az verdim biraz yaa su anda tartilamiyorum evde olmadigimdan ama 5 gunde 2 kilo vermiştim baska yerde bubiyeti uygulamak.cok zor ama surekli annem agzima biseyler sokmaya calisiyo bide bayramda napcaz bilmiyorum seni tebrik.ederim gayet iyi gidiyosun belki ben daha oncesinden diyet yaptigim icin fazla su atmadim oyle avutuyum kendimi

Günaydın
1. Gün : 69.8 kg
2. Gün : 67.9 kg
3. Gün : 67.1 kg
4. Gün : 67.0 kg
Bugün çok halsizim. Temizliği yapmayacaktım .
4 . Gün 1 dilim kızarmış ekmek vardı. Ben 2 dilim ekmek , biraz peynir , 1 yaprak marul , domates , 1 biber ile sandviç yapıp yedim .

Kızlar öğlen yemedim .
Sabahki kacaktan dolayı. Akşam yoğurt yiyip yatacağım. Yarın 66 yı görürüm ins

Günaydın
5. Gün : 66,9 kg iki gündür az gitti . Ama olsun bugün itibariyle 5 günde 3 kg ben bye
Zaten ilk yaptığımda toplamda 6 kg vermiştim. 6 versem yine yeter bana .:KK37:

Merhaba, kimse yazmıyor.
Bugün de bitti . Bakalım yarın ki kilom.kaç olacak . Şöyle 66.5 altı olsa :KK55:
Sanırım 7 gün bitireceğim. Annemlere gidiyorum . Kesinlikle izin vermez bana .
Ama dikkat edeceğim.

Merhaba, kimse yazmıyor.
Bugün de bitti . Bakalım yarın ki kilom.kaç olacak . Şöyle 66.5 altı olsa :KK55:
Sanırım 7 gün bitireceğim. Annemlere gidiyorum . Kesinlikle izin vermez bana .
Ama dikkat edeceğim.
Evet anneler zorluyo biraz haklisin. Kizlar yaa ben 2 gundur yiyemiyorum hic bitiremiyorum artik midem bulaniyo yumurtadanda ispanaktanda her yedigimden zorlaniyorum sanirim 13 gunu tamamlayamycam

Günaydın
5. Gün : 66,9 kg
6. Gün : 66.9 kg
Kacamak da yapmadım ama durdu kilo verme yarın son . Bayramda dikkat edeceğim. Et yerim tatlı da çok az.
Bayramdan sonra Karatay diyetine başlayacağım.

Slm kizlar
Benim de isvec diyetinde 2. Gunum
Harfiyen uydum dun ve bugun. Ama biraz ac hissettim ve halsizdim gun boyu. Buna ragmen spora devam tabi az da olsa. Cok merak ediyorum kac kilo gidecek

kahvemi içtim, yarım litrede su Hoppa
bir çok kişi kilo kaybıyla beraber incelmede oluyor mu diye merak ediyor. bu yüzden vücut ölçülerimi aldım. 13 günün sonunda karşılaştırıp burada da paylaşacağım :KK73:
1 EYLÜL
kol : 29 cm
bel : 76 cm
bacak : 61.5 cm
göbek : 87.5 cm

kahvemi içtim, yarım litrede su Hoppa
bir çok kişi kilo kaybıyla beraber incelmede oluyor mu diye merak ediyor. bu yüzden vücut ölçülerimi aldım. 13 günün sonunda karşılaştırıp burada da paylaşacağım :KK73:
1 EYLÜL
kol : 29 cm
bel : 76 cm
bacak : 61.5 cm
göbek : 87.5 cm
Cok iyi fikir ben vucut olcusu almadim. Bugun 3. Gun bugun alayim hemen. Harika fikir.

Slm kizlar bugun isvec diyetinde 3. Gunum.
Canim ikinci kahveyi icmek istedi ama icmedim. Topu topu 10 gun daha var dayanirim ins. Vucut olculerimi basta almayi unuttum simdi alayim
Bel: 82
kol: 34
bacak: 66
Gobek: 96

X