- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #14.461
Kızlar ben çok yavaş ilerliyorum ya. Bayağı moralim bozuk. Bol bol su içiyorum, kabızlığım falan da yok. Ama gram gram iniyor. Hashimoto var bende, ondan galiba. Ama yani yine de daha çok vermem gerekirdi, çünkü uzuun zamandır diyet yapmıyordum. Önce hamilelik, sonra emzirme derken memeyi daha yeni kesince başladım. 10 gün öncesine kadar her istediğimi yiyordum valla. Şimdi bu sonuç çok üzücü. Ama ne yapalım, sonuna kadar götüreceğim. En azından görüntü olarak inceliyorum.
9. Gün: 71.8
Bundan yaksasik 5 6 yil once abimin dugununden once hemde kavitasyona giderek yapmistim bu diyeti ve cok heycanli cok istekliydim. Sadece 3 kilo verebilmistim dugunden sonraki haftaa birden 4 5 kilo verdim. Bazen cok istediginde ve panik yaptiginda yada heyecanlandiginda olmuyo bence :) sacma olabilir ama bende boyle olmustu.
Ben varımDiyete devam eden varmı ben yeni katıldım aranıza
2. günü bitirdim daha bugünHoşş geldinnnn. Ne zaman başladınız kaçıncı gün ben bıraktıktan sonra kilo almamak için ufak değişiklikler yaptım siz beler uyguluyosunuz
Ben geçen ay 5 gün yapıp bırakmıştım çünkü sınav haftam gelmişti ve bende 4. günden sonra baş ağrısı-halsizlik yaptı.Çok ağır bir diyet değil aslında ama zorlamıyo diyemem 3 günden sonra yavaşlama oldu bende çünki bıraktıktan sonra kilo aldım die çok yorum okudum oyüzden aralara masum kaçamaklar ekledim yada öğünlerin yerlerini dediltirdim peki sen kilo verebildinmi canım
Bundan yaksasik 5 6 yil once abimin dugununden once hemde kavitasyona giderek yapmistim bu diyeti ve cok heycanli cok istekliydim. Sadece 3 kilo verebilmistim dugunden sonraki haftaa birden 4 5 kilo verdim. Bazen cok istediginde ve panik yaptiginda yada heyecanlandiginda olmuyo bence :) sacma olabilir ama bende boyle olmustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?