Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ben de yarın başlayacağım kızlar. sırf gazlanmak icin buraya yazıyorum. cunku hangi diyete baslasam ertesi gün degil aksamına fiyasko ile sonuclanıyor. cikolata ve hamur işi beni cezbediyor.geçmiş yorumların tamamını okumadım ama bu diyetle gunluk 30 dk yürüyüş yapmak kalbe bir zarar verir mi acaba? normalde de arada carpıntım oluyor .
boy:1.63 kilo: 80 hedef:56 :110:

Ben de şunu merak ediyorum (malum sayfa sayısı cok aralarda göremedim) aranızda sadece basen bacak sorunu olan varsa, bu diyetle örneğin 7 kilo verdikten sonra basenler bacaklar inceldi mi?

Çünkü bu kadar kısa süre de daha cok kas kaybı falan oluyorsa, gözle görülürcok incelme olmaması lazım basende falan (belki de saçma bi mantıktır bilmiyorum:)

Ben de yapmayı düşünüyorum da:)

merhabalar, ben de pazar günü başladım. Bugün 3. günüm bitti. Ana yemekleri yani esas menüyü hiç değiştirmedim. Ama baya kaçamak yaptım, hunharca tatlı yedim diyebiliriz. Spor yapıyorum ve tatil sebebiyle reglimi 1 hafta kadar erteletmiştim. Daha başındayken başladığım için de ödem atma durumu biraz fazla olmuş olabilir. Güncel durumu da yazıcam. Umarım motivasyon olur.

Pazar 63.5
Ptesi 62.5
Salı 62.0

Öğle yemeği bir domates, 1 haslanmis yumurta yedim . Ispanak mevsimi değil diye yemedim. Akşama Allah Kerim

ben de yarın başlayacağım kızlar. sırf gazlanmak icin buraya yazıyorum. cunku hangi diyete baslasam ertesi gün degil aksamına fiyasko ile sonuclanıyor. cikolata ve hamur işi beni cezbediyor.geçmiş yorumların tamamını okumadım ama bu diyetle gunluk 30 dk yürüyüş yapmak kalbe bir zarar verir mi acaba? normalde de arada carpıntım oluyor .
boy:1.63 kilo: 80 hedef:56 :110:
yine baslayamadım. en azından hala aynı kilodayım :-)

Arkadaşlar merhaba

Kilolu biri değilim ama son zamanlarda inanılmaz kek, çikolata gibi işlenmiş şeker yemeye başladım. Hafif göbek yapmaya başladım yani. Hem detoks hem de protein diyeti olduğu için başlamaya karar verdim. 7 gün veya 13 gün henüz karar vermedim ama bugün 3. günümdeyim. Herhangi bir zorlanma yaşamıyorum. Ancak yoga yapıyordum bugün yogamı yapamadım. Belki diyetten belki dün kendimi çok yorduğumdan. Zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum çünkü düşük kalorili bir diyet.. İlk iki gün hafif değişikliklerle sorunsuz tamamladım

1. gün şekersiz kahve 1 yumurta, haşlanmış ıspanak, domates akşam da ızgara balık ve salata yedim
2. gün kahve, öğlen salata ve tavuk ızgara akşam da yoğurt yedim. Öğle ve akşamı değiştirmekte problem olmadığı yabancı kaynaklarda yazıyor.

Kilomu bilmiyorum ama amacım kendimi şekerden kurtulmak

Şimdi size haşlanmış ıspanak nasıl yenir onu anlatacağım. Çok meşhur bir Japon yemeğidir çünkü.. Öncelikle kaynamış suyun içine ıspanakları kesmeden tüm olarak ve saplarıyla atıp 2 dakika sonra çıkarıp buzlu suda yaklaşık 3 dakika bekliyoruz. Çıkardığımız ıspanakları elimizle güzelce sıkıp bir kağıt havlu ile suyunu alıyoruz. oya sos ve tatlı susamla yeniyor ama karabiberle de oldukça lezzetli.. Diyet için ben hep karabiberle tükettim.
Bu yemeğin bir fotoğrafını ekliyorum. Özellikle kahvaltılarda ıspanağı severek tüketiyorum. Umarım size de faydalı olur çünkü okuduklarımdan ıspanağa karşı büyük bir önyargı oluğunu anladım. Sofranıza soya sos ve esmer şekerle dövülmüş susamla servis edebilirsiniz :)
3hourensounoohitashi.jpg

Büyük bir aksilik çıkmazsa 7 günün sonunda ölçülerimi sizinle paylaşacağım. Sanırım 17 ya da 18 temmuzda yazabilirim. Başlayan ve devam eden arkadaşlarımızdan da devam mesajları bekliyorum.

Son olarak 3. Gün kahvemi içtim :)

Ben de eşimin memleketinde olduğumdan istediğimi hazırlayıp yiyemiyorum. Eşim de diyet yapınca surat asıyor. Eylülde başlayacağım. Ama eylüle kadar çok dikkat edeceğim

3. günü sorunsuz tamamladım.

Kahvaltı da kahve ve bir dilim ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve (ara öğün olarak yedim)

Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

4. günü de detaylı yazarım. Kilomu bilmiyordum. 17 veya 18 Temmuzda ölçülerimdeki değişikliği yazacağım. Ama 3 gündür işlenmiş şeker yememiş olmak sahiden en önemli gelişme benim açımdan.

4. günümün sonunda tatlı krizi yaşadım. Üç tane bisküvi yedim :p ha ha
Ama şunu gördüm bu öğünlerle de doyulabiliyormuş. 5. güne başladım

5. günü de tamamladım. Bugün altıncı gündeyim ve bugünün sonunda bitirmeyi düşünüyorum. Çünkü 3 günlük bir doğa yürüyüşüne katılacağım. Orada da sadece protein ağırlıklı yiyeceğim. 18 inde son durumu yazarım.

Sevgiler..

nilie merhaba :)

Aktif ve diyet takımında olan bir üye olduğun için sormak istedim

Bu diyeti devam ettirebildin mi?

Verdiğin kilolar geri geldi mi bırakınca?

Bir de çok mu sağlıksız acaba emin olamıyorum o_O
Merhaba:KK19:
Ne yazık ki 2 kere deneyip 5. Gün bıraktım ikisinde de. Çünkü baş ağrısı yaptı ve o ara sınavlarım vardı bıraktım.
İkisinde de 2şer kilo verdim ve geri almadım.
Bence 13 gün az yemekle sağlık bozulmaz, listede et ve yumurta ağırlıkta zaten:super:

Merhaba:KK19:
Ne yazık ki 2 kere deneyip 5. Gün bıraktım ikisinde de. Çünkü baş ağrısı yaptı ve o ara sınavlarım vardı bıraktım.
İkisinde de 2şer kilo verdim ve geri almadım.
Bence 13 gün az yemekle sağlık bozulmaz, listede et ve yumurta ağırlıkta zaten:super:

13 gün sürdüremem zaten kesin ama :-)

Geri almama olayı o işe tamam dedirtti benim için

Çünkü az kalori alınca metabolizma yavaşlaması korkutuyordu

Ama herkes sağlıklı olduğunu yazmış, diyet siteleri bile

O yüzden en azından sizin gibi birkaç gün denemek istiyorum ben de :KK31:

Cevap verdiğiniz için çok teşekkürler:KK28:

13 gün sürdüremem zaten kesin ama :-)

Geri almama olayı o işe tamam dedirtti benim için

Çünkü az kalori alınca metabolizma yavaşlaması korkutuyordu

Ama herkes sağlıklı olduğunu yazmış, diyet siteleri bile

O yüzden en azından sizin gibi birkaç gün denemek istiyorum ben de :KK31:

Cevap verdiğiniz için çok teşekkürler:KK28:
13 günde metabolizma bozulmaz ya ne bileyim doktor değilim ama mantıken bozulmaz diye düşünüyorum. Çok kısa bir süre çünkü. En az 6 gün yapmaya çalış sen, ben de denicem hatta bi iki haftaya tekrar. Rica ederim ne demek:KK200:

13 günde metabolizma bozulmaz ya ne bileyim doktor değilim ama mantıken bozulmaz diye düşünüyorum. Çok kısa bir süre çünkü. En az 6 gün yapmaya çalış sen, ben de denicem hatta bi iki haftaya tekrar. Rica ederim ne demek:KK200:

Yazarım buraya eğer becerebilirsem bakalım :)
Tekrar teşekkürler, iyi forumlar Hoppa

X