Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ya ama bu diyet bittikden sonra napıcazz of

Diyeti hiç bir değişiklik yapmadan harfiyen uygulayarak diyet süresinde 7 , ve bittikten sonra normal yeme düzeninde, yürüyüşle destekleyerek aniden kilo kaybetmeye başlayıp toplamda 12 kilo veren ; sonrasında farkında bile olmadan 10 kilo alan ben der ki; çok dikkat edin :) Cunku su içse yarıyo duruma geliyo vucut o bıraktıktan sonraki süreçte. Çok düşük kalorili diyetler kısa zamanda sonuc verse de sonraki süreç çok tehlikeli.

ben de öyle olur diye tahmin etmiştim, normalden az bile yesen diyetteki kadar az yiyemeyeceğin için kilo alıyorsun değil mi?

İki gündür sabah diyete başlayıp öğlen mahfediyorum kanıma giriyorlar resmen kalabalık olunca hayır diyemiyorum
Güncel kg 63,4-64 arasında ama şuan
Yarın sabah tekrardan başlıyorum

tartılırken akşam mı yoksa sabah uyanır uyanmaz mı tartılıyorsunz çünkü uyanır uyanmaz tartılınca farkediyor benim 69,7 uyanınca akşam ise 70,9 gibi çıkıyor

aslında öyle bir dönemde de değilim harfiyen uyuyorum bu diyete başlamadan önce dikkat etmiştm 23 nisandan beri dikkat edyrm diyelim 75 den 70 e düştm ama bu diyette henüz kilo veremedim bakalım veremesem de 13 günü tamamlıycam sonuç ne olacak merak edyrm

Benim de bugun 3.günüm çok zorlan mi yorum çok kararliyim birakmicam ve yediklerime dikkat edicem ben 14.gün tartilcam ama zayifladigimi dusunuyorum göbek im o kadar azaldı ki ve gidigim kayboldu

ben de öyle olur diye tahmin etmiştim, normalden az bile yesen diyetteki kadar az yiyemeyeceğin için kilo alıyorsun değil mi?
Evet evet tam olarak oyle, hatta sonrasında cok fazla ugrastım vermek için ama 1 kibrit kutusu peynirli 2 zeytinli hiç bi diyet yaramadı. Kurtulayım derken 1 ton farklı diyet yapıp vucut iyice dirençli hale getirmişim diyetlere. En son 2,5 - 3 ayda sindire sindire verdim 11 kilo dukanla. Uzun zamandır da gram oynamadı kilo , şok diyetler degil de , insanı sıkmayacak , yaşam alışkanlıgı haline gelebilecek diyetler en guzeli galiba o yuzden.
Yine de yarar inşallah yapan arkadaşlara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…