Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Şu ikinci olan yani Türk olanların videosunu yapmıştım bir dönem. :) dediklerinizi not ettim öyle yapacağım o zaman. ilk attığınız videoyu da dayanabildiğim kadar yapacağım bugün

peki,ama aman dikkat bir şey olmasın çok zorlamaya gerek yok. Türklerinki de neredeyse aynı bu arada. hareketler dahil. haftada en fazla 3 gün filan yap ama. her gün yapılmaması gerekiyor

Kızlar benim için yemek anlamında bir gün daha bitti! :)

Sabah bir kesme şekerli türk kahvesi içtim. Öğlen 1 çay bardağı haşlanmış yeşil mercimek yedim. Akşam ise bir tavuk baget ve kıvırcık salata yedim. Arkasından ise tatlı isteğimi bastırması için yarım elmayı dilimleyip üzerine tarçın döktüm. :)

3 lt su içtim. Şimdi eliptik yapıcam. Arkasından yekbunbihar 'ın gösterdiği videoyu yapıcam. Tabii yapabildiğim kadar. Bir de bu acaba kaç kalori yakar daha bakamadım? :)

Hadi hepimiz yarın bol eksilerle uyanalım inşallah. Böylece bir gün daha geçti. Yatana kadar bir şey yemek yok. :)

sanıyorum 300-400 kalori yaktırır. ama ondan sonra da saatlerce metabolizma çok hızlı çalıştığından normalin üstünde yakar bünye. 15-20 dakika için çok iyi bir sonuç bence. bunu yaptıktan sonra eliptik bisiklet yerine bölgesel çalışabilirsin bence. mekik, bacak inceltme hareketleri filan.

oo çok iyiymiş ya. bir de metabolizmayı çalıştırması süpermiş evet dediğin gibi olabilir.

Kizlar diyeti uygularken spor yapiyor musunuz ve saat kaçta yiyor sunuz öğünler i ben dün 8 de yemek zorunda kaldım yemeğimi misafir var di diye ama artık 6 da bitircem yemegi bir de kizlar bu diyet niye devam ettirilmiyor devam etsek ne gibi sorun olur ki

Bugün 2. Günüm öğlen 2 hindi füme ve yoğurt yedim sabah yine 1 minik salatalık ve kızımın yumurtasindan 1 lokma şimdilik iyi gidiyor bakalim

Kalori miktarı az olduğu için uzun süre yapilmamasi gerekir

kızlar bir gün kaçamak yapınca benim tüm denge kaçtı bugünü saldım artık ayrıca regl bugün bitti, ben yarın tam başlıyorum isveçe bu sefer hiç bozmadan ve sporla inşallah. ve bitene kadar tartılmıcam

Bende dün bozmuştum bugün 100gr yoğurt yedim su içtim brlki sadece çorba içicem oladar çünkü dün abartmıştım

Merhaba kızlar bende başlamak istiyorum bu diyete. Ama bütün gün tek başıma olunca sıkılıyotum devam edemiyorum. Beraber başlasak birbirimizi motive etsek gün içinde. Ne zaman derseniz ı zaman başlayabilirim ben. İsveç diyeti arkadaşlığı yapmak isteyen varmı ?? :)

Ben 6 gün yaptım. Yarın birinci günden baştan başlıyorum

Ben de akşama kadar süperdi 2. Gün menüsünü de yedim doymustum aslında. ..ta ki eşim kremalı patates çıkarana kadaryarım simit ve 4 dilim patates bugünün kaçamağı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…