- 4 Mayıs 2017
- 37
- 16
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.201
Şu ikinci olan yani Türk olanların videosunu yapmıştım bir dönem. :) dediklerinizi not ettim öyle yapacağım o zaman. ilk attığınız videoyu da dayanabildiğim kadar yapacağım bugün
Kızlar benim için yemek anlamında bir gün daha bitti! :)
Sabah bir kesme şekerli türk kahvesi içtim. Öğlen 1 çay bardağı haşlanmış yeşil mercimek yedim. Akşam ise bir tavuk baget ve kıvırcık salata yedim. Arkasından ise tatlı isteğimi bastırması için yarım elmayı dilimleyip üzerine tarçın döktüm. :)
3 lt su içtim. Şimdi eliptik yapıcam. Arkasındanyekbunbihar 'ın gösterdiği videoyu yapıcam. Tabii yapabildiğim kadar. Bir de bu acaba kaç kalori yakar daha bakamadım? :)
Hadi hepimiz yarın bol eksilerle uyanalım inşallah. Böylece bir gün daha geçti. Yatana kadar bir şey yemek yok. :)
sanıyorum 300-400 kalori yaktırır. ama ondan sonra da saatlerce metabolizma çok hızlı çalıştığından normalin üstünde yakar bünye. 15-20 dakika için çok iyi bir sonuç bence. bunu yaptıktan sonra eliptik bisiklet yerine bölgesel çalışabilirsin bence. mekik, bacak inceltme hareketleri filan.
oo çok iyiymiş ya. bir de metabolizmayı çalıştırması süpermiş evet dediğin gibi olabilir.
iyi fikirmiş bu :)Ve yarından itibaren kendimi videoya çekicem yerken
Kizlar diyeti uygularken spor yapiyor musunuz ve saat kaçta yiyor sunuz öğünler i ben dün 8 de yemek zorunda kaldım yemeğimi misafir var di diye ama artık 6 da bitircem yemegi bir de kizlar bu diyet niye devam ettirilmiyor devam etsek ne gibi sorun olur ki
Bende dün bozmuştum bugün 100gr yoğurt yedim su içtim brlki sadece çorba içicem oladar çünkü dün abartmıştımkızlar bir gün kaçamak yapınca benim tüm denge kaçtı bugünü saldım artıkayrıca regl bugün bitti, ben yarın tam başlıyorum isveçe bu sefer hiç bozmadan ve sporla inşallah. ve bitene kadar tartılmıcam
Merhaba kızlar bende başlamak istiyorum bu diyete. Ama bütün gün tek başıma olunca sıkılıyotum devam edemiyorum. Beraber başlasak birbirimizi motive etsek gün içinde. Ne zaman derseniz ı zaman başlayabilirim ben. İsveç diyeti arkadaşlığı yapmak isteyen varmı ?? :)
Tamam canım bende başlayayım yarın seninle . Haberleşiriz destek oluruz birbirimize :)Ben 6 gün yaptım. Yarın birinci günden baştan başlıyorum
Tamam canım bende başlayayım yarın seninle . Haberleşiriz destek oluruz birbirimize :)