- 11 Kasım 2016
- 1.691
- 1.738
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.261
Hic onemli degil..Ben yagsiz tonbaligi yiyorum meselaKızlar pazartesi ben de başlamayı düşünüyorum ama aklıma bi şey takıldı. Bi kaç öğünde haşlanmış balık diyo ya, ızgara balık yapsak farkeder mi? Ve balığın çeşidi önemli mi? Ben mesela somon seviyorum ama yağlı bi balık ya.
Haşlanmış balık hiç yemedim de, acaba niye haşlanmış denmiş daha mı faydalı diye düşündümHic onemli degil..Ben yagsiz tonbaligi yiyorum mesela
Biftek yerine tavuk pirzola yiyorum Ben..baligida acikcasi grami falan ne kadar olur bilemiyorum..proteinin biraz fazlasindan zarar gelmez..o yuzden takilma pek gramlara..cok aşma da tabiHaşlanmış balık hiç yemedim de, acaba niye haşlanmış denmiş daha mı faydalı diye düşündümyapmışken tam uymak istiyorum. Bazı yerlerde ızgara et, bazı yerlerde biftek demiş o da farketmez sanırım o zaman? Bi de 200 gram ne kadar oluyo acaba 1 kilo alıp 5 parçaya mı ayırtsam ki ay çok soru sordum cevap için tesekkur ederim
Kızlar pazartesi ben de başlamayı düşünüyorum ama aklıma bi şey takıldı. Bi kaç öğünde haşlanmış balık diyo ya, ızgara balık yapsak farkeder mi? Ve balığın çeşidi önemli mi? Ben mesela somon seviyorum ama yağlı bi balık
Bende başlıyayim pazartesi. Diyet arkadasi ariyordum.Daha önce evlenmeden denedim bu diyeti. 3 günde 4 kilo vermiştim. Ama plateste yapıyordum. Şimdi yine başlıca birbirimize destek olalım çok zor bir diyet cunkuKızlar pazartesi ben de başlamayı düşünüyorum ama aklıma bi şey takıldı. Bi kaç öğünde haşlanmış balık diyo ya, ızgara balık yapsak farkeder mi? Ve balığın çeşidi önemli mi? Ben mesela somon seviyorum ama yağlı bi balık ya.
Olur tabiiBende başlıyayim pazartesi. Diyet arkadasi ariyordum.Daha önce evlenmeden denedim bu diyeti. 3 günde 4 kilo vermiştim. Ama plateste yapıyordum. Şimdi yine başlıca birbirimize destek olalım çok zor bir diyet cunku
Canım merhaba bende bugün başladım hatta suan kahvemi iciyorum:))Evet kızlar pazartesi İsveçe başlıyoruz ramazan öncesi kilo verelim olmaz mı. Yok mu artıran ben au an tatilim 57.3 kiloyum. Ramazana kadar 4 kilo vermek istiyorum.Siz kaç kilosunuz
Bende bugün başladım. bir an gaza geldim hemen kahvemi yapıp içtim hadi bakalım yaşasın diyet kardesligi. Kilolarını hemen hemen aynı. Bende hamileydim kilo aldım sonra kürtaj olmak zorunda kaldım. Habire yedim yedim. Şimdi kendimi toparladım. Biz degerliyiz. Kendimize dedeğer vermeliyiz.yok öyle löp löp yemekCanım merhaba bende bugün başladım hatta suan kahvemi iciyorum:))
Bu sabah tartildim 57.1 kiloyum. Ramazana kadar tam 13 gün var . Ramazana kadar bu diyeti yapicam ramazandada az yicem ve ekstradan spor yapicam 20 dakika kardiyo egzersizi. Doğum yaptıktan sonra 53 54 kilolari bi türlü goremedimhasret kaldim bu kiloyu tartida görmeye hedefim 52 senin kaç?
Ramazan kadar 53 olayım diyorumCanım merhaba bende bugün başladım hatta suan kahvemi iciyorum:))
Bu sabah tartildim 57.1 kiloyum. Ramazana kadar tam 13 gün var . Ramazana kadar bu diyeti yapicam ramazandada az yicem ve ekstradan spor yapicam 20 dakika kardiyo egzersizi. Doğum yaptıktan sonra 53 54 kilolari bi türlü goremedimhasret kaldim bu kiloyu tartida görmeye hedefim 52 senin kaç?
Doğru diyosun valla. Bende 53 olsam sevincem bakalim diyete bagli kalabilecekmiyiz:)) evli olunca biraz zor oluyor kaç yasindasin?Ramazan kadar 53 olayım diyorum
Birebir uydunmu? Kaç kiloydun başlarken?Kizlar 5.gün yazmıştım 7 kilo verdim diye ilk tartildigim yerde tartildim bugün 7.günüm bugün 5 kilo vermisim 7 degilmis
Evet uydu m fazla hiç bir şey yemedimBirebir uydunmu? Kaç kiloydun başlarken?