- 23 Mart 2008
- 199
- 171
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.181
ben direkt şekersiz içiyorum. meyve yemeyin yerine bence. ufak bir çilek filan belki olabilir ama elma,mandalina,portakal filan yemeyin derimMerhaba arkadaşlar ben de yarın başlıyorum bakalım yapabilecekmiyim...doğumda 25 kilo aldım 10 kilosunu verdim ama sonra onları da geri aldım. ..81 kilo ile başlıyorum...regl oldum ama olsun 13 gün tartilmayacagim...ama bir şey sormak istiyorum kahveyi şekersiz içerim ben onu yerine meyve yesem olurmu ki
herkese merhaba kızlar bende bugün itibariyle isveçe başladım başlangıç kilom 68.9 hedefim 64
teşekkürler canım bakalım artık ramazan öncesi verebildiğim kadar vermeyi istiyorumBaşarılar canım inşallah istediğin gibi olur :)
BenBugün neden böyle oldu anlamadım, midem çok kötü oldu
bende 4.hünümden devam ediyorum üzülme enfazla bir gün daha ysparız bende dün normal yedim akşamKızlar ben de dün fena olduğum için akşam öğünümde normal yemek yedim.Fakat bugün tartılmadan aynen isveçe devam ediyorum
Ben
bende 4.hünümden devam ediyorum üzülme enfazla bir gün daha ysparız bende dün normal yedim akşam
Kızlar çok kötüyüm.. gecebildiğiniz gözüm döndü. Önüme ne geçtitse yedim. Kendimi iradesiz bi pislik gibi hissediyorumsağlam spor yapcam şimdi.. tartıda bu sabah geri 63 gördüm
Balık yerine et tavuk veya 1 çay bardağı mercimek yazıyordu facebooktakızlar öğlen balığım var onun yerine ne yiyebilirim?
Balık yerine et tavuk veya 1 çay bardağı mercimek yazıyordu facebookta
baya haşadımı çıkardım sporla. :/ neyse ders olur umarım. liste dışına çıkmamam için.
bu arada balık için tavuk filan olur bence de ama şu bimde filan satılan konservelerden evinizde yine de bulunsun bence. ben hep kenarda tutuyorum. bu diyet bitince de bazı akşam öğünlerini onla yapcam salataya katıp.
Ne sporu yaptın benim de yapmam lazım
Ben de bugün başladım sabah 1 fincan kahvemi içtim ama ben 1 de kızımın yemediği salatalığı yedim sanırım bu arada ağzıma birşeyler atma durumu kilo aldırıyor banayumurtayı haşlayın domatesleri birlikte okulda yiyeceğim ıspanak yeşillik falan yoktu yemeyecegim
genel bi bilgi veriyim önce. yapılan araştırmalara göre bu linkini atacağım yöntemle 15 dakika kadar spor yapmak bir saat yürümeye/koşmaya eşmiş neredeyse. Zaten tüm gün metabolizmayı inanılmaz hızlandırıyor. 10 15 saat bile metabolizma hızı düşmüyormuş. Yalnız spor geçmişi hiç olmayan, kilosu çok olan insanlara önerilmiyor çünkü kalbi yerinden çıkartacak kadar zorladığı için kalp krizi riski yaratıyor. belli bir kiloyu verdikten sonra yapmak ideal yani,biraz da vücudun kondisyonunu artırmak lazım sporla. Türün adı 'HIIT'. Dönüşümlü olarak periyotlar var. Atıyorum 30 saniye bir hareketi aşırı hızlı yapıyorsunuz,elinizden gelen en ekstrem şekilde,sonra 30 saniye hiçbir şey yapmadan duruyor soluklanıyorsunuz. Bu böyle 15 dakika filan sürüyor. Amaç aynı arabalarda filan olduğu gibi yağ yakımını artırmak. Arabalar da hızını artırıp azaltarak giderse, sabit gittiğinden daha fazla benzin yakar. O yüzden vücudun temposunu sürekli değiştirmek amaç bu 15 dakikada. Kolay ve kısa görünüyor ama inanın ilk seferde 17 yaşındaki kız kardeşim 7. dakikada abla dayanamıyorum diyip bıraktı, ben de 12. dakikada ölüyorum sanıp bıraktım. Ve duştan sonra bile yarım saat terlemeye devam ettim oluk oluk. Dayanıklılığı artıyor insanın, ama zamanla. Ve profesyonel insanı bile çok zorluyor. Bu arada periyotlar değişebilir şeyler. Atıyorum en baştaki insan ne yapabilir, periyotlar 30 saniye hızlı hareket,1 dakika dinlenme,30 saniye hareket,1 dakika dinlenme olarak değişebilir. Bunu illa attığım videoda yapmak zorunda değilsiniz.Genel olarak yağ yakımını hızlandırmak için yaptığınız spor ne olursa olsun bu periyotlara bölebilirsiniz. Eliptik bisiklet mi mesela ? süre tutun, 30 saniye çok hızlı yapın,yarışta gibi. 30 saniye ya da 1 dakika tempoyu neredeyse sıfıra indirin. ama cidden indirin. sonra tekrar çok hızlı. yürüyüşte,koşuda da aynı. bu şekilde çok daha fazla etki ediyormuş, bu sporcuların tavsiyesi tabi.
ben şu videoyu yapıyorum :
türkçe istersiniz şu abiler de çok tatlı :
bu arada bu abilerin sitesini de takip edin, faydalı videolar çekiyorlar. : https://gencvefit.com/
umarım işinize yarar.