- 22 Nisan 2017
- 7
- 5
- 32
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.241
Ben de bugün başladım. 61.5 kg ile. Harfiyen uydum,45 dk kardiyo ve 25 dk egzersiz yaptım. Çay kahve içilmemesi çok kötü ya başka bi şikayetim yok :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kızlar ben toparlayamadım bu gün sil baştan başlıyorum kendime çok kızgınım şuan.
İrademe tenil düştüm şöyle birşey varki acıkmadım ama yedim ne bulduysam anlamıyorum ne oluyorhayirdir ne oldu
İrademe tenil düştüm şöyle birşey varki acıkmadım ama yedim ne bulduysam anlamıyorum ne oluyor
Kaç kiloyla başladın tebrik ederimKizlar eczanede tartildim bugün 5.gün du 7 kilo vermisim şok şok zaten göbeğim ve gidigim azalmis dedim
85 kiloydum şimdi 78 olmusumKaç kiloyla başladın tebrik ederim
Listeye tam uydunmu yoksa arada değştirdinmi cmm85 kiloydum şimdi 78 olmusum
Yok canim aynen uyguladım hiç değiştirmedi m yuruyus dün yaptım daha halim olmuyordu çünkü fazla veya eksik bir şey de yemedim hicListeye tam uydunmu yoksa arada değştirdinmi cmm
Of bu sefer bende bozmam inşallah ya 2 oldu buYok canim aynen uyguladım hiç değiştirmedi m yuruyus dün yaptım daha halim olmuyordu çünkü fazla veya eksik bir şey de yemedim hic