Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ben de bugün başladım. 61.5 kg ile. Harfiyen uydum,45 dk kardiyo ve 25 dk egzersiz yaptım. Çay kahve içilmemesi çok kötü ya başka bi şikayetim yok :)

Ben dün bir bozdum ki diyeti ne bozmak!!bu ç. Tesi ve pazar da davetliyim arkadaslara...bu hafta gitti benim İsveç önümüzdeki hafta yapayım bari az yiyeceğim ama

Tünaydın kızlar sabah sıradan nomal bir diyet kahvaltısı yaptım ve activia yoğurt yedim yarına kadar şimdi hiç bir şey yemiycem 27 mayısa kadar zayıflıycağımı düşünüyorum

kizlar bende yapiyorum bugün 3üncü günüm.
hic hurma, badem falan atistiriyormusunuz cok aciktiginizda?

Sabah 1 dilim kizarmis ekmek yedim
öglende evde ispanak hasladim soganla onu ise getirdim yedim

aksam yemegini en gec kacta yiyorsunuz
bide öglen ve aksami degistirebiliyoruz yaziyordu biyerde öyle yapan var mi

Ben Aynen yapıyorum diyeti değiştirme yapmadım ekstra bir şey yemedim sabah kahvemi 9.30 içiyorum öğle yemeğimi 2 de yiyorum akşam yemeği mi 5 veya 6 da yiyorum 6 yi gecirmiyorum

bugün 4üncü günüm bakalim nasil gececek. dün hic kacamak yapmadim.
havucu rendeleyip ise getirdim, yumurtayida haslayip yanima aldim
aksam yogurt ve portakal suyu var sadece zorlarmi bilmiyorum.

Yarın tekrar başlayacağım şimdiye kadar sadece iki gün uygulayabildim diyete çok kötüyüm bu konuda
Gün daha yeni başlıyor aslında bugünden de başlayabilirdim ama sabah 7de omletli güzel bir kahvaltı yaptım bile
uymakta sıkıntı yaşamayacağım aslında öyle aman aman bir açlık hissetmiyorum ama canım güzel şeyler yemek istiyor ve arkadaşlara uyup yiyorum hep işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…