-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.821
Ben dusunuyorum ama korkuyorum yine..devami gelmezse diye..hep oyle oluyo cunkuBenim gibi yarın başlayacak olan arkadaşlar var mı
Günaydın herkese,
İsveç diyeti için son tartımı bildiriyorum.
Başlangıç:71
Bitiriş. :65
Fark. :6 kilo
Hepinize sabır ve başarılar diliyorum:)
Zaman zaman kilo takılıyor,siz takılmayın devam edin.
Diyet bitince bir tost ya da börekle kutlarım diyordum.Şimdi kıyamıyorum kilolarıma:)
Yine içtim kahvemi kaldım:)
Hadi bakalım geri sayım başlamış:) bir kilo daha gider.Gayet başarılı:)Herkese merhaba
Ben de bugun 11. Gunumu tamamlıyorum ve sabahki tartımda 67,9 kg ile başlangıçtan itibaren 4,5 kg gitti.
Ve son iki günüm :)
Gel birbirimize destek olalim..isvec yapalim..benimde durumum ayni Senin gibi..yillardir her diyeti deniyorum..sagliklida besleniyorum..kilo veremedigimi hissedince yani enazindan goruntude bi degisiklik olmayinca birakiyorum..yillardir boyle oldu..bikac yil once isvec yapmistim en ise yarayan diyetti..46 bedenden 40 a dusmustum..superdi..yillar icinde aldim tabi..simdi yine yapmak istiyorum..kac kere denedim 3 gun sonra biraktim..nooldu bana bilmiyorum..o yillar asik falanda olmustum tabi baya motive ediciydibu diyete başlamak isterim ama hem iradesizim hem de halsiz düşerim çok kötü olurum diye korkuyorum hayatımda hiç adam akıllı diyet yapmadım kilo vermek istediğim zamanlar ya yürüyüşe çıktım sabah akşam ya da ekmeği tatlıyı abur cuburu azaltarak (tamamen hiçbir zaman kesemedim) 5 6 kilo vermiştim geçen yaz 68den 62-63e düşmüştüm 62-64 arası oynuyordu şimdi şiştikçe şiştim 70-71 kilo oldum kesinlikle başlamak istiyorum ama karar veremiyorum bi karatay diyetine mi başlasam bi 5 gün boyunca pirinç lapası mı yesem bi isveç mi yapsam karar veremiyorum sizce ne yapmalıyım
Ben acayip yapmak istiyorum ama annem cok kiziyo boyle diyetler sagligini bozacak falan diyor onun disinda benim icin en cok da kahvaltida sadece kahve icmek sorun cunku kahve yasak su an bana kahveyi cikarsam lahvaltida sadece bir kesme seker de ne bileyim hic saglikli durmuyor acikcasi en cok da dayanip dayanamayacagimdan korkuyorum ama yine de kilo veren cok kisi oldugu icin bir suru olumlu pozitif yorum lldugu icin yapmak istiyorum yarin beraber senjnle baslayalim ama ben 3 gun bile dayanamam diye dusunuyorum :'(Gel birbirimize destek olalim..isvec yapalim..benimde durumum ayni Senin gibi..yillardir her diyeti deniyorum..sagliklida besleniyorum..kilo veremedigimi hissedince yani enazindan goruntude bi degisiklik olmayinca birakiyorum..yillardir boyle oldu..bikac yil once isvec yapmistim en ise yarayan diyetti..46 bedenden 40 a dusmustum..superdi..yillar icinde aldim tabi..simdi yine yapmak istiyorum..kac kere denedim 3 gun sonra biraktim..nooldu bana bilmiyorum..o yillar asik falanda olmustum tabi baya motive ediciydi
Kahvede olmazsa bilmiyorumki nasi yapicaksin..bitki cayi ic..icine bir kesme seker atarakBen acayip yapmak istiyorum ama annem cok kiziyo boyle diyetler sagligini bozacak falan diyor onun disinda benim icin en cok da kahvaltida sadece kahve icmek sorun cunku kahve yasak su an bana kahveyi cikarsam lahvaltida sadece bir kesme seker de ne bileyim hic saglikli durmuyor acikcasi en cok da dayanip dayanamayacagimdan korkuyorum ama yine de kilo veren cok kisi oldugu icin bir suru olumlu pozitif yorum lldugu icin yapmak istiyorum yarin beraber senjnle baslayalim ama ben 3 gun bile dayanamam diye dusunuyorum :'(
Dogru olabilir yarin basliyorum umarim ikimiz de sonuna kadar ilerleyebiliriz Allah yardimcimiz olsun :)))Kahvede olmazsa bilmiyorumki nasi yapicaksin..bitki cayi ic..icine bir kesme seker atarak
Tamamdir..Sen basliyosan bende basliyorum..ayy ins geliriz sonuna kadar..kac bedensinDogru olabilir yarin basliyorum umarim ikimiz de sonuna kadar ilerleyebiliriz Allah yardimcimiz olsun :)))
Insallah ^^ 40 bedenim sen ?Tamamdir..Sen basliyosan bende basliyorum..ayy ins geliriz sonuna kadar..kac bedensin
46..keske 40 olsam bendeInsallah ^^ 40 bedenim sen ?
Kizlar hepinize günaydın
Bende bu sabah isveç diyetine başlamaya karar verdim. İnşallah sonunu getirebiliriz. Yeni başlayacaklar varsa birbirimize destek olalım lütfen. Yoksa geçmez bu günler