Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Hedeflerimiz buyuk olsun ben 36 beden olmak istiyorum tartildim sabah tam 71.1 kiloyum.. canim sen daha once 3 gun uygulamissin ya isvec diyetini kac kilo vermistin 3 gunun sonunda

evet 3 küsür vermiştim sporda yapmıştım biraz..ama sonra bırakıp eski yememe dönünce hemen geri aldım..asıl püf noktası bence diyet sonrası beslenme olayı..inş başarırız.tartıda 6 yı gördüğüm gün çıldırırım heralde :)

evet 3 küsür vermiştim sporda yapmıştım biraz..ama sonra bırakıp eski yememe dönünce hemen geri aldım..asıl püf noktası bence diyet sonrası beslenme olayı..inş başarırız.tartıda 6 yı gördüğüm gün çıldırırım heralde :)
Insallah :)) ben de hizlica 64 kiloya ulasip devaminda diyet degil de saglikli beslenerek kilo vermek istiyorum yani bi listeye takilip kalmadan kasmadan... amaan bi 6li rakamlari gorelim de gerisi hallolur insallah

Gel birbirimize destek olalim..isvec yapalim..benimde durumum ayni Senin gibi..yillardir her diyeti deniyorum..sagliklida besleniyorum..kilo veremedigimi hissedince yani enazindan goruntude bi degisiklik olmayinca birakiyorum..yillardir boyle oldu..bikac yil once isvec yapmistim en ise yarayan diyetti..46 bedenden 40 a dusmustum..superdi..yillar icinde aldim tabi..simdi yine yapmak istiyorum..kac kere denedim 3 gun sonra biraktim..nooldu bana bilmiyorum..o yillar asik falanda olmustum tabi baya motive ediciydi

sen kaç kg ile başlıyorsun cnaım?başladın mı ya da?yeni başlayanlar birbirimizi motive edelim.

Merhaba,
Bugun ikinci gunum. Ogle ve aksam yemegini yer degistirdim. Simdilik iyi gidiyor. Tartilmamaya calisiyorum, insallah dayanabilirsem.
Yediklerimiz neyse ki guzel.
Bu arada bu diyetin orjinali Royal Stockholm Diet. Orada ispanak yerine kereviz sapi (celery) var. Ispanak istemezseniz bir alternatif.

Merhaba,
Bugun ikinci gunum. Ogle ve aksam yemegini yer degistirdim. Simdilik iyi gidiyor. Tartilmamaya calisiyorum, insallah dayanabilirsem.
Yediklerimiz neyse ki guzel.
Bu arada bu diyetin orjinali Royal Stockholm Diet. Orada ispanak yerine kereviz sapi (celery) var. Ispanak istemezseniz bir alternatif.

ben de ıspanak yerine semizotu kavuracağım içine biraz soğan ve sarımsak attım..üzerine de yumurta kırmayı düşünüyorum.1.günüm maalesef..inş tamamına uyabilirim.

sen kaç kg ile başlıyorsun cnaım?başladın mı ya da?yeni başlayanlar birbirimizi motive edelim.
Walla Ben hic tartilmiyorum..tartidan daha cok goruntu onemli bence..hemde moralim bozulur rakamlari gorunce..regl oldum maalesef baslayamadim o yuzden..en fazla 3 gun surer..sonra sporla birlikte insallah baslicam..

Walla Ben hic tartilmiyorum..tartidan daha cok goruntu onemli bence..hemde moralim bozulur rakamlari gorunce..regl oldum maalesef baslayamadim o yuzden..en fazla 3 gun surer..sonra sporla birlikte insallah baslicam..
benim de bugün 3. günüm dün akşam tartıldım kilo vermemiştim sinirim bozuldu 7. gün sabahına kadar tartılmayacağım

Kizlar ogle ile aksam menusunu degistirmenin ne avantaji olyor bi de daha etkili olsun diye onereceginiz bisey var mi?

en az 6 gitmiş olmasını diliyorum 2-3 gitmesin iki katı gitsin:))))))))))))))

:KK70: :KK70: :KK70: belli mi olur..en kötü 13 günde 6 kesin gider..bu da uzun zmandır görmediğin rakamları görmen demek..başaırırız umarım.ben diyete başladım ya su an asırı seytan dürtüyo herşeyi yiyesim var başladı yine duygusal açlık :KK70: :KK70: tutuyorum kendii :)

Boyun iyiymis..abarti durmaz fazla kilo..bende 1.72 yim..bu diyetle inan daha fit goruntu saglaniyo..90 kilodan 80 e inersin atiyorum..boydan baya fit duruyosun..Sanki daha fazla vermis gibi..cevredekiler apisip kaliyo
Evet doğru kimse 93 kilo olduğumu bilmiyor:KK66:)herkes 83 84 gösterdiğimi söylüyor.inşallah asıl hedefim 70 ilk etapta 80 leri devirmem lazım..13 yapıp 1 hafta ara verip tekrar başlasam zararlımı olur acaba??mayıs sonuna kadar ciddi Zayıflamam lazım:KK43:((

X