-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.721
Hoşgeldin.verecek çok kilon yok.bu diyet çok kilo olunca daha iyi sonuç veriyor ama belli mi olur kolay gelsin:)
Ben malum döneme girdim
Biraz zorlanacağım.bu dönemde kilo verebilir miyim bilmiyorum.Keşke tarihi hesaplayarak başlasaydım.son beş günüme rastladı kötü oldu.Tartılmasam mı acaba?
Kızlar bugun benim en zor gunum olacak heralde cunku akşam hiçbir şey yok :)
Bu sabah dayanamayıp tartıldım bırden merakıma yenilip ve tabii ki biraz demoralize oldum
Hemen sızlere de yazayım bilgi olsun.
1. Sabah 72,4
3. Sabah. 69,7
7. Sabah 68,8
Birden gidecek herhalde yılma ama sinir olmakta hakkısın.
Benimde ciddi kabızlık problemim var kendimi bildim bileli
Benim cozumum dogadan form cay. Meyve cesitliside var. Tavsiye ederim cok iyi geliyor.
Gayet güzel gitmiş.Hiç bozma moralini benimde bir ara geri bile geldi kilom.sonunda gidecek.Yedinci gün öğlen et olduğu için o tutuyor akşam sandığın kadar zor olmuyor merak etme.devamKızlar bugun benim en zor gunum olacak heralde cunku akşam hiçbir şey yok :)
Bu sabah dayanamayıp tartıldım bırden merakıma yenilip ve tabii ki biraz demoralize oldum
Hemen sızlere de yazayım bilgi olsun.
1. Sabah 72,4
3. Sabah. 69,7
7. Sabah 68,8
Kafayı hazırlayıp niyeti kesinleştirince geçiyor valla.13 gün sayılı geçiyor hemen.arkadaşlara biraz uyamazsın olsun değer.bencede tartılma bu 5 gün her gün.direk sonunda tartılırsın..hiç kaçamaksız gittin gerçekten tebrik ediyorum seni..haftasonu diyeti sürdürmek çok zor olmuyor mu ben sürekli geziyorum arada alkol falan..nasıl idare ediyorsunuz maşallah.
Gayet güzel gitmiş.Hiç bozma moralini benimde bir ara geri bile geldi kilom.sonunda gidecek.Yedinci gün öğlen et olduğu için o tutuyor akşam sandığın kadar zor olmuyor merak etme.devam
kızlar bugün tartıda tamı tamına 76,80 kg çıktım..yarın isveçe başlayayım diyorum ben de..sizce isveçle devam etsem
27 nisana kadar en azınan 6 ları görür müyüm?
neden üzüldün ki kötü değil bence..sağlıklı kilo veriyorsun ne güzel.
8. ve 9. Bence çok iyi gidecek. 10. gün sabah tartı sonucunu merak ediyorum:)Saol aynen kotu seğil en azından eksilmiş bu bile mutluluk verici, bir de ucak yolculugu yaptım ve kabızlık var biraz o da etkileniştir
Ben dogadan form caydan cok memnunum. Tavsiye ederimSaol aynen kotu seğil en azından eksilmiş bu bile mutluluk verici, bir de ucak yolculugu yaptım ve kabızlık var biraz o da etkileniştir
Ben memnunum bir sıkıntı olmuyor . Yoksa kabızlık çekerim o daha buyuk sıkıntıbende mi kullansam onu benimde kabızlık problemim var aşırı derecede..bu diyette de bayağı aç kalıyorsun daha kötü olmuyor değil mi?
Hoşgeldin.Evet çok güzel gitmiş kilolar.Merhabalar, burayı bu kadar geç keşfetmiş olmam kötü hissettiriyor. Benim de 5. günün sonu fakat biraz hızlı gitti kilolar. Ödemden dolayı mı, yoksa diyetin karakteri mi bu anlamadım.
Başlangıç: 82.9
5. günün sabahı: 78.6
Toplamda 4.3 kilo gitmiş 4 günde. Ayrıca regl dönemindeyim.
Bende spor sıfır.Diyet bitince biraz yürüyüş yapacağım ama daha fazla spor yapmayı düşünmüyorum.Devam ettiremediğim bir spor bana bıraktığımda kilo olarak dönüyor.Kendime güvenemiyorum devamlılık içinKızlar günaydın. Dün 40 dk yürüdüm ve koştum , kalça hareketleri ve mekik çalıştım evde de. Ama eve gidince saat 19.00 gibi 5 kaşık falan kısır yedimsonra spor yaptım.
Şimdide kahve mi içtim su tüketiyorum.
Sizler ne yaptınız?