Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

İyi idare etmişsin.Demekki motivasyonun tam.Böyle devam.
Ben aslında acıkmıyorum hiç ama canım tatlı şeyler istedi bugün.
Öğlen bir tane elma yedim.kaçamak yaptım sandım.sonra baktım akşam menüde meyve varmış zaten onu yemeyerek kaçamak yapmamış oldum.
Dayanamaz tartılırım muhtemelen sabah.
Neyse burası için istatistik olur.

Merhaba,
Başlangıç 71
1.gün. 68.5
2.gün. 68.5
3.gün. 68.0
4.gün. 67.5
5.gün 68.0
6.gün. 67.0
7.gün 67.0
8.gün. 66.5
9.gün. 66.0
Dayanamadım ve tartıldım.başlangıçta koyduğum hedef 5 kilo bugün tamamlandı.kaldı 4gün.Bir kilo daha giderse süper olur.

Çok iyi vermişsin canım darısı başıma :))

Ilık suyumu ve kahvemi içtim.gelsin 10.gün.
Tatlı krizini atlatmışımdır umarım.
Gunaydın dozkan, tatlı krizini tutarsa sadece sunu dusun lıtfen... sadece 3 gün sonra cok zor bir diyeti basarı ile bitirmiş!! kilo vermiş!! Cogu insanın basaramadıgını basarmış olacaksın
Ve sadece 3 gun sonra dikkat etmek kaydıyla tatlı yiyeceksin. Şimdiye kadar yedikte ne oldu???? Yemiş ve aradan 10dk gecmiş gibi düşün. Cok cok istersen bir dilim elmaya yada portakala ama sadece bir dilim!!! Tarcın serpip yiyebilirsin. Tarcın, elma portakal vs cok yakısıyor. Ben normalde de meyve hazırladıgımda mutlaka uzerine tarcın koyarım. Kacamak yapmaaaa az kaldı adece 3 gün

Yok canım yemem.Ben zaten tatlı sevmem.malum dönem nedeniyle oldu o kriz.Geçti gitti umarım.diyetten sonra kendime bir tane tost ya da börek sözüm var.hamurişi ama tuzlu olanlar benim zaafım. Ama hemen sonra dikkatli yemeye devam vermişken hazır yeni hedef koydum kendime.62 olacağım inşallah.Bu diyet 65 le biter umarım.

Bugün son kez ıspanak yiyeceğim çoook mutluyum.umarım tekrar bu diyeti yapmak zorunda kalmam.sırf bu ıspanak yüzünden de olsa bundan sonra çok dikkat edeceğim yediklerime:)

Semracım sen biraz üzülüyorsun kiloların yavaş gidiyor diye.bence beyin çok güçlü ve iyi düşünmek çok önemli.gidecek bu kilolar diye mesaj ver vücuda olumlu ol.ben 42 yaşındayım ama bu diyet beni hala zayıflatıyor.sende de mutlaka işe yarayacak.suyuna limon koy bol bol iç.

Canım bide söylemesi ayıp kabızlık var bugün 6.günüm hiç kaçamak yapmadım harfiyen uyuyorum acaba kabızlık olduğu için olabilirmi

Tabiki kabızlık büyük sorun.beni şansım bağırsaklarım Türk kahvesi ve yeşil çayla iyi çalışıyor.ben fazladan bir kahve ve bir yeşil çay içiyorum iyi oluyor.sen sabah kalktığında sıcağa yakın iki bardak ılık su iç iyi gelir.

Tamam canım zaten bol su içiyorum Bn yeşil çayda içiyorum yılmak yok bugün 6.gün yarinida atlatirsam gerisi kolay acaba vücut alistimi bu diyete daha önce 9 kiloya yakın vermistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…