Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın hanımlar, Hoş geldiniz yeni başlayanlar...
Son 2 gündür su tüketemedim fazla nedense 1,5-2,0 Litrede kaldım...

Başlangıç :76,0 kg
1.gün : 74,7 kg
2.gün : 73,8 kg
3.gün : 73,2 kg
4.gün : 72.6 kg
5.gün : ..........
6.gün : 72,7 kg
7.gün : 72,4 kg
8.gün : 72,1 kg

Kızlar bugün ciddi ciddi başlıyorum. Her sabah da yazıyorum buraya.
1.60 boy, 55 kilo (şirkette tartılıyorum şirketin tartısı bozuk +1 - 1, 5 kilo ama onu baz alacağım)
Hedefim 50.
Şuan kahvemi içtim.
55 kilo iyiymiş :))) Boşver bırak sen hiç başlama

İnsallah bitecek benim içime dogdu yaza 63 ile gireceksin. Haziranda da 1 kilo daha hooop 62
Bende tatlı hiç aramam ve sevmem. Ancak malum donemde..(
Seni kutluyorum bu donemde bile cok basarılısın.

Kızlar bugün ciddi ciddi başlıyorum. Her sabah da yazıyorum buraya.
1.60 boy, 55 kilo (şirkette tartılıyorum şirketin tartısı bozuk +1 - 1, 5 kilo ama onu baz alacağım)
Hedefim 50.
Şuan kahvemi içtim.
Hoşgeldin.verecek çok kilon yok.bu diyet çok kilo olunca daha iyi sonuç veriyor ama belli mi olur kolay gelsin:)

Süpersin.aynen devam.suyu ihmal etmiyoruz

Sevgili dozkancımm, 5 kılo gıtmıa bıle, daha 4 gunun bar 1-2 kg da orda gıtse super sonuc darısı basıma :)

Sevgili dozkancımm, 5 kılo gıtmıa bıle, daha 4 gunun bar 1-2 kg da orda gıtse super sonuc darısı basıma :)
Gitti gerçekten.Bugün umutsuz çıktım tartıya.malum şiş hissediyorum.Demekki uygulayınca gidiyormuş.Benim bundan sonrası zor.Bu beş kiloyu yakın zamanda almıştım.Şimdiden sonra uzun zamandır üzerimde olanlar gitmeli.Tartıda yavaş olsada umudumu kaybetmeyeceğim.onlar yavaş geldi yavaş gidecek biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…