Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar, burayı bu kadar geç keşfetmiş olmam kötü hissettiriyor. Benim de 5. günün sonu fakat biraz hızlı gitti kilolar. Ödemden dolayı mı, yoksa diyetin karakteri mi bu anlamadım.

Başlangıç: 82.9
5. günün sabahı: 78.6

Toplamda 4.3 kilo gitmiş 4 günde. Ayrıca regl dönemindeyim.

Super gitmiş aynen devam aramıza hoşgeldin

Günaydın herkese,
Başlangıç 71
1.gün. 68.5
2.gün. 68.5
3.gün. 68.0
4.gün. 67.5
5.gün 68.0
6.gün. 67.0
7.gün 67.0
8.gün. 66.5
9.gün. 66.0
10.gün 66.0
Yerimde saymışım:) olsun yerleşmiş diye düşünüyorum:)

Aynen canım ben de uzulmuyorum dun bılıyorsun kac gunde azcık gıtmıs ama buna bırcok sey etken olabılıyor bır de ılk kılolarımız oturmayanlar hızlıca gıdıyor tabıı

Kızlar günaydın,

Dun 7. Gunumdu sanıyordum ki hıcbırsey yemeden gecmez. Dozkan ın da dedıgı gibi oyle kolay geçti ki inanın yediğim günlerden bile kolay ve bunun nedeni oglen protein yemiş olmamız karbonhıdrat yemiş olsaydık hayatta duramazdım

Dozkancımm cok az kalmıs son gayretler. Dukan a ne dersin?
Dukanı da karatayı da çok incelemedim.Baktığım kadarıyla karatay biraz daha kolay geldi.Bilmiyorumki.Karatay da peynir gördüm gözlerim açıldı.Çünkü ben tam bir peynir delisiyim.Arada lahmacum ayrıca beni benden aldı

Son düzenleme:
Bende spor sıfır.Diyet bitince biraz yürüyüş yapacağım ama daha fazla spor yapmayı düşünmüyorum.Devam ettiremediğim bir spor bana bıraktığımda kilo olarak dönüyor.Kendime güvenemiyorum devamlılık için:KK43:

bebeğim en azında yürümelisin yani hani günde 1 saat falan değil yolları uzat bir durak öncesinde in eviin falan gibi.

Selam,
Haberler kötü bende :110:
Wc'ye çıkamadım. bugün 4. gün. bugün 7. gün ile aynı çıktım. Su tüketmekte zorlanıyorum 3 gündür de...

Başlangıç :76,0 kg
1.gün : 74,7 kg
2.gün : 73,8 kg
3.gün : 73,2 kg
4.gün : 72.6 kg
5.gün : ..........
6.gün : 72,7 kg
7.gün : 72,4 kg
8.gün : 72,1 kg
9.gün : 72,4 kg

Cok tesekkur ederim, hosbuldum. Bugun 6. gunum, toplamda giden 4.7.

7. gunle ilgili guzel yorumlar gormek beni cok mutlu etti, endiselerim vardi cunku. Hepinizi de tek tek tebrik ediyorum, diyetten daha cok azim ve kararlilik kilo verdiriyor galiba insana :nazar::nazar:

Selam,
Haberler kötü bende :110:
Wc'ye çıkamadım. bugün 4. gün. bugün 7. gün ile aynı çıktım. Su tüketmekte zorlanıyorum 3 gündür de...

Başlangıç :76,0 kg
1.gün : 74,7 kg
2.gün : 73,8 kg
3.gün : 73,2 kg
4.gün : 72.6 kg
5.gün : ..........
6.gün : 72,7 kg
7.gün : 72,4 kg
8.gün : 72,1 kg
9.gün : 72,4 kg
Ya senin bu kabızlığı çözmen lazım bu kadar zaman endişe verici

Cok tesekkur ederim, hosbuldum. Bugun 6. gunum, toplamda giden 4.7.

7. gunle ilgili guzel yorumlar gormek beni cok mutlu etti, endiselerim vardi cunku. Hepinizi de tek tek tebrik ediyorum, diyetten daha cok azim ve kararlilik kilo verdiriyor galiba insana :nazar::nazar:
Kesinlikle kararlılık dediğin gibi çok çok önemli.gerisi geliyor.sonuçta o kadar şeyi ihtiyaçtan tüketmiyoruz.

Ya senin bu kabızlığı çözmen lazım bu kadar zaman endişe verici

Böyle bir problemim yoktuki hiç... gün aşırı olurdu... bu ara işte de stres var ben de de var... belki ondan.
Bu akşam menüyü değilde yoğurda kayısı doğrayıp 2 tane yesem 1 de soda mı içsem acaba ?

Böyle bir problemim yoktuki hiç... gün aşırı olurdu... bu ara işte de stres var ben de de var... belki ondan.
Bu akşam menüyü değilde yoğurda kayısı doğrayıp 2 tane yesem 1 de soda mı içsem acaba ?
Kuru kayısıyı ye üzerine sıcağa yakın iki bardak ılık su iç. Soda iyi gelir mi bilmem.bir tane form çayı da iç mutlaka.

Gunaydınnn
1.gun 78
2.gün 77.2
3.gün 76.2
4.gün 75.4
5. Gün 75.4:KK43:((
Bugun 5. günüm yerimde saymışım ama moral bozmuyorum. Bende wc ye cıkamadım o yuzden olabilir ama arkadaslar soylemesi ayıp ama ne yiyoruz ki ne çıkarıcaz
Ustelik ben gunde 1 tane form cay içiyorum

Günaydın herkese,
Bugün 12.günümdeyim.Artık son iki gün tartılmayacağım.Bittiğinde sürpriz olsun.son günler moralim bozulmasın.Sizler ne alemdesiniz.Buraları boş bırakmayım.Diyete devam etmek için destek şart.

Gunaydınnn
1.gun 78
2.gün 77.2
3.gün 76.2
4.gün 75.4
5. Gün 75.4:KK43:((
Bugun 5. günüm yerimde saymışım ama moral bozmuyorum. Bende wc ye cıkamadım o yuzden olabilir ama arkadaslar soylemesi ayıp ama ne yiyoruz ki ne çıkarıcaz
Ustelik ben gunde 1 tane form cay içiyorum
Günaydın canım.Arada duraklar çok normal.Benim geri aldığım bile olmuştu.yine de gidiyor.sabırla devam.suyu unutmadan

X