Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

gerçekten tebrik ediyorum..6 ları görmeye bir şey kalmamış sizin..darısı başıma :)

Bende dun basladım kilom 78 ilk gun cok iyi gecti kolaydı. Sabah 77.2
Baslamak yolun yarısı İnsanın kendine saygısı geliyor. Basarmak super. Hadi sizde baslayın sadece 13 gün. Bende 6 lı rakamları gormek istiyorum. İsvecten sonra baska bi diyet programını yine beraber yaparız. Yalnız degiliz

Ben malum döneme girdim
Biraz zorlanacağım.bu dönemde kilo verebilir miyim bilmiyorum.Keşke tarihi hesaplayarak başlasaydım.son beş günüme rastladı kötü oldu.Tartılmasam mı acaba?

Ya kızlar bugün 5.günüm bende gram oynamiyo (

Ben malum döneme girdim
Biraz zorlanacağım.bu dönemde kilo verebilir miyim bilmiyorum.Keşke tarihi hesaplayarak başlasaydım.son beş günüme rastladı kötü oldu.Tartılmasam mı acaba?

Canimm kesin tartilma bence odem olabilir ve bu moralini bozabilir yani benim bozardi ama ben durumu biliyorum moralimi bozmam diyirsan o baska

Ilk gunde -800 gr super kolay gelsin aynen devam

Kqcamaga ragmen sonuclarin superrr

Benim 2. Gunum ve yine kolay gecti. Ama ben asırı su içiyorum. 3 litreyi gectim bugun an itibariyle.. fazla su da zararlıymış ama aclık hissettikce su içiyorum. Sizce 3 litreden fazla su yanlış mı?

Benim 2. Gunum ve yine kolay gecti. Ama ben asırı su içiyorum. 3 litreyi gectim bugun an itibariyle.. fazla su da zararlıymış ama aclık hissettikce su içiyorum. Sizce 3 litreden fazla su yanlış mı?

Super gecmis olsun bugune de.

Ortalama soyle 60 kglarda birinin 2 lt 70 kg civarinda birinin 2,5 lt su icmesi gerekiyor. Yanı herkesın farklı.

İnsallah komşunun ki dogrudur . Sen vucudunda farklılık hissetmiyor musun peki? Tartının pilini kontrol et. Ama yine de az vermişsin. Bence birden gidecek. Bırakma sakın

Burcu sen seyahatteydin nasıl gidiyor diyet?
Yolculuk ödem yapar tartılırken hesaba kat.

Canımm bugun hic bozmadım, iş toplantısı arası yemege goturduler sadece orda ogle ıle akaamı degıstırerek aksamın menusunu oglen oglenınkınu aksam yedım, sonra havaalalına geldık ınan en sevdıgım cıkolatalrın onunden gectım ve 1 tane bıle almadım hanı eve bıle almadım cunku bılıyorum ede olursa dayanamamak var dedım kı kendıme onlar hep burda bır yere gıtmıyor ama senın saglıgın goruntun ıyıye gıtmek zorunda ve bakmadan gectım.

Ben tartılmıyorum dozkancım zaten cok zorlanıyorum cok merak edıyorum ama sabretmeye calısıyorum cunku dedıgın gıbı seyahat veya baska nedenden odem olur cok cıkarsa demoralıze olurum.

Sen nasılsın bugun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…