- 23 Mayıs 2011
- 3.731
- 3.979
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.661
Bu diyetle spor önerilmiyor zaten. Günlük kalori miktarları çok düşük çünkü.
5, gün benim kesintiye uğradı biraz. Sağlık sebebi ile. Ritmi bozmasam en az 1 yarım kilo daha vermiş olurdum sanırım.
Ama zaten benim de 9-10 kg vermek gibi bir beklentim yok... 3 daha versem gerisini sporla hallederim diye düşünüyorum.
Başlamak bitirmenin yarısı başlayın sizde :))
Bende dun basladım kilom 78 ilk gun cok iyi gecti kolaydı. Sabah 77.2çok hızlı kilo vermek sağlıksız diye korkuyorum ama böyle şişman şişman gezmekten de çok sıkıldım.6 lı rakamları görmek inanılmaz motive edecek beni.zira 3 yıldır göremedim.98 den 70 e kadaer düştüm..sanırım su an 76 78 o civar bişeyim emin değilim..
Ya kızlar bugün 5.günüm bende gram oynamiyoBende dun basladım kilom 78 ilk gun cok iyi gecti kolaydı. Sabah 77.2
Baslamak yolun yarısı İnsanın kendine saygısı geliyor. Basarmak super. Hadi sizde baslayın sadece 13 gün. Bende 6 lı rakamları gormek istiyorum. İsvecten sonra baska bi diyet programını yine beraber yaparız. Yalnız degiliz
Yanlış yaptığın ne olabilir ki. Su içiyorsan diyeti uyguluyorsan biraz oynamalıydı.kabızlık var mıYa kızlar bugün 5.günüm bende gram oynamiyo(
Ben malum döneme girdim
Biraz zorlanacağım.bu dönemde kilo verebilir miyim bilmiyorum.Keşke tarihi hesaplayarak başlasaydım.son beş günüme rastladı kötü oldu.Tartılmasam mı acaba?
Bende dun basladım kilom 78 ilk gun cok iyi gecti kolaydı. Sabah 77.2
Baslamak yolun yarısı İnsanın kendine saygısı geliyor. Basarmak super. Hadi sizde baslayın sadece 13 gün. Bende 6 lı rakamları gormek istiyorum. İsvecten sonra baska bi diyet programını yine beraber yaparız. Yalnız degiliz
Başa dönme devam et... Biliyorsun bende mecburen kaçamak yapmıştım haftasonu ama dün kaldığım yerden devam ettim.
100 gr almıştım. Bugün tartıldım 300gr vermişim yeniden...
Başlangıç :76,0 kg
1.gün : 74,7 kg
2.gün : 73,8 kg
3.gün : 73,2 kg
4.gün : 72.6 kg
5.gün : ..........
6.gün : 72,7 kg
7.gün : 72,4 kg
Semra kac kilo ile basladın ve kac kilosun su anda?Ya kızlar bugün 5.günüm bende gram oynamiyo(
Benim 2. Gunum ve yine kolay gecti. Ama ben asırı su içiyorum. 3 litreyi gectim bugun an itibariyle.. fazla su da zararlıymış ama aclık hissettikce su içiyorum. Sizce 3 litreden fazla su yanlış mı?
81.3 ile başladım bnm tartı bugün beni 81 gösterdi komşuma gittim oturmaya orda tartildim 79.5 çıktı bişey anlamadım hangisi doğru hangisi ynlisSemra kac kilo ile basladın ve kac kilosun su anda?
İnşallah yarın 6.günüm bakalım 10.güne kadar tartilmicamİnsallah komşunun ki dogrudur . Sen vucudunda farklılık hissetmiyor musun peki? Tartının pilini kontrol et. Ama yine de az vermişsin. Bence birden gidecek. Bırakma sakın
Başladığın tartıda sabahları tartılsan daha iyi olur.tartıyı değiştirme benceİnşallah yarın 6.günüm bakalım 10.güne kadar tartilmicam
Degistrmicm zaten bakalım sonuca odaklancam artık belki birden gider:)Başladığın tartıda sabahları tartılsan daha iyi olur.tartıyı değiştirme bence
Burcu sen seyahatteydin nasıl gidiyor diyet?
Yolculuk ödem yapar tartılırken hesaba kat.