- 17 Eylül 2008
- 2.789
- 169
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.461
Darısı başımıza.Güzel bir sonuçla bitirmişsin.merhaba,
isveç diyetinde 13 günü tamamladım.
başlangıç: 66 kg
bitiş: 62 kg
% 6 kilo kaybı
ekleyeyim; isveç'ten önce diyete başlamıştım, önceki hafta 1 kg vermiştim ve isveç'e başlamadan önceki gün 1 kg ödem atmıştım.
menülere uydum.
gün boyu şekersiz olarak bitki çayı ve kahve içtim.
en az 2,5 litre su içtim.
hafta içi her gün 30 dakika yürüyüş yaptım.
kilo verme yolunda herkese başarılar
merhaba,
% 6 kilo kaybı
ekleyeyim; isveç'ten önce diyete başlamıştım, önceki hafta 1 kg vermiştim ve isveç'e başlamadan önceki gün 1 kg ödem atmıştım.
menülere uydum.
Günaydın,
Benim de dün ilk günümdü. Bir operasyon geçirdim ve son 7 ayda 8 kilo aldım. Vermenin zamanı geldi diye düşünüyorum
Boyum 166, dün sabahki kilom 76.
Bu sabah 74,7 Kg ile uyandım ve nasıl motive oldum anlatamam. Tek kaçamağım sabah kahvesinden sonra 2 kahve ve 2 yeşil çay oldu. Başkaca liste dışına çıkmadım. Bol su içtim.
dozkan arkadaşım sanırım bu süreçte birlikte yol alacağız. Durmak yok devam :)))
Başlangıç:76
1.gün. :74,7
Tebrikler çok güzel gitmiş.Verecek çok kilon yok gibi yavaşlarsa bırakma.Kızlar Selam,
İki gün sonunda tartıldım ve sonuç; 2 KİLOO gitmiş
Tabii ilk günler direk ödem atıldığını biliyorum ama tartıda eksileri görmek direk motive ediyor.
27 Mart Başlangıç kilo: 59.2kg
29 Mart Güncel kilo: 57.2kg
İnşallah 13 gün sonunda 4 ya da 5 kiloya ulaşırım
merhaba,
% 6 kilo kaybı
menülere uydum.
Evet burda kızım, bir oğlum varken korunduğumuz ve ben pcos hastası iken ikizlerime hamile kaldım.Dört çocuk mu dedin Hem güzel hem zor
Benim de iki tane var.Çocuk olunca evde yemek olmadan olmuyor tabi.Dirençli olmak lazım.
Maşallah.merhaba,
% 6 kilo kaybı
menülere uydum.
Başlayabildin mi bugün?Evet burda kızım, bir oğlum varken korunduğumuz ve ben pcos hastası iken ikizlerime hamile kaldım.
Maşallah.
Çok zorlama.Diyet bittikten sonra spor yapılacak kadar kalori aldığında yaparsın.Masa başı çalıştığım için çok fazla hareket imkanım yok. Akşamları da 20:00 civarı eve varabiliyorum. O yüzden spor imkanımda hafta içi yok ama spor ayakkabılarımı aldım yanıma. İşten çıkarken giyip, otobüsten de 3 durak erken inip yürümeyi planladım bugün. Tempolu 20 dk civarı sürer tahmin ediyorum. Umarım işe yarar:))
Öğleye kadar sorun yok . İşten eve gidince basliyor . Bugün arkadaşlar oruç musun? Dudakların kurumuş dedi.Başlayabildin mi bugün?
o nasıl müdürmüş öyleÖğleye kadar sorun yok . İşten eve gidince basliyor . Bugün arkadaşlar oruç musun? Dudakların kurumuş dedi.
Müdürümüz de şişmanlık ortalaması en yüksek beni gösterdi.
Ben de şişmanlık en yakışan benim dedim .
Bugün bırakmamam lazım
aynen ben de masabaşı sabahtan akşama kadar.Masa başı çalıştığım için çok fazla hareket imkanım yok. Akşamları da 20:00 civarı eve varabiliyorum. O yüzden spor imkanımda hafta içi yok ama spor ayakkabılarımı aldım yanıma. İşten çıkarken giyip, otobüsten de 3 durak erken inip yürümeyi planladım bugün. Tempolu 20 dk civarı sürer tahmin ediyorum. Umarım işe yarar:))
aynen @dozkan +1Çok zorlama.Diyet bittikten sonra spor yapılacak kadar kalori aldığında yaparsın.
78.8 olmuşum 82 ile başlayan biri olarak iyi sanırım 6gün yapıp bırakan varmı ilk hafta çok iyi kilo verildiğini diğer hafta durduğunu söylüyorlar yapmasammı tamamlamasammı acaba diyorum ama sonuçları görünce aşka geliyorum hepinize kolay gelsin işimiz zor ayrıca yeşil çayı bende içmeyi düşünüyorumaynen ben de masabaşı sabahtan akşama kadar.
akşamları iş çıkışı yürüdüm 30-35 dakika. ama güçsüz hissetseydim asla yürümezdim. çünkü spor yapılacak bir diyet değil. kendi kurallarında bile spor yasak yazıyor.
aynendozkan +1
diyet bitti. artık spora başlayabilirim.
Bence başlamışken tamamla.Bu diyet tam uygulandığında metabolizma değişmiş oluyor ve gerçekten abartmadığın sürece giden kalıcı oluyor.son hafta veremesen bile tamamlamak lazım gibi geliyor.Tekrar merhaba güzel dilekleriniz için teşekkürler bugun 3.gün ve
78.8 olmuşum 82 ile başlayan biri olarak iyi sanırım 6gün yapıp bırakan varmı ilk hafta çok iyi kilo verildiğini diğer hafta durduğunu söylüyorlar yapmasammı tamamlamasammı acaba diyorum ama sonuçları görünce aşka geliyorum hepinize kolay gelsin işimiz zor ayrıca yeşil çayı bende içmeyi düşünüyorum
Öğleye kadar sorun yok . İşten eve gidince basliyor . Bugün arkadaşlar oruç musun? Dudakların kurumuş dedi.
Müdürümüz de şişmanlık ortalaması en yüksek beni gösterdi.
Ben de şişmanlık en yakışan benim dedim .
Bugün bırakmamam lazım
Tekrar merhaba güzel dilekleriniz için teşekkürler bugun 3.gün ve
78.8 olmuşum 82 ile başlayan biri olarak iyi sanırım 6gün yapıp bırakan varmı ilk hafta çok iyi kilo verildiğini diğer hafta durduğunu söylüyorlar yapmasammı tamamlamasammı acaba diyorum ama sonuçları görünce aşka geliyorum hepinize kolay gelsin işimiz zor ayrıca yeşil çayı bende içmeyi düşünüyorum