Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ben bugün mecburen öğlen ve akşam menülerimi yer değiştirdim.umarım böyle hemen baştan yapılan değişiklikle diyetimi baltalamamışımdır.

Ben bugün mecburen öğlen ve akşam menülerimi yer değiştirdim.umarım böyle hemen baştan yapılan değişiklikle diyetimi baltalamamışımdır.

Ben de öyle yapıyorum canım zaten listede öğle akşam yemekleri yer değiştirebilir diyor sıkıntı yok yaniii
hergün bu saatler bir açlık çöküyor yaaa (

kızlar selam.isveç diyetine ne zaman başlasam 5.gün bırakıyorum..sizler güzel sonuçlar aldınız mı?aşırı halsizlik olmuştu ben de spora zor gidebilmiştim spor yapıyor musunuz?

kızlar selam.isveç diyetine ne zaman başlasam 5.gün bırakıyorum..sizler güzel sonuçlar aldınız mı?aşırı halsizlik olmuştu ben de spora zor gidebilmiştim spor yapıyor musunuz?
Gerçekten beynini hazırlaman lazım bu diyete.Alınan kalori yaklaşık700-800 yani çok çok düşük.Bana kalırsa spor yapmak bu diyette herkesin harcı değil.Halsizlik olur mutlaka ama süreli olması bir teselli.

Bence de...iki gündür spor yapıyım diyorum ancak halim yok..bu akşam bi ümit spor düşünüyorum ama öğünüm sadece yoğurt ve 1 salam, umarım dayanabilirimmm

bu diyette spor yapılmıyor.

spor yapmaya uygun bir diyet değil. lütfen hafif egzersiz yada yürüyüş dışında bir şey yapmayın.

Bence de...iki gündür spor yapıyım diyorum ancak halim yok..bu akşam bi ümit spor düşünüyorum ama öğünüm sadece yoğurt ve 1 salam, umarım dayanabilirimmm
M mls spor yapılmaması özellikle belirtiliyor. spor yapmaya uygun bir diyet listesi değil. hafif hareketler ya da yürüyüş yap istersen.

Kızlar ya ben bugün de baslayamadim . Çalışıyorum sabah erkenden çıkıyorum evden . 6 da kahvemi içtim evden çıktım. Öğle 1 de eve geldim . Yemekte karnıyarık vardı. Dört çocuğum var yemeksiz olmaz.. Öyle yorulmuş ve açikmistim ki eşimin boşver ye gitsin lafını bekliyormuşum. Yarım ondan yiyince aman bugün de kaçtı yarın başlayayım bari dedim
Bir kere yapmıştım hiç bozmamistim .

kizlar persembe aksam isvecim bitiyor, cuma dukana basliyorum. hesaplamalara gore 3 gun atak yapacagim; ardindan seyire gececegim ve seyirim 64 gun surecek.

bu arada 10-20 nisan arasi istanbul'da olacagim, 10 gun eskiden calistigim trainerim ile calisacagim gunde 1 saat. ve salondaki grup derslerine katilacagim ek olarak. boylece verimli bir surec gecirecegim dukana baslangic ayimda.

isveci bitip benimle dukana gecmek isteyen arkadaslar var mi aranizda mesela izole gibi

Bence geçiktirme.Diyete başlayacağım ama yarın demek insana biraz daha fazla yemek yemeyi getirebiliyor.Bir başka sorunda böyle senin gibi yemeyi azaltıp azaltıp başlamak diyeti kötü etkiliyor bence.aniden yemek alışkanlığını değiştirip diyete tam uymak vücudun kimyasını değiştiriyor sonuç daha iyi oluyor.yarın yiyeceklerini bu akşamdan hazırlasan.yemek vaktinde kendini koşullasan çok iyi olur.Yarın o gün olsun umarım

Dört çocuk mu dedin Hem güzel hem zor
Benim de iki tane var.Çocuk olunca evde yemek olmadan olmuyor tabi.Dirençli olmak lazım.

bakıyorum şuan dukan'a da canım kapsamlı olarak nedir ne değildir diye.

canan karatay benim yaklaşımıma uyuyor. dukan'a da bakıyorum.

Merhaba kızlar,
Kahvemi içtim 3.güne başladım.Az önce tartıldım ve dünkü hızlı inişin ardından beklediğim gibi bugün yerimde saydım.Olsun bu bile güzel.
Başlangıç:71
1.gün. :68.5
2.gün. :68.5

Günaydın,
Benim de dün ilk günümdü. Bir operasyon geçirdim ve son 7 ayda 8 kilo aldım. Vermenin zamanı geldi diye düşünüyorum
Boyum 166, dün sabahki kilom 76.
Bu sabah 74,7 Kg ile uyandım ve nasıl motive oldum anlatamam. Tek kaçamağım sabah kahvesinden sonra 2 kahve ve 2 yeşil çay oldu. Başkaca liste dışına çıkmadım. Bol su içtim.
dozkan arkadaşım sanırım bu süreçte birlikte yol alacağız. Durmak yok devam :)))
Başlangıç:76
1.gün. :74,7

merhaba,

isveç diyetinde 13 günü tamamladım.

başlangıç: 66 kg
bitiş: 62 kg
% 6 kilo kaybı

ekleyeyim; isveç'ten önce diyete başlamıştım, önceki hafta 1 kg vermiştim ve isveç'e başlamadan önceki gün 1 kg ödem atmıştım.

menülere uydum.
gün boyu şekersiz olarak bitki çayı ve kahve içtim.
en az 2,5 litre su içtim.
hafta içi her gün 30 dakika yürüyüş yaptım.

kilo verme yolunda herkese başarılar

Hoşgeldin.
Yol arkadaşlarına ihtiyacımız var bu diyet bir an motive edip bir an düşüren bir diyet.İlk gün tartı çok motive edici ama yavaşladığında ve aynı şeyleri yediğinde insan gaflete düşüyor.umarım sonuna kadar burada olmayı başarırız.
Boylarımız aynı ikimizde son aylarda almışız bakalım sonuçlar nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…