- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.023
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.361
canım ben kendi beslenme tarzım + sıkı spor ile devam edeceğim. Karatay'a benzer. daha önce de bu şekilde vermiştim.
Ama o tarz diyet topiklerinde bu ortamı bulabilir miyim bilmiyorum.
Amin canım cumlemizinkini inşallah napalm onlar için değer azcık kendimizi sıkar veririz biz o kilocuklariAllah bagislasin, bahti acik olsun.
bizimki 9 aylik oluyor yarin ve ben 12.9 kilo fazlayim :)
Dukan nasıl olmadı birlikte başlayalım
ben de dukana gececegim ama dukanda gecen soru yazdim, hala yanitlayan olmadi
Dukan nasıl olmadı birlikte başlayalım
Çok sevinirim 15 kilo vermeliyim inşallahben kitabini aldim, detayli bilgi icin mesaj atarim simdi ben.
Cok iyi yaa ben daha devam edemicem12. günde kararlılıkla devam
yarın son gün. ertesi sabah tartılıp 13 günü topluca değerlendireceğim.
Cok iyi yaa ben daha devam edemicem
Bebek olmasi icin sogan kuru yapyodum zorlandim bu diyetle beraber simdi bal corek otu tarcin uygulcam ilaclarimda var vazgectim galiba .ama diyete devam tabiki
Cok iyi yaa ben daha devam edemicem
Bebek olmasi icin sogan kuru yapyodum zorlandim bu diyetle beraber simdi bal corek otu tarcin uygulcam ilaclarimda var vazgectim galiba .ama diyete devam tabiki
Canım bakabildinmi nasıl olcak dukan diyetiben kitabini aldim, detayli bilgi icin mesaj atarim simdi ben.
su an evde kadin var, kadini yollar yollamaz yazacagim. zaten daha 13 gun var baslayabilmen icin :)Canım bakabildinmi nasıl olcak dukan diyeti
Ben isvece başlamadım daha yarın düşünüyorum ama olursa seninle birlikte dukana başlarım diye düşündümsu an evde kadin var, kadini yollar yollamaz yazacagim. zaten daha 13 gun var baslayabilmen icin :)
evet canım şimdiki kilonla 5-6 verirsin maksimum. kilo arttıkça verilen kilo da artıyor biliyorsun.Kaç kilo ile başladın ben 83 kiloyum daha önce yaptım bu diyeti 9 kusurlerde verdim sporla birlikte bu sefer ne olacak bakalim
ben de 68 kg ile bir hafta öyle dikkat ettim, 1000 gr gitti. demek ki bu aralıkta vermemiz normalBelki ilki kadar çok veremem ama temmuza kadar 70 olmak istiyorum 1 hafta yediklerime dikkat ettim ekmek hamur işi vs.. tüketmedim bu sabah 700 gr oynamış sadece
Kilon azmış senin Benim masallahim varevet canım şimdiki kilonla 5-6 verirsin maksimum. kilo arttıkça verilen kilo da artıyor biliyorsun.
ben 66 ile başladım. ilk hafta 2 kilo gitti. ikinci hafta bakalım nasıl sonuçlanacak.
orası biraz kalabalık, bence kaynamıştır arada
ben de dukana gececegim ama dukanda gecen soru yazdim, hala yanitlayan olmadi
Ben kendime ceza verdim kıyafetlerim olmuyo 70 kilo olana kadar hiç bişey almicm kndimeben de 68 kg ile bir hafta öyle dikkat ettim, 1000 gr gitti. demek ki bu aralıkta vermemiz normal
İsveç'e acil vermem gereken kilolar için başladım. giyecek bişey bulamıyorum, biran önce kıyafetlerime tekrardan sığmam lazım.
S semraoztrk direkt dukan'a başlayarak bence en doğru kararı verirsin canım.Ben isvece başlamadım daha yarın düşünüyorum ama olursa seninle birlikte dukana başlarım diye düşündüm
En azından iki üç kişi olursak daha çok motive oluruz diye dusunuyorumS semraoztrk direkt dukan'a başlayarak bence en doğru kararı verirsin canım.
ben de bir bakayım. tüm ayrıntılarıyla dukan nedir, ne değildir.
Cok dogru canim bugun tv de gordum sakıncalymis .bide soğan kuru ile beraber yaptim yanicanım gebelik ihtimalin varsa şok diyetle ne işin var zaten. hemen bırak hemen . ya diyeti yaparken hamile kalsan, sen anlayana kadar bebek besinsiz kalacak. sen sağlıklı beslenmeye devammm
Yok yine diyet yapcam ama bu diyeti birakcam mecburendiyeti birakiyor musun?