- 6 Şubat 2017
- 343
- 372
- 30
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.321
Bence bisey olmaz o kadarcktan o kadar minik seyler bende yapyomizole bizimkilere kek yaptım kabı suya tutarken kaşıkla aldığımı yalamış oldum. Kaçamak sayılır mı?
ay senin kaçamağını sevsinler demek istiyorumizole bizimkilere kek yaptım kabı suya tutarken kaşıkla aldığımı yalamış oldum. Kaçamak sayılır mı?
evet. hangi diyeti yada sporu yaparsanız yapın kilo verenlerde genel bir kuraldır zaten. yüksek kiloluların verdiği kilo da rakam olarak yüksek olur.Anladığım şey normal beslenmeden ve daha üst kilodan bu diyeti yapınca daha etkili olduğu. Keşke detoxu yapmasaydım diyorum.
Bence bisey olmaz o kadarcktan o kadar minik seyler bende yapyom
semurcan çok güzel görünüyor. eline sağlık.
Bugun iyiyim cok sukur canim yoksa mecbur bir karisım yapcaktm yada ilac falan alirdim nebilimBinnur08 çok iyi gidiyosun yaa. sporunu da eksik etmiyosun maşallah. en çok sen vereceksin gibi.
ama nolur ağır spor yapma, şuan yaptığımız diyet sporu kaldıracak bir diyet değil. hatta diyet kurallarına bakarsan spor yasak. ben sadece 30 dk civarı yürüyorum. isveç bitince sıkı spor programına geçeceğim inşallah.
bağırsaklar için meyve menülerinde 3-4 kayısı yiyorum. havuç menülerinde havuç yerine kırmızı pancar. bir-iki günde bir de form çay (benimki doğadan limonlu form çay). mısır püskülü yada kiraz sapı gibi ödem atıcı içeriği olmazsa bağırsaklarını daha rahat açar.
Bugun iyiyim cok sukur canim yoksa mecbur bir karisım yapcaktm yada ilac falan alirdim nebilimspora gelince isvec diyetinden once spor yaptgim zman daha fazla yapyodum simdi 20 dakika eliptik bisiklet. Ama bugun onu da yapamam cunku zaten tum gun hareket halindeydim cam sil ev süpur sil toz al yemekdi bulaskdi vs. Yetti bana yani
Dokuzuncu akşama veda.
semurcan afiyet olsunnn. listenin en sıkı uygulayıcısı sensin farkında mısın?
Merhaba,
Ben de bugün başladım. 79.8 kg ile bugün başlayacak olan var mı? Beraber yapalım.
Tebriklerr
3 gun once :72.9
Güncel: 72.1
-800
3 günde fena degil galiba
Tebriklerryaaa bende o kilolara insem keskeeee
HosbuldumHoş geldin aramıza