- 6 Şubat 2017
- 343
- 372
- 30
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.341
Olursun tabiki canimkizlar cok tesekkur ederim, 59.9 dememle dalga gecti esim ama aslinda 59.9u goren, 50.9u da gorur diyerek kendimi aynen devam diye destekliyorum. insallah istanbula gitmeden 57 civari olurum.
Ne bilim yaa 10 gunde ne kadar vecem ki dedim kendime 69 a inemedim bir turlu 2 ayim kaldi tatile cikmadan en azindan 7 kilo falan veryim istyorum :/benim 3 gun boyunca tek gram vermedigim oldu. aynen devam.
Hosbuldum
Ne bilim yaa 10 gunde ne kadar vecem ki dedim kendime 69 a inemedim bir turlu 2 ayim kaldi tatile cikmadan en azindan 7 kilo falan veryim istyorum :/
başarılar canım. çok güzel zayıflayacağına inanıyorum.ben bunu bitirince bir gun ara veruo, dukana gececegim. hali hazirda 12.9 kilo fazlam var
daha önce 9 kiloyu verdin, şimdi de 7 kiloyu fazlasıyla vereceksin.Ne bilim yaa 10 gunde ne kadar vecem ki dedim kendime 69 a inemedim bir turlu 2 ayim kaldi tatile cikmadan en azindan 7 kilo falan veryim istyorum :/
hoş geldin @semraoztMrb bende yarın başlıyorum bakalım ne kdr verebilicem
Hosbuldum cnm yarın start veriyorum bakalım neler olcakhoş geldin @semraozt
Kaç kilo ile başladın ben 83 kiloyum daha önce yaptım bu diyeti 9 kusurlerde verdim sporla birlikte bu sefer ne olacak bakalim12. günde kararlılıkla devam
yarın son gün. ertesi sabah tartılıp 13 günü topluca değerlendireceğim.
Sen ne yapacaksın devamda?başarılar canım. çok güzel zayıflayacağına inanıyorum.
benim de bugün ve yarın son.
Mrb bende yarın başlıyorum bakalım ne kdr verebilicem
12. günde kararlılıkla devam
yarın son gün. ertesi sabah tartılıp 13 günü topluca değerlendireceğim.
Kaç kilo ile başladın ben 83 kiloyum daha önce yaptım bu diyeti 9 kusurlerde verdim sporla birlikte bu sefer ne olacak bakalim
Belki ilki kadar çok veremem ama temmuza kadar 70 olmak istiyorum 1 hafta yediklerime dikkat ettim ekmek hamur işi vs.. tüketmedim bu sabah 700 gr oynamış sadecemerhaba, hos geldiniz aramiza.
merakla bekliyorum.
ben ilk haftada 1.8 kilo seyrinde verdim tamamen uymama ragmen. simdi 10uncu gunumdeyim bugun. bakalim toplamda kac kilo gidecek.
Senin kilon çok değilse verdiğin kilo normal cnmmerhaba, hos geldiniz aramiza.
merakla bekliyorum.
ben ilk haftada 1.8 kilo seyrinde verdim tamamen uymama ragmen. simdi 10uncu gunumdeyim bugun. bakalim toplamda kac kilo gidecek.
Belki ilki kadar çok veremem ama temmuza kadar 70 olmak istiyorum 1 hafta yediklerime dikkat ettim ekmek hamur işi vs.. tüketmedim bu sabah 700 gr oynamış sadece
Senin kilon çok değilse verdiğin kilo normal cnm
Bnmde doğum kilolarim oğlum dün 1 yaşına girdi Bn hala doğuracak gibi geziyorumben 61.8 ile basladim 10 gun once. bugun 59.9 idim.
dogum sonrasi kilo kaldi bende, dogum oncesi 47 idim.
Allah bagislasin, bahti acik olsun.Bnmde doğum kilolarim oğlum dün 1 yaşına girdi Bn hala doğuracak gibi geziyorum
canım ben kendi beslenme tarzım + sıkı spor ile devam edeceğim. Karatay'a benzer. daha önce de bu şekilde vermiştim.Sen ne yapacaksın devamda?
Ah ben yalnız mı kalacağım topicte