Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

her şey gönlüne göre olsun canım

Selam Herkese,
Ben de birkaç haftadır yemeyi abarttıktan sonra disipline girmek için bugün başladım.
Kilom 59.2 hedefim 53..
haftada 4 gün yaklaşık 45 dakika spor yapmayı planlıyorum..Bu haftasonu bütün sosyal programlar da iptal mecburen..
Yalnız bugün ilk günümde aralarda çay ve türk kahvesi içtim..içecek yasağını unutmuşum,aslında mantığını da çok anlayamadım..
bakalım sonuçları paylaşacağım..

M mls hoş geldin

ben o çay kahve yasağını bol bol deliyorum. kendimi çaya kahveye verdim diyebilirim.

Merhaba, ben de bugün başladım. Umarım 13 günü tamamlarım.Desteklerinizi bekliyorum.Çok uzun yıllar önce yapmıştım ve 6 kilo vermiştim.Uzun zaman geri almamıştım.Şimdi 42 yaşındayım bakalım yine işe yarayacak mı?Ben dayanabilecek miyim? Hedef koyayım yine de bir umut 5 kilo vermek. Sabah tartıldım 71 kg hepimize başarılar diliyorum

Mrb bende yarın başlıcam sonuçları paylaşırım burda

hoş geldin sevgili dozkan

ben de 34 yaşındayım, işimiz daha zor. yıllar geçtikçe kilo vermek zorlaşıyor.

aramiza hos geldin.
ben 13 gunu basariyla tamamlayacagina inaniyorum. bir kere ben buradayken kacamaga izin vermem
Ornek tabaklarim gecmis sayfalarda var.
sorun olursa yazabilirsin her zaman.

aramiza hos geldin.
ben 13 gunu basariyla tamamlayacagina inaniyorum. bir kere ben buradayken kacamaga izin vermem
Ornek tabaklarim gecmis sayfalarda var.
sorun olursa yazabilirsin her zaman.
Semurcan biraz baktım geçmişe güzel paylaşımlar desteğini bekliyorum
hadi bakalım 13 günlük maceram bakalım nasıl sonuçlanacak.

Ben bugün bir tane yeşil çay içtim.Listede yok ama bir yerde isveç diyeti sırasında günde iki tane içilebilir yazıyordu.Bozmuş olmam umarım.

Tartıldım ama kilomu yazmadan önce kendimle ilgili bir kaç şey söylemek isterim.Ben vermek istediğim bu 5 kiloyu kısa zaman önce aldım sanırım üç ayda.Ayrıca yaklaşık 6 aydır çoook geç yatıp çook geç kalkıyordum.gece atıştırmalarım vardı doğal olarak ve su çok az içiyordum.üstüne hareketsizlikte vardı.
Bütün bunları dün sonlandırdım.Erken başladım güne diyeti tam liste uyguladım.
Çok su içtim.fazladan bir sade türk kahvesi ve bir yeşilçay ekledim.
Sonuç beni çook şaşırttı.
Büyük ihtimal ödem attım ama gördüğüm kilo beni çok mutlu etti umarım kalıcıdır.Bir günde giden kilo değildir ama olsun.
Başlangıç:71kg
1.gün 68.5kg
Yarın böyle çıkarsa demekki ödemmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…