Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

izole izole bizimkilere kek yaptım kabı suya tutarken kaşıkla aldığımı yalamış oldum. Kaçamak sayılır mı?
ay senin kaçamağını sevsinler demek istiyorum:KK200::KK70:

Anladığım şey normal beslenmeden ve daha üst kilodan bu diyeti yapınca daha etkili olduğu. Keşke detoxu yapmasaydım diyorum.
evet. hangi diyeti yada sporu yaparsanız yapın kilo verenlerde genel bir kuraldır zaten. yüksek kiloluların verdiği kilo da rakam olarak yüksek olur.

detoksunu iyi ki yapmışsın canım. neden mi?

ben de isveç'e başlamadan bir süre önce sağlıklı beslenmeye başlamıştım biliyorsun. bir haftada bir kilo vermiştim.

başlamadan önceki son gün ise sıkı diyete geçip bir günde bir kilo gitmişti. ödemdi.

o bir kilo ödemi isveç'e başladıktan sonra vermiş görünsem ne olacaktı ki? ödem bu. tuzlu yesen, su içsen geri gelecek bişey. şu an verdiklerim gerçek kilolarım. biraz tuzlu yesem geri gelecek olan ödemlerim değil.

Bence bisey olmaz o kadarcktan o kadar minik seyler bende yapyom
Binnur08 Binnur08 çok iyi gidiyosun yaa. sporunu da eksik etmiyosun maşallah. en çok sen vereceksin gibi. :KK5:

ama nolur ağır spor yapma, şuan yaptığımız diyet sporu kaldıracak bir diyet değil. hatta diyet kurallarına bakarsan spor yasak. ben sadece 30 dk civarı yürüyorum. isveç bitince sıkı spor programına geçeceğim inşallah.

bağırsaklar için meyve menülerinde 3-4 kayısı yiyorum. havuç menülerinde havuç yerine kırmızı pancar. bir-iki günde bir de form çay (benimki doğadan limonlu form çay). mısır püskülü yada kiraz sapı gibi ödem atıcı içeriği olmazsa bağırsaklarını daha rahat açar.

Kekimiz oldu, beyimiz yemekte.
Ben de yoğurdumu hüplettim. Bebek uyusun yürüyüşe gideceğim ben de.

Eklentiler

• IMG_4695.JPG
    IMG_4695.JPG
    79,2 KB · Görüntüleme: 32
Binnur08 Binnur08 çok iyi gidiyosun yaa. sporunu da eksik etmiyosun maşallah. en çok sen vereceksin gibi. :KK5:

ama nolur ağır spor yapma, şuan yaptığımız diyet sporu kaldıracak bir diyet değil. hatta diyet kurallarına bakarsan spor yasak. ben sadece 30 dk civarı yürüyorum. isveç bitince sıkı spor programına geçeceğim inşallah.

bağırsaklar için meyve menülerinde 3-4 kayısı yiyorum. havuç menülerinde havuç yerine kırmızı pancar. bir-iki günde bir de form çay (benimki doğadan limonlu form çay). mısır püskülü yada kiraz sapı gibi ödem atıcı içeriği olmazsa bağırsaklarını daha rahat açar.
Bugun iyiyim cok sukur canim yoksa mecbur bir karisım yapcaktm yada ilac falan alirdim nebilim:KK66: spora gelince isvec diyetinden once spor yaptgim zman daha fazla yapyodum simdi 20 dakika eliptik bisiklet. Ama bugun onu da yapamam cunku zaten tum gun hareket halindeydim cam sil ev süpur sil toz al yemekdi bulaskdi vs. Yetti bana yani :temizlik::confused:

Bugun iyiyim cok sukur canim yoksa mecbur bir karisım yapcaktm yada ilac falan alirdim nebilim:KK66: spora gelince isvec diyetinden once spor yaptgim zman daha fazla yapyodum simdi 20 dakika eliptik bisiklet. Ama bugun onu da yapamam cunku zaten tum gun hareket halindeydim cam sil ev süpur sil toz al yemekdi bulaskdi vs. Yetti bana yani :temizlik::confused:
Binnur08 Binnur08 oh oh eline sağlık. ev işi bazen en faydalı egzersiz çeşidi oluyo.

ben de yürüyüş yapmadım iki gündür. şimdi çamaşır ütü yapıyorum , "egzersiz olur" diyerek motive ediyorum kendimi.

Dokuzuncu akşama veda.
semurcan semurcan afiyet olsunnn. listenin en sıkı uygulayıcısı sensin farkında mısın?

X