- 14 Ağustos 2013
- 1.667
- 4.310
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.301
adet döneminin de ödemi vardı demek ki.Ay inşallah <3
Bir de şu var, bende hormonlu spiral var. Doktorum asla kilo yapmaz diyor ama regl yapmıyor hormonlu spiral. Çok az ama uzun süreli kanaman oluyor. Az evvel baktım başlamış mini mini kanama.
Ay hadi inşallahadet döneminin de ödemi vardı demek ki.
ben de iki gün önce oldum. onun ödemini de atıcaz gelecek hafta sonuna falan.
harikasin onca sey hazirlayip yememek nefis terbiyesi yaptgmz basarili oldugmzun gostergesi :) ..bugun tam olarak oyle yaptım bir tatli kasigi sade nescafe ye bir iki parmak sut koymusumdur ancak gerisi su ,sekerli sevmedigim icin yaninda da iki uc tane kuru uzum ve cok tok tutuyo nescafe almstm ama hic icmyodum isvec dyetine nasipmiş kahveyi sever oldum yanii:)gunaydin kizlar. 8inci gunun sabahina 60.1 ile basladik. bakalim insallah boyle azalmalara geri doneriz. deli gibi su istiyor bunyem ama, sanirim su kaybi bu.
diger yandan sunu merak ettimizole ben sabaha 60.3 baslayip gunu yazilanlari yiyerek ve sadece su icerek 61.5 ile bitiriyordum bu ictigim su sebebiyle olan sisme mi oluyor? mesela dun aksam 61.5 ile yattim sabah 60.1 oldum.
sabah kahvesini oyle ozlamisim ki
Binnur08
binnurcugum lutfen dayan ve bu sabah sadece bir parmak sut ile ic kahveyi.
ben esime ve misafirlerine gecen gun neler hazirladim, gorselleri var eski sayfalarda ama hic yemedim ve sadece yogurt vardi o gun
afıyet olsunSekizinci gün öğle yemeği.
2.günüm bitti ve cokta guzel gecti cok şükür hatta bu aksam ki meyve hakkimi sabaha mi biraksam acaba oyle olur heralde .pazartesi tartilcam ama endişeliyim insallah vermismdir kilo.ama sindirim problemim var ondan cok umutlanamiyorum :/
İkinci gun akşam menum
Eki Görüntüle 1973164
Mor lahana turşusuna bayılyorum hem belkı iyii gelr bana o yuzden salataya da ilave ettim
Eki Görüntüle 1973166
Bu tabagın da yarısını yedim tabi
2 lt su
20 dakıka elptik
Hee oylemi zaten hepsini yemedim salatanin . bisey olmaz o kadarcıktanKuzum sadece yeşil salata olacak göbek, marul vs gibi :)) domates diye belirtilen öğünlerde domates yeniyor.
Bu akşam ye bunu da aklında olsun:)
Hee oylemi zaten hepsini yemedim salatanin . bisey olmaz o kadarcıktan
Ne guzel yaa daha ben 3 teyim . Kac kilo vermistin 9 gunde?Hadi bakalım. Yarın benim 9'uncu gün.
62 ile basladim, gecen hafta cumartesi. bu hafta cumartesi 60.1 idim.Ne guzel yaa daha ben 3 teyim . Kac kilo vermistin 9 gunde?
Dogrudur tabiki. ne detoxu yaptin iyi sonuc aldin mi62 ile basladim, gecen hafta cumartesi. bu hafta cumartesi 60.1 idim.
toplamda 1.9 kilo verdim ama ben bir onceki hafta detox yapmistim, dusuk verimin sebebi bu olabilir. bugun de regl oldum, bakalim bu haftayi nasil bitirecegiz.
Ona başlarken kaç kiloydum bilmiyorum, tahminim en fazla 63-64 arası olduğum. Detox bitip de işveçe başladığımda 61.8 idi kilom sabah.Dogrudur tabiki. ne detoxu yaptin iyi sonuc aldin mi
Valla ben bu sabah 100 gram vermişim yine, 60 oldum:)11. günde kararlılıkla devam.
ikinci haftada daha düzenli kilo veriyorum. bakalım 13 günün sonunda ne kadar gidecek...
Ben şu an yurt dışındayım. Normalde Doğum öncesi 47 kiloydum ve her sabah akşam 10 km yürür ayrıca spor salonuna giderdim. Ancak au an. Eşimin görevi gereği yurt dışındayız ve biri 7 yasında, diğeri 8 aylık iki çocuğum var.
Canim boyun kac 47 kiloyken ideal miydin .benim boyum 163 acaba kac kilo olsam yakşir bilmiyorum kilom hep fazlaydi o yuzden tahminde bulunamiyorum ama insallah ideal kilomada incem
Baslarken 72.9 dum galiba cunku ogünde bağrsak problemim vardi hala daha var insallah yarina kadar gecer ve bakalim kac kilo 3. gunum bugün yarin tartilcam en azindan 71.5 yada 71 olsam da yeter bakalim insallah :)